Friends or not

Prata nyss med en vän på msn, och så berättade jag att ja äntligen fåt jobb och måste flytta. Då förväntar man väl sig att han (min vän) ska tycka att de e kul för mig att äntligen få jobba och tjäna pengar.
Men nej, han bara "Jaha, ja trodde du skulle plugga och starta om här i Vimmerby"  Och jag då, att ja men det har jag ´ju gjort men ja har ju sökt tusentals jobb och inte fått nåt, när man e arbetslös, har skulder och´socialbidrag e man väl bara glad att ha jobb, vart de än e lixom.  Då svarar han mig med att " ja de har man bara sej själv att skylla", som att jag inte vet det, och jag har ALDRIG gnällt eller skyllt på någon annan. Han bara jaja lycka till, så logga han ut.
Jag e fan besviken asså, vänner ska väl fasen stötta varandra i vått och torrt?

Jaja,,, ja tvekar iaf inte över mitt beslut, men blev en vän fattigare (vilket iof inte gör nåt om det ändå inte va en äkta vän) och en läxa lärd=)

Kramis

Kommentarer
Postat av: Susan

Väldigt dålig stil av din "vän" tycker jag. Strunta i honom och låt honom passera.Kramar

2009-02-24 @ 11:58:00
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: Leonora

sv; ja det är d verkligen :(

d samma :D

allt väl?

2009-02-24 @ 12:26:15
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Becka

Va kul att du gillar min blogg! :) Sånt blir man så glad av att höra!Du skriver att du är från skåne. Bor du här också??Ha en fortsatt bra dag!

2009-02-24 @ 12:35:09
URL: http://beckasinnet.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

han kanske blev väldigt ledsen och det är därför han reagerar så?? men trist vilket som, jag håller med dig att vänner ska stötta oavsett vad!!

kramar

2009-02-24 @ 12:36:47
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tycker att du har tagit ett jättebra beslut gumman! =)) Du gör vad som känns rätt för dig och barnen o det är det som räknas! :D Pussss

2009-02-24 @ 16:25:05
URL: http://haaannaaas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jösses asså... Ett jobb e väl en skitbra start! Tänk så mycket enklare allt kommer bli nu! Äkta vänner finns alltid där. Resten kan man va utan...

2009-02-24 @ 18:09:09
URL: http://skuggis.blogg.se/
Postat av: Mala

Jag är super stolt över dig Fia!!!

2009-02-24 @ 19:19:54
Postat av: paradoxxa

hej,trilla in här o läste lite i din blog.Ja såna sk vänner är väl roliga? jag har en släkting som är jämn gammal med mej,vi har varit som systrar o bästa vänner i alla år.fram till hon började jobba på fkassan dvs.en dag säger hon till mej som har flertalet sjukdomar som är både kroniska o genetiska att ja du kan skylla dej själv som är sjuk o fattig.jag har ALDRIG blivit så häpen,visste inte hon tyckte så,o vad värre är nästan som personal på fkassan där hon har hand om ärenden med sjuka..att ha såna åsikter....usch.har inte pratatmed henne sen dess o det var i höstas,hon fattar nog inte än att hon kläckt ur sej nåt dumt.

2009-02-25 @ 01:23:14
URL: http://www.paradoxxa-daybyday.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0