Många timmar på akuten

Nu e vi hemma  igen efter många timmar i ett undersökningsrum på akuten.
De va  lång  "kö" så  ja och gumman  låg på varsen brits och vilade. Men hon vakna och grät och yrade och så typ var 5te minut.

De va  först när ja märkte att hon va konstig i  halsen och inte kunde svälja utan mest "dreglade" som dom prioriterade upp henne.
Magen va iaf bra nu, hon hade förhöjt CRP (snabbsänka)vilket innebär infektion i kroppen. Så ja kollade henne i halsen och de va vääldigt svullet och rött så ja bad sjuksköterskan kolla  och jodå, ja hade  rätt.
Pratade med läkaren som kände  och såg att tonsillerna (stavas?) va svullna i halsen. Hon klöktes när hon försökte svälja sitt saliv eller lite vatten.
Läkaren trodde inte att ett halsprov skulle visa nåt eftersom hon inte vatt dåligi halsen innan så han ville först att vi skulle åka hem och komma tillbaka p morgonen för ett nytt test, men hur pigg e man på att åka hem typ 4 timmar ochsen tillbaka igen? Så ja sa att ja ville ta ett halsprov så de va gjort,  och de blev de, dom blev förvånade när de visade positivt
Lillan har alltså halsfluss min lilla stackare=(
Men sköterskorna och läkaren va urgoa iaf=) Läkaren satt och klappa  Jossan hela  tiden och sa att hon va en  så söt tjej=)  Sånt värmer i mammahjärtat=)

Men nu sover hon i min säng och ja ska med lägga mig. Har bara vatt hemma i drygt 20 min. Lillan somna i vagnen på akuten medans vi väntade på  några doser medicin till imorrn, sen sov hon hela taxiresan hem, och fortsatte sova då  ja bar henne hito ch dit hehe

Sov gott om ni inte redan gör det. Kikar in imorrn, hmm senare idag nån gång. Så får ni ha en bra söndag=)

Massa TACK för  värmande kommentarer=)

Kram


Kommentarer
Postat av: Susan

Nämen usch...stackars lilla gumman=(Jobbigt för er båda att ha behövt tillbringa natten på akuten.Hoppas att sötisen kryar på sig.Många kramar

2009-05-10 @ 08:24:52
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: Kerstin Widerström

Åhh hoppas att hon kryar på sig snabbt! Lider med er.. Kram

2009-05-10 @ 10:15:04
Postat av: Johanna

Usch, stackars lilla tjejen! Hoppas det snart går över! Aldrig kul att va på akuten.

2009-05-10 @ 11:29:44
URL: http://skuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0