Kväll

Igen och redan onsdag, tiden bara flyger iväg när man har roligt.

Helgen va lugn, va på kalas hemma hos en vän Gun och senare va ja hemma hos Johanna och Lars och färgade håret och spelade Buzz, de va kul haha

Söndagen kom Angelica och Mattis och hälsade på och Johanna och benji med.. Sen åkte vi tåget mot Hässleholm halv två och sen vidare till Linköping och sen till Vimmerby. Därifrån hem tog vi taxi. Hemma möter vi Anders grannen så han e snäll och hjäler oss upp med alla saker, för ja va massa trööttt=)

Måndagen lämna ja på dagis och sen köpte ja bullar så käkade jag och Lena frulle tillsammans och snacka.. sen va de att hämta barnen och hem och laga lunch, sen gick vi upp till grannen igen så barnen kunde leka med deras Josefine, och vi snackade över lite kaffe, Jodå ja dricker mer och mer kaffe nu haha

Tisdagen va de plugg sen hämta på dagis, hem och mysa, äta och städa

Onsdagen va städa lite, lämna på dagis sen plugget.... Efter dagis gick barnen upp och knackade på josefine så hon kom ner och dom lekte här=)

Nu sitter jag här med ont i ryggen och e trött så ja dska krypa ner nu. Imorrn ska barnen fotas på dagis=) och jag skain till skolan och träffa en klasskamrat som ja gör ett arbete med.
Sen får ja se va som händer

Ha de najs

Peace out

Kommentarer
Postat av: Johanna (Skugg)

Gun - Från Staffanstorp? (Hipp Hipp) haha

Fullt upp :-)

2008-09-18 @ 19:16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0