Konsten att..

kunna hålla sig lugn. Jag har klarat halva madagascar spelet och eftersom Oliver inte har nåt minneskort att spara på så har vi inte kunnat stänga spelet på flera dagar. Och nu när ja spelade en bana till Oliver och precis vann en ny bana så snubblar Jossan på sladden och spelet åker i golvet och stängs av, skivan trilla ut och allt. Suck asså, de va bara att räkna till 10 och andas djupa andetag hehe Men hon sa förlåt till Oliver, de va ju trots allt en olyckshändelse.
Men som ja kämpat med alla banor asså, nu skiter ja i de spelet faktiskt haha.

Jossan fick lite mat här av samma som Oliver får, de räckte till henne med=) Så de vart köttbullar, potatis, brunsås, ärtor och lingon. Som efterrätt blev de en kaka med sylt i, och grädde och persika på Och givetvis svenska flaggan=)
Kakan lockade klart mer för barnen hehe

Just de, ja kollade med sjuksköterskan och läkaren innan om Jossans hals, och de är antagligen "bara" halsont. Mandlarna e väldigt svullna och röda men inget mer. Och hon äter lite och dricker och e nästan sig själv=) Dock e hon lite småvarm emellanåt men vi får väl vänta och se.

Nu ska ja bli klar med mitt käk sen drar vi till Folkets Park för de e lite händelser där idag=)

Btw så har OIiver kissat massa idag=) De gör fortfarande lite ont men han e duktig. Och han e inte van att de sprutar rakt fram eftersom han inte kissat gebnom snoppen innan så när han ska kissa får man akta sig haha

Ha en fortsatt bra dag=)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha, som det kan gå! Trist när man kämpat så...

Va Oliver é duktig! :-)

Ha så kul i Folkets park!

Kramar i massor!

2009-06-06 @ 13:38:48
URL: http://skuggis.blogg.se/
Postat av: Susan

Haha...knäckande då man kommit långt i ett spel. Men en olyckshändelse kan man ju inte hjälpa;)Kramar

2009-06-07 @ 07:09:08
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0