Digitalkamera

Idag e de onsdag och vi har vatt på dagis, efter dagis gick vi ner till vattnet och barnen lekte och ja satt och njöt av utsikten=) sen efter en timme gick vi hem och gjorde lunch spagetti o köttfärssås och sen slappa vi en timme, sen bar de av till ica för att köpa mjöl och så till pannkakorna som vi skulle göra till kvällsmat. Så hämtade jag ut ett paket som kommit, de va födelsedags present från syrran cila och svåger tomas=))
Ja slet upp paketet direkt utanför ica för ja va sååå nyfiken=))
I paketen var de en rosa liten digitalkamera, kameraväska och minneskort=) Behöver ja säga att ja blev överlycklig?? Det har ja velat ha läääääääänge=) stack hem och lämna in varorna och hämtade soporna medans barnen va där nere på lill lekplatsen.
va ute ett litet tag sen gick vi in så ja kunde öppna och komma igång med min nya fina kamera *ler*
Det blidde inte många bilder idag men de som ja hann ta ligger inne på bilddagboken, där heter jag trollbarnen om ni vill se=))

Idag va de två trötta barn som somna vid kvart i 8, och ja diskade undan disken innan och duschade och har nu suttit här i soffan och halvtittar på filmen på trean och surfar lite.
de e snart sovdags, upp vid sju imorrn ju och till dagis, hoppas de e fint väder så ska vi gå ner en sväng till vattnet imorrn igen och sen gå en runda och fota=)

Ha de bra kära läsare=) sov gott

Tjongeling MammaFia

Kommentarer
Postat av: Mala

Hej hej Fia!! Hoppas att ni har det bra! När jag tänker på var ni bor nu så blir det nästan som en liten saga :) o ni är huvudrollsfigurerna! Mång många kramar! Ta massa bilder m kameran nu ;)

2008-09-06 @ 10:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0