Missar skolan

Idag skulle ja ju till skolan även om ja själv inte e helt kry, men så e Jossan jätte hostig och febrig så nu e det bara att va hemma med henen=/
Stackars lilla barn.

Ska mail min lärare och kolla om de finns några andra som gör denna kursen så jag kan gå på dessa tillfällena jag missat.

Jag själv annars känner mig en smula Verkligen bara en smula bättre. Just nu ingen feber, men halsen e ju som den e och hostan e kvar. Är lite tröttig med för båda två har ju hostat och gråtit och drömt inatt. Men de e ju så det är att va förälder=)

Hmm nu maila läraren, sen fixa frukost till oss=) Och så ska ja ringa F-kassan för dom är ju sega med att betala ut pengar som vanligt.

Ha en kanon dag kära ni=)

Kommentarer
Postat av: Susan

Dessa sjukdomar alltså:/ Hoppas att ni kryar på er.Kramar

2009-09-22 @ 08:56:31
URL: http://gullix.se
Postat av: Maria

Stackars er! Inget roligt när man bara avlöser varandra..

Skönt att din feber har gett med sig i allefall.Krya på er allihop:-)Många kramar<3

2009-09-22 @ 10:37:32
URL: http://sagafia.blogg.se/
Postat av: Amanda

Trist med dessa förkylningstider. Verkar som alla är sjuka. :o/Och det där med nattvaket är ju verkligen så som du säger. Kommer ju inte göra någon nytta för oss alls om männskan inte vill lära sig.

Hoppas hon bjuder till lite på torsdag då dom ska få deligering från sjuksköterska. Annars kan hon glömma jobb här. jag kommer röra upp himmel och helvete kan hon ju räkna med. Tänker INTE acceptera att ha en person här hemma som hellre tittar på tv än gör sitt jobb!Hoppas ni får en fin dag idag trots att ni inte mår så bra.

Krya på er!

Kramar

2009-09-22 @ 11:58:16
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja jag har haft lite förvärkar de senaste dagarna så kroppen förbereder sig för fullt, men jag tror ändå bebis kommer vara rätt "punktlig" och komma kanske någon dag innan bf =) ha en fortsatt bra dag!

2009-09-22 @ 14:28:04
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja, man skrattar ihjäl sig! :)

Stackars er som e sjuka. Hoppas det snart går över!

2009-09-22 @ 18:34:38
URL: http://skuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0