Operationsdag

Vi kom till malmö igår och hade inskrivning. Sen gick vi en runda i stan och Oliver fick en ny ryggsäck för hans e sönder pga att ja haft för tung packning i den hehe Så gick vi förbi en väskaffär med 30-50% rea så de blev en lagom stor ryggsäck med en racerbil på=) Sen åt han glass och ja handlade lite varor och så.

Idag va de upp tidigt blä..Blev väckt vid halv tre för att se om Oliver ville ha vällingoch de ville han sen somna han igen och fick inte äta mer, skulle ju fasta, sen vid halv sju kom dom med saft fr han fick bara dricka fram till sju. Han drack typ 2 klunkar sen somna han igen så då passade ja på att äta lite frukost så han inte skulle se det (eftersom han fasta) och så såg ja avsnitt 24 (tror ja de va) av Desperate Housewifes. Runt 8 väckte ja hjärtat, och så busade vi i lekrummet, sen ville han se film på datan så då la vi båda två i hans säng och kollade på BOlt. Så a de dax att byta om, emla händerna och sen premedicineras. CA halv tio åkte vi upp till operation för sövning, han va superduper duktig och lugn=) Valde 2 klistermärke och en tatuering sen slockna han och ja blev "utkörd". Tog trapporna ner till vår våning och fick hålla emot tårarna flera gånger. Här nere passade ja på att packa upp våra saker och komma iordning och så ringde ja lite samtal och tog en dusch, sen gick ja ut en runda och kollade mitt konto, handlade ett par billiga fula sandaler att ha som inneskor (men fick slänga dom för dom va skit) Så köpte ja en kaka till Oliver.
När de närmade sig den tiden som va uträknat satte ja mig i allrummert och väntade, det gick mer än en timme innan de äntligen va mig som ringde efter hehe tror ni ja hann oroa mig mycke den extra timmen? JA haha
Men skyndade mig upp på uppvaket och satt hos han, han sov så fint, vakna till och va halv väck nån gång, men efter ca 1,5 timme fick vi komma ner på avdelningen igen för han va ok=)
Sen har han druckit bra och ätit bra och e världens goaste såklart.

Så om operationen då.
Dom har byggt och flyttat urinröret in på rätt plats i snoppen och dom lyckades bygga hela vägen=) DOck ska vi inte ropa HURRA ännu för det finns inga garantier för att de ska funka men vi håller våra tummar eller hur?=)
Han har en kateter genom snoppen (den kad:en e som en "mall" som de nya urinröret sluter om för att de ska "läka" , de e svårt att förklara) Sen har han en kateter på magen som går direkt in i blåsan, men den e bara som reserv om de skulle bli skit med den vanliga. Så de e mycke slangar och skit. Han har inte så ont tack och lov, emellanåt har han lite ont i magen där den katetern sitter, men annars inget.

NU ikväll har han sett typ 4 filmer hehe nu ska vi sova.
SKulle lagt in massa bilder men dagen har vbarit l¨ång som ni förstår.
MEN de kommer bilder från helgen=) Och från idag, dock kan ja varna känsliga läsare för att de kommer nån bild där man ser slangen på magen, JA inte själva där den går in, men de kan se lite läskigt ut om man e känslig, men ja varnar innan?=)

Tack igen för ert stöd. Hörs imorrn

Fresten, fick ju l¨åna brossans internet, men tror ni inte min skitdata inte kunde "Ta emot" det? Så les sja va innan, Sen såg ja i avd pärmen att de fanns patient internet så man betala med sitt visa,  7 dygn kosta bara 50 kr och de e trådlöst och snabbt=) Skitbra juh, sen har ja min mobil för de fick man så ja skippa patient telefon.

Sov gott

Kramar

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh vad skönt att allt har gått bra, nu får vi hoppas att allt kommer att fungera som det ska också.



Sov gott nu:-)





Många kramar till er!





2009-05-26 @ 21:37:34
URL: http://sagafia.blogg.se/
Postat av: Johanna

Skönt att op gick bra! Han e så duktig Oliver! E oxå megatrött, så nu blir det läggdags! Natti!

2009-05-26 @ 22:01:50
URL: http://skuggis.blogg.se/
Postat av: Susan

Skönt att operationen givk bra och att han inte har så ont. Tapper kille det där=)



Så ni ska vara där i 1½ vecka nu då eller och sen får ni komma hem?



Tur att du kan ha datorn där i alla fall.



Kramar

2009-05-27 @ 07:38:27
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0