Skolan

Ska ja till idag, började med religion igår men kunde ju inte gå för Jossan va inte riktigt bra, men nu har hon  vatt utan feber en hel dag så idag blir de dagis. Jag e förkyld ja med men de e ju va man får räkna med på höstens tider.
Nu e ja inte så orolig när de gälller den fiina underbaringen ja tycker om, han va helt underbar i telen igår så då slappna ja av lite.... Dock kan ja inte va helt lugn förrän efter helgen hihi

Har väl inte så mycke att skriva just nu, ska blir klar sen ska vi käka frulle, sen går vi typ kvart tjugo över 10.  ja ska ta bussen till skolan tio över elva och så börjar ja inte förän ett suck men då kan ja skriva lite på en recention i caeterian medans ja ändå väntar.

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Diana

Det känns som om du verkligen landat där uppe nu. Inga som helst problem och ingen hemlängtan? Här rullar saker på, händer en hel del på jobb. :( Men de gamla mår bra och så!

2008-09-25 @ 10:29:50
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Johanna (Skugg)

Hoppas helgen blir bra! Håller tummarna! :-)

2008-09-25 @ 18:19:51
Postat av: Diana

Jo, det händer en del på jobb... Vi ska vara våningsbundna och vi ska få nytt schema from 1 november. Har msn, hade det iaf, men använder det typ aldrig... Addar dig om det är så att jag kör igång med det igen!

2008-09-25 @ 21:53:26
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Diana

Just det... Bara hör av dig till jobb om julen, behövs alltid folk då!

2008-09-25 @ 21:53:56
URL: http://decdia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0