Tid vs Ork

Tanken va ju att ja skulle ha massor av Tid att läsa alla era bloggar nu när ja ligger på ett sjukhus rum dagarna i ända i typ 10 dagar. Och jo rätt mycke tid har ja nog. Men Orken den har ja fanimej inte.
När ja inte spelar åt Oliver så matar ja han, kramar och tröstar, ute med han i vagnen och går, myser till film. Och när ja då sen emellanåt har en del tid till bloggen då orkar jag inte.=( Känner lite press för man vill ju hänga med va som händer hos er. Men ja e helt slut efter att inte göra nåt om dagarna haha nej men de har ju varit påfrestande nätter och dagar och de e inte över än=( Det tar mycke på krafterna att se Oliver lida så somn han gör emellanåt och att ge all sin styrka för att lugna han. Då e de inte så mycke kvar som ja velat nu på kvällen, ja eller natten om ni nu vill kalla de det=)

Men ja kommer ifatt så småningnom=) Får låta de ta den tid det tar=)

Nu ska ja sova då min lilla älskling sover=)

Saknar Josefine så hjärtat värker=(

Kommentarer
Postat av: Cila

Skickar en massa kramar till bäste syster o mosters lilla kille.. o så klart till lill flisan som är hemma där. Saknar er alla.. Hoppas det här är över snart för den här gången...Önskade att ag kunde göra nå mer. vara med jossan kanske eller åka o vara med er.. åka o hälsa på ,,, vad som helst..!

Men hoppas de räcker med att jag tänker på er o att vi talas vid på tele så länge då.!

Sköt om er o krama mosters lilla olle=)

2009-05-30 @ 23:27:18
URL: http://cilaotomas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Du får helt enkelt ta igen allt du missat senare. Styrkekramar!

2009-05-31 @ 07:24:28
URL: http://skuggis.blogg.se/
Postat av: Susan

Men gumman....inte ska du känna någon press. Fullt förståeligt att du inte har tiden och orken.Ägna du dig åt Oliwer och känn ingen stress över bloggvärlden. Alla vi finns kvar här sen ändå ju.Många kramar

2009-05-31 @ 08:02:51
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0