Hemma igen

Då va vi hemma efter en fartfylld dag=)

Vi begav oss till bussen runt halv ett tiden. Josefine ville bära de lilla paketet och ja sa till henne flera gånger att inte gå på stenarna som ligger i kanten mellan gräset och asfalten för hon kund eju trilla. Tror ni inte hon stupar i backen och omslagspappret går sönder? Hon slog sig inte som tur va men iaf. Sen va de Oliver som höll paketet när vi gick från bussen ner till kalaset, då tappar han med de hehe.

Iaf så va de då Märta som fyller 5 år (i veckan) så hon hade lite barnkalas med grillad korv med alla tillbehör=) Och sen kakor, marängtårta & massa jordgubbar. Så va de självklart Fiskedamm med=) Barnen va hellyckliga. Dom fick lite godis och såpbubblor så dom stod i trädgården och bubblade=)
När gästerna skulle dra sej hemåt så öppnade givetvis himlen sig så vi fick stanna nån timme extra men de gjorde klart inget=) Oliver Josefine och Märta lekte såå fint och va såå glada. Och jag och Anna satt och snackade.

Vid femtiden va de soligt igen och då passa vi på att dra oss mot bussen. Tog stadsbussen för de va närmst att gå till och man vill ju inte ta några onödiga risker med tanke på de plötsliga regnet hehe Så de tog ju en hel evighet att först åka in till stan och sen byta buss och åka hem. Men nu e vi hemma och har fått i oss lite kvällmat.

Vi e helt slut alla tre efter denna roliga dag=)

Bilder kommer självklart senare. Nu ska ja plocka lite här medans barnen kollar på "Nu e de jul igen 2".
Sen e de snart bedtime för mina smågryn då återkommer jag, sen måste ja nog se några fler avsnitt av Lipstick Jungle ikväll för de va såå spännande igår hehe
Serien börjar visserligen den 6 juli men ja kan inte hejda mig så ja får hitta nån annan serie att se sen =)
Måste oxå kika in lite hos er och svara på era fina kommentarer=)

Har ni haft en bra dag allihopa?


Kommentarer
Postat av: Johanna

Kul att ni hade roligt på kalaset!

2009-06-21 @ 22:26:27
URL: http://skuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0