Seriöst??

Skrev nyss ett skit lång inlägg och så försvann allt. Suck suck och suck.
Detta blit kortade iaf.

Dagen har varit mycke bra, städade och grejjade innan md hyllan och så, sen rätt som de va plinga barnens far på dörren, utan att ringa. Ja fick ju släppa in han för barnens skull klart. Men sj gick ja och fortsatte med mitt, och han va hör i 5 min och bara tjaffsa och höll på så ja sa att han kunde gå och de gjorde han. Så nu e vi övänner och han e sur för gud vet vad.
Så skicka han ett sms att "JAG skulle ringa skatteverket och byta Jossans efternamn, för hon SKULLE heta hans efternamn och inte mitt"  Seriöst asså, han sa lite tidigare att han inte ens hade "råd" att ha barnen hans helger... What is hans problem lixom.
Ja sa never och han blev  ännu mer sur. Men ja pallar inte bry mig om hans utbrott som ja inte ens vet varför,

Han skulle iaf inte hämta hyllan sa han så ja kunde göra va ja ville med den. TACK  sa ja, säljer den och tjänar money=)

Jaja, Johanna och Max kom åch vi laga och åt tacos, sen kom Tosse och Casper med så vi 3 vuxna satt och snackade och sjöng singstar och barnen lekte och så=)

Sen varva vi ner med Mamma Mia mys i soffan.

Dom åkte för en liten stund sen. Så glömde Johanna sin plånka så ja gick ut här utanför med den och så stod de ett gäng ungdomar utanför porten och rökte och skräpa ner och nör ja skulle förbi dom för att gå in igen efter typ  sekunde va de en fjortis som sa "ska du in igen? De va ju lönt"  Ja går väl in och ut hur fan mycke ja vill i ett hus a betalar hyra i, hon bor inte ens här lixom hehe Va e de för fel på dagens ungdom?

Ne nu ska ja kika hos er och sen sova,
Har tagit lite bilder idag men dom kommer en annan dag=)

Gonatt och sov gott

Kommentarer
Postat av: Susan

Vilken skojig dag....förutom det med daddy då.Haha....dagens ugndom, kan ju undra vad det är med dom egentligen.Hoppas att du har sovit gott men vi är upp alldele för tidigt med tanke på när Eliott somnade igår:/Kramar

2009-06-14 @ 05:52:34
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: Johanna

P verkar helt vrickad! arg!

Dagens ungdom vet inte hut...Hoppas annars att helgen varit bra!

2009-06-14 @ 09:17:32
URL: http://skuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0