Nyss hemkommen

Eller nästan iaf. Jossan somna i vagnen och fortsatte sova när ja bar upp henne och la henne=) De va en mycke trött tjej.
Jag och Oliver tog tillfället i akt och mös tusan i soffan och läste en bok=) Men nu ligger han med, ja ska fixa lite här men e tillbaka senare igen.

Tjing Tjing

Mätt och belåten

Ja nu e jag och barnen mätta och glada=) Åt pasta med god sås till=) Bild och recept kommer senare=)

Tänkte att de va tid att berätta om en sak nu. I ett tidigare inlägg har ja ju skrivit om ett jobb i Helsingborg (eller skrev ja kanske inte var, men struntsamma) Nu har jag bestämt mig att jag faktiskt måste ta och jobba, jag vill ju jobba och har vari arbetslös alldeles för länge nu och behöver jobba, tjäna pengar och ni vet allt=) Så om ca tre månader flyttar vi tillbaka till Helsingborg. Ja jag vet vi har nyss flyttat så de känns lite jobbigt, och vi trivs ju såå bra här, men vi kommer och hälsar på=) Tanken på att packa och bära allt igen lockar inte men va gör man inte, synd man inte visste/tog reda på de innan vi bytte till trean här.
Jaja nu vet ni de=)  Mitt beslut och ja e trots alla ångest liknande känslor väldigt nöjd  och barnen e med glada


Va hittar ni på ikväll gott folk?

Mysiga lördags kramar till er=)

Lördag

Försökte logga in tidigare imorse men de funka inte, Anyway nu e ja här=)

Man va ju lagom trött imorse när lillan vakna, hon sov visserligen till åtta så de va ju egentlgen sovmorgon hehe

Va uppe och lämna Kajsa hos Lena för ett tag sen och så gick vi i detta underbara snö (O)vädret till Diana

På   vägen hit prata Oliver om sin farfar som e i himlen, han saknar sin farfar och undra när han kommer ner från himlen så dom kan träffas. Så sa ju jag att de kan han aldrig för när man dött och kommit till himlen kan man aldrig komma tillbaka igen. Så tänkte han lite sen sa han "men mamma då vill ja dö så ja kan åka till himlen" Så fick ja förklara att många skulle bli så lessen om han åkte till himlen och att vii nte vill de. De va the end om detta samtalet.....TRODDE jag, då säger han " men då e det bättre vi alla dör och åker tillsammans till himlen då" Genialiskt sagt av en 5 åring..
Det e så svårt att prata om döden speciellt med en liten 5 åring,och han har såå många frågor och pratar och leker "om" döden så mycke, de e jobbigt, vad svarar man lixom? Sanningen e ju den bästa tycker jag. Hur handskas ni med de med era barn?  (ni som har barn)

Som ni märkte va detta inlägget ganska dött hehe men nu sa jag dricka mitt kaffe innan de blir kallt och så ska ja kika in hos er

Ha de bra idag=)

Tjingeling

Så försvann den tidiga kvällen

Men de gör inget för både jag och barnen har haft een super rolig kväll=)

Först va ju Diana och Kimi här, sen vid tio kom Lena så satt vi och snacka, åt en liten bit smörgås tårta och sjöng till musiken=) En lyckad eftermiddag/kväll med två vänner Me like=)

Men nu ska ja ju iaf gå och sova, e svintrött och de kommer ju en dag imorrn med, som innebär bla massa disk haha

Sov gott och ni som e ute och "ränner" va rädda om er.

Kram en trött mamma

Utmaning

  
                                                         

Jag har blivit utmanad av Susan att lista några saker jag är extra nöjd med på min kropp.

1. Mitt ansikte för de e så fint när ja e vegjord (vet inte ens om VEGJORD e ett ord, men betyder iaf när ja e fixad/sminkad ja,, you name it)
2. Min rumpa för den är så fin i "bra" byxor =)
3. Mina händer för fingrarna är långa och lagom smalaSå här skulle man göra:
1. Placera ovanstående banner på din blogg.
2. Lista tre saker på din kropp som du är särskilt nöjd med.
3. Länka till den du blev utmanad av.
4. ...och skicka vidare utmaningen till tre personer som du tycker borde vara extra nöjda med sig själva.

Nu utmanar jag:

Johanna
Johanna (skuggan)
Maggstar

Smörgåstårta

Glömde ju klart att fota min tårta innan, så ja fick bara till en halv ´kass bild som ja tog i kylen.
Men den va super good och de e det som räknas=)Kajsa äter på sitt benShadow (Dianas hund) blundar för blixtenJosefine med kompisen KimiOliver, Kimi och Josefine busarOch här sitter två  nördiga mammor=) (Diana på bilden)Detta va dagen/kvällens bilder, har en del gamla bilder med men lägger inte dom i detta inlägget då de inte passar in=)

Brb

Swiiisch....

Så gick dagen fort haha, Har dammsugat två! gånger, handlat mat, och fixat rent till Prinsen (kaninen)¨
Nu har ja gjort två små smörgåstårtot, kommer bild later=) Och snart kommer Diana och Kimi hit och ska äta & ha fredagsmys med oss=)

Skulle bara kika in en snabbis, ska ta och bli klar med de ja håller på med, innan dom kommer.
Men ville bara kika in och skriva en rad. Läser va ni gjort senare =)

Btw Susan, de blev smörgåstårta, men sen köpte ja ingridienser till din pastasås=) ska göra den i helgen=)

Ha en trevlig kväll=)

Bilder

Bjuder på två bilder på mina darls=) Har nya bilder med i kameran men batterierna e på laddning så de får ja lägga in senare (antagligen om flera dagar haha)

Mammas finaste fika kille=)

E lite uttråkad då barnen ligger och ser film här så ja passar på att skriva ännu ett inlägg=)

Sen kommer oxå dom 100 frågorna=)

Tjing

Btw, kan nån berätta för mig va "pinga" innebär?

ViktigtTusen nallar uppmärksammar hjärtsjuka barn

I dag landar 1 000 nallar hos politiker, opinionsbildare och redaktioner i hela landet. Avsändare är Hjärt-Lungfonden som vill uppmärksamma att det varje år föds 1 000 barn med hjärtfel i Sverige. Även barnkliniker och eldsjälar inom Hjärtebarnsföreningen får en nalle.


Februari har av Hjärt-Lungfonden utsetts till Alla barnhjärtans månad. Extra fokus ligger på Alla hjärtans dag den 14 februari, men under alla månadens dagar uppmärksammar Hjärt-Lungfonden barn med hjärtfel och samlar in pengar till forskning som kan hjälpa dem till ett bättre och längre liv.

- Vi vill synliggöra de hjärtsjuka barnen och därför inleder vi Alla barnhjärtans månad med en symbolhandling för att skapa uppmärksamhet kring barn och hjärtsjukdom, säger Staffan Josephson, generalsekreterare för Hjärt-Lungfonden.

Varje år föds cirka tusen svenska barn med hjärtfel. Många hjärtebarn opereras redan när de är nyfödda, då hjärtat inte är mycket större än en valnöt. I dag överlever drygt 90 procent, jämfört med endast 60 procent på 1960-talet.

- Forskning kan leda till att fler barn som föds med hjärtfel räddas till livet och förbättra livskvaliteten för de som växer upp med ett medfött hjärtfel, säger Staffan Josephson.

Målet för Alla barnhjärtans månad 2009 är att samla in 15 miljoner kronor till fyra forskartjänster inom området barnkardiologi. Hjärt-Lungfondens övergripande mål är att inget barn ska behöva leva med ett oupptäckt hjärtfel.

En viktig utmaning för forskningen är att kunna identifiera barn med hjärtsjukdom redan under graviditeten, för att kunna sätta in behandling omedelbart vid födseln. Forskarna arbetar också ständigt för att hitta bättre behandlingsmetoder.

Bild: Ludwig, 2,5 år, som är född med bara en fungerande hjärtkammare.
www.hjart-lungfonden.se/ludwig

Den som vill stödja forskningen under Alla barnhjärtans månad kan ge en gåva på Hjärt-Lungfondens pg 90 91 92-7 eller via hemsidan http://www.hjart-lungfonden.se/.


Hjärt-Lungfonden bildades 1904 i kampen mot tuberkulos (tbc). I dag är fondens mål att besegra både hjärt- och lungsjukdomarna. Hjärt-Lungfonden samlar in och fördelar pengar till forskning samt informerar om hjärt- och lungsjukdom. Fonden har inga statliga bidrag och verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. Hjärt-Lungfonden har insamlingskonton pg 90 91 92-7 och bg 909-1927. http://www.hjart-lungfonden.se/Fakta om barn och hjärtsjukdom
Hjärt-Lungfonden har utsett februari till Alla barnhjärtans månad. Då står barn med hjärtfel i fokus och fonden samlar in pengar till forskning som kan hjälpa dem till ett bättre och längre liv.

Olika typer av hjärtfel. Medfödda hjärtfel kan till exempel vara hål mellan hjärtats kamrar eller förmak, stopp i blodflödet för att hjärtklaffar saknas eller är förträngda, eller att lungpulsådern eller kroppspulsådern sitter på fel plats.

Hjärtat stort som en valnöt. Många hjärtebarn opereras redan när de är nyfödda och hjärtat är då inte mycket större än en valnöt.

Tusen om året. Varje år föds 1 000 barn i Sverige med hjärtfel. Det motsvarar en av hundra nyfödda.

Allt fler överlever. På 1960-talet var överlevnaden cirka 60 procent. I dag överlever mer än 90 procent.

Två specialistkliniker. Barn som föds med hjärtfel opereras på specialistkliniker i Göteborg och Lund.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ville med lägga ut denna. De e så många barn som föds med hjärtfel och om fler människor vet mer om det och kanske kan bidra till forskning och så.
Min goda vän Anna (Se under länkar) har en änglason, Finaste Hugo. Han var ett hjärtebarn så därför berör det mig extra mycke.


Godmorgon Fredag

Idag snöar de=) Myysigt, om bara de stannar och inte blir slask coch shiiet.

Nu sitter vi i soffan och myser till bolibompa, men Oliver tjatar  om att han vill spela (online barnspel) så han ska snart få göra de måste bara muta i han frulle först=) Han e som ja, ingen frukost människa, Jag vill gärna vänta några timmar efter ja vaknat innan jag äter frukost.

Sitter och tittar ut genom fönstret och funderar på vad vi ska ha till middag, kanske köttfärslimpa (som jag aldrig gjort innan) potatis, sås och grönsaker.

Vad ska ni ha? Nåt gott tips att bjussa på kanske?

Så "rogivande" de e att titta på snön som faller (Läs YR omkring, Haha) Myyys e de=)

Men nu ska ja fixa frulle. I´ll be back soon=)Ja e hopplös

Blir tokig på mig själv, Haha  Såklart la jag inte mig för ja fastnade i filmen och på designa din blogg.
Nej min blogg ska inte se ut såhär, jag bara provar mig fram och lär mig=) Det är roligt att testa lite olika saker så ni får ha tålamod..

Men nu har ja stängt tv:n och ska lägga mig för lilla vakna och grät.

Skulle bjuda på två  bilder men de tyckte inte blogg.se eftersom den krångla precis när ja nästan va klar så struntar i de till imorrn

Most Wanted Lista


Saker jag vill ha / Vill ska hända!

1. Ha fast jobb
2. Ta körkort
3. Köpa nya möbler
4. Inreda barnens rum
5. Ha en bil


Det var alla saker som e vettiga som ja kom på just nu =)  Finns egentligen en massa man vill men man kan inte önska allt direkt *ler*

Tänkte oxå svara på de hundra frågor som susan (kolla till höger i länkarna hon finns där) har på sin blogg och hon utmanar alla som vill svara och de kan ju va kul, men tar de i ett annat inlägg för nu ska ja lägga mig innan ja fastnar i filmen på trean

Gonatt my dear =)

Jag skiter i rubrik haha

Nu e de kväll och barnen sover, va hemma runt halv nio och Jossan somna i vagnen på vägen hem och vakna inte ens när ja bar upp henne och sen klädde av henne hon bara fortsatte sova när ja la henne =)
Oliver lilla gubben sprang och trilla och fick två små sår på knäna=( men när han borstat tänderna så satt vi i soffan och läste en bok Wall-E den tyckte ja va bra och Oliver med=)

Kollar på Lyxfällan nu, där skulle man nästan va med, ja e urusel på att spara, shoppar gärna till barnen=) Hehe inte bra alls, men detta programmet e lärorikt tycker jag.

Ja de med dom bilderna ja skrev om i förra inlägget. Som ni som svara sa, Ja det e fett omoget att göra en sån sak. Bara för dom bilderna redan hamnat på nätet av en annan idiot betyder ju inte de att andra måste fortsätta sprida dom.
Jag blir faktiskt Pissed offf på människor som gör så bara för att öka besökar statistiken. Ja jag vill med ha fler besökare men skulle aldrig (medvetet) kunna göra nåt på någon annans bekostnad. Allt har sin tid lixom.

Jaja nog tjatat om det nu hehe

Nu ska ja kolla lite va ni skrivit idag=) och sen länka till lite fler bloggar ja tycker ni ska kika in i=)

Ha en bra kväll

Tjingeling


Matlagning och lek

Vi tog minnsan på oss kläderna och promenerade hem till Diana så nu leker alla barnen vi ska laga midda nu spagetti och pastasås. men just nu sitter vi med varsen data och nördar oss hehe=)

Läste en sak i en "skvallerblogg"  om nakenbilder på en annan ung känd bloggerska, hon i skvallerbloggen ska tydligen lägga ut dom bilderna i sin blogg. men hur kan man görqa så mot en annan människa? Ja tycker det e väldigt omoget och de e att gå över gränsen. Vad tycker ni?

Nu e det matlagning.

Syns sen och komigen och kommentera nu då=) Jag har ju blivit lite duktigare på att kommentera ju haha


Livet förändras

Läste nyss om Magdalena Graaf, hon fick en hjärnblödning häromdagen. Så hemskt att man gör alla sina vanliga dagliga saker och rätt som de e så får man akut ont i huvudet och på sjukhuset visar de sej att man har en blödning i hjärnan. Hemskt som allt kan förändras över en minut=/

Vi som e unga går inte säkra för nu e det fler och fler unga som får stroke.

Ta hand om er och era nära, visa kärlek varje sekund och njuut av livet, man vet aldrig när de förändras eller i värsta fall tar slut.

Så dagens tankar går till Magdalena Graaf

http://www.expressen.se/noje/1.1447615/magdalena-graaf-jag-ligger-med-slangar-i-huvudet

Kramar till er

Gomorrn Sötnosar

Eller här va de visserligen mångatimmar sedan de va morgon, dock va den inte så god eftersom klockan bara va 6 hehe, men lyckades övertyga Jossan om att ligga och vila ca en timme till.  Och vid 8 när Oliver vakna gick han direkt till fönstret och drog upp persiennerna och va tror ni vi ser? SNÖ blandat regn, Suck lixom, Jo snö tycker vi väldigt mycke om, men de ska ju va på riktigt då, ingen regn blandning.

Har ni vaknat upp till nån snö idag? Eller regn kanske? =)

Nu myser vi bara, bompa e på tvn klart hehe, Barnen såg Mamma Mia innan, de e en av deras favorit film, och ja jag kan ju inget annat än att hålla med om att den e Bra =)

Idag blir de lite tvätt med kl elva e de dax.

Vad gör ni idag?

Ha en bra dag.

Gonatt och sov gott

Nu e det verkligen dax att krypa til kojs, har såklart inte vikt klart all tvätt suck haha för mös ju med barnen innan dom skulle sova, sen skulle kajsa ut sen fastna ja här i datan och med sex and the city filmen igång på tvn=)
Så typiskt mig haha

Kom oxå på att barnen har tandläkar tid imorrn på morgonen, suck, varför ska man va så glömsk =) ska kolla om de går nån buss så vi hinner annars får ja ringa direkt på morgonen och få en ny tid lite senare. Minnet asså

Men nu SKA jag sova eller lägga mig, trycker av tvn nu haha

Natti sov gott

Kramis

Kinkiga ungar.....

Vad gör man åt trotsiga och kinkiga barn  asså, som Oliver höll på att skrika och gnälla innan när vi va ute med Kajsa.
Ja lovar de ekade i hela Storebro haha och hur han hoppa och skrek i affären för han inte fick de han ville ha. Jaja va gör man, de kokar i kroppen men de e ju bara att le och va glad och tänka att de går över. Men man kan ju undra när förstås, och när Olivers trots e mindre kommer ju den andra lilla trotsungen. Hon e redan så trotsig, en riktig ögontjänare (heter de så?)
Jaja jag älskar ju dom lika mycke iaf, fast att de ibland känns som man skulle vilja reklamera dom haha

Nu har vi ätit iaf blev tikka masala med ris, skeeta gott=)


Bye bye i´ll be back=)

Blä på försäkringskassan

När man än ringer dom så e de en halv dags väntetid suck, de e flera hundra samtal före mig.
Men men de e ju ett måste så då e de bara att vänta i den eviga kön. hade nu väntat i 10 min så vart de helt tyst, kollar på telen.......tror ni inte hem telen dött?? suck, kan man bli mer irriterad hehe

Idag e det min tur att va dålig, mår illa hela tiden men har inte kräkts än å om ja får bestämma ska ja inte göra de heller.
Så nu under förmiddan har jag diskat, elektrikern har vatt här och kopplat in tvättmaskinen * äntligen * dock ska den ju snart kopplas ur igen, men att få kunna tvätta uppe i tre månader e alltid nåt.

Nu ska de vikas mer tvätt, för tvätten tar ju aldrig slut. =)  Sen ut med Kajsan igen och posta ett brev.

Men skrivs senare people

Tjingeling.

Btw har jag plats hundratio i kön nu till den förjävla kassan suck

No No

Victoria Silvsteds serie va inget i min smak =/ Hon e lite speciell, lite för mycke tycker ja nog,
Gillar Paris Hilton bättre hehe

Nu va Oliver precis uppe och kissa, min duktiga pojk=)

Och nu e de dax för denna mamman att stänga av alltr och sooova gott (i hope) så syns vi imorrn här i min blogg=)
Ja ska börja med mer bilder hr med har ja tänkt=)

Gonatt och sov gott

Tjingeling

090127

Ja idag kom lönen för de ja jobbade i julas, men den försvann lika fort nu när man betalt räkningarna haha
Så de e ju som vanligt. Tänk om man kunde ha en lite känd blogg så man kan tjäna pengar på de, ja de tål ju att funderas på =)

Nu e de nyheterna och efter de kommer nån serie som Victoria Silvstedt har, tänkte kolla in den och se va de e för skiiet=)

Barnen sover och har vatt så gooa ikväll, vi satt i soffan och läste bok tillsammans och de va massa kramkalas *ler*

Va skulle ja göra utan er mina sötnosar Oliver och Josefine, utan er e ja inget, Älskar er mer än livet.

Naaaj nu blir de en liten runda med Kajsan sen de programmet med Vickan på 4an

Kram

Försov oss

Men va görde=) fick vien extra mysdag=)  Vaknade typ kl åtta och gav barnen välling, sen gick jag ut med Kajsa en liten runda. Nu har ja ringt  2 viktiga samtal  och nu ska vi käka frukost sen ska ja ringa lite fler samtal.

De e ett företag som min pappa, hans fru och min lillebror jobbar på och dom ska nu i vår utöka och med de anställa ca 45 pers, och iom att min pappas fru har mesta ansvaret nu så har dom sagt att ja kan nästan till 100% va garanterad en av dom platserna=) skitbra, men de innebär isf att ja måste flytta tillbaka till Hbg ju
Jobb e viktigt och ja vill verkligen jobba, men har ont i magen nu föralla saker som måste fixas, packas och bäras suck.
Men jag skriver mer om de när ja fått mer besked vilket e om någon dag.

Nu ska vi som sagt äta frukost, den har jag ett berg med tvätt att vika, sen ska ja dra över med min icke hela volta maskin hehe De hårar så mycke av Kajsan ju och de e så jobbigt nu efter vinter tiderna.

Men ha en bra dag, skriver väl sen igen

kramis

TvättDag och Lipstick Jungle

Ja idag har ja tvättat sedan 12 så all tvätt e tvättad och en del sängkläder med.
De e skönt att få undan de, blir visserligen nytt var dag men iaf hehe
Jobbigt bara att de inte finns nåt ordentligt torkrum suck så de tar ju hundra år för tvätten att torka, men men

Nu tittar jag på Lipstick Jungle, de e inget Sex and the city men de e definitivt bra=)

Imorse lämna vi Oliver på dagis (med vi menar jag, moi, jossan och vovven) sen gick vi en långrunda upp till Diana och hjälpte till lite med garaget och kajsa  (vovven) lekte med shadow (hennes vovve).
Vid elva va de dags att gå til dagis och hämta lillprinsen Oliver, sen hem och äta.

Sen har barnen lekt med Josefine (grannen) både här hemma ovch hemma hos dom.

Ni vet ju att Oliver har slutat med napp, han e ju stor kille som ska fylla 5! år iår (my gosh, vart har tiden tage vägen hehe)
Iaf, nu har han lärt sej spela data spel med=) Han e så duktig och ja e så stolt=)

Nu skrev ja inget om Jossan ja vet, men de e för hon inte lagt av/börjat med nåt nytt ännu, men hon e givetvis min duktiga prinsessa iaf=)¨

Usch va ont ja har i magen, känns som magkatarr, och så har ja massa sura uppstötningar/halsbränna som svider i halsen. BLÄÄ på de.

Nä nu räcker de för denna gången.

Kram

Chihuahua

Min absoluta favorit hundras, kan inte sluta titta, leta och forska om dom. Vill så gärna ha en sån hehe=)

Men iaf om dagen då, skulle ju egentligen tvättat klockan sju imorse men när klockan va sju så sov lilla sessan så gott bredvid mig i sängen så ja somna om, men börja tväätta vid nio så ja hann med de två viktigaste maskinerna


Blir så less på deras pappa asså, vi tjaffsa lite igår, eller ja va mest lugn men va ganska irriterad, han skyller alla fel i världen typ,  och ja e ju ego som tog barnen och flyttade,  då undrar ja varför han inte offrar mer av sin tid i livet att va med dom, både innan ja flyttade och nu, när ja säger att ja inte e skyldigt att stå för alla umgänges resor sjäälv så säger han att han struntar i att ha barnen då för han vill inte köra eller så.
Sen imorse skickar han sms om nåt som vi inte alls pratat om, bara ett jävla sms som kan förstöra ens dag typ, och på inga grunder, så trött ja e lixom. men men strunt i han nu

hmm va ska ja mer berätta om idag? Jo jag fick sålt min mobil och håller på att sätta ut en annons på blocket om min digital video kamera nån som e sugen på den?

Nu ska ja läsa lite sen sova

Tjingeling

En sjuk prinsessa

Dagen har  flötet på som vanligt, med lek, städ, matlagning och en del promenader=)

Men nu under kvällen  när ja satt här i soffan så började Josefine gråta hysteriskt, och rädd blir man så ja sprang in till henne och hon står upp i hörnet i fotändan och bara skriker så ja tog upp henne i famnen och ska trösta henne och innan ja vet ordet av så spyr hon ner hela mig tänkte att de e lika bra att stå kvar och bara hålla ut henne så hon kan kräka klart på golvet för springer man kommer de ju i halva hemmet mindre kul. sen gick vi iaf in på toa och hon stod lutad över toan medan ja hämtade lite handdukar,. sen satte ja henne i badet och tvättade av henne och skjöljde av min nerspydda arm sen gick jahg och moppa hennes golv, behöver skura en gång till imorrn, men nu ikväll öppna ja iaf balkongen på hennes rum så den äckliga stanken försvinner.

Ja jag säger då de, kärlek till sitt barn e att låta sej bli nerspydd och inte bry sig speciellt mycke haha

Nu ligger min stackars lillsessa här i sofffan bredvid mig. Jag borde lägga mig då ja ska tvätta kl sju imorrn bitti hehe

Oliver sötnosen sover, han kom bara upp och kissa innan när ja torka efter jossan, men han fatta nada så han la sej igen=) gosunge

Imorrn e de söndag eller nej, de e det ju redan visserligen, men iaf så e de städning imorrn och tvätt dårå=)

Sov  gott ni som orkar läsa=)

kramis


Äntligen Internet

Ja som rubriken lyder=) efter först 2 veckors  väntan på att hemtelen skulle bli flyttad och inkopplad och sen ytterligare 6 veckors väntan så e ÄNTLIGEN  mitt internet inkopplat=) Jag e lite extra glad idag hehe

Annrs e de som vanligt, ekonomi problem man blirju inte fet av att va arbetslös juh, har börjat med en ny belöningsmetod medbarnen som dom på familjestödet buibblan tipsaom och de funkarbrta, i två dagar har ja kämpat och ja ser positivt på de, barnen verkar förstå den lilla förändringen bra=)


Nuhar ja en rejäl mens värk så orkar inte sitta här mer.

Men fresten så e vi "hundvakt" åt en blandras tik på 2 år som heter Kajsa, världens snällaste e hon=) Hon är en blandning med collie, briard och skotte (någon av skottarna) =) bild kommer så småningom.
Ägarna vill inte ha henne för dom skafffa en liten hund så medans de letas efter ny ägare bor hon hos oss och vi totalt loves her=)


Over and out för nu.


Snö Och Kallt

Brr va kallt de e, och snön kom igår igen, bara lite än så länge. men iaf.
Vi e uppe hos Diana nu, barnen leker.
På väg hit va de tre män på v äg ut på isen, och gjorde hål så dom skulle fiska, asså de går inte att förklara hur mysigt och underbart det är att bo här, det måste upplevas asså. så ni alla måste komma hit=)
Alla ni fiskare kom hit och fiska på isen. =)

Hemma går de bra med kaninen iaf, har döpt om han igen hehe han ska eller han heter nu Prinsen istället, mycke enklare namn och om vi nångång skaffar en till blir de en prinsessa=)

jaha... nu e de helg och vi ska bara myyysa och ha de roligt..

skriiver another day

kram

Home Sweet Home

Vi e hemma ja. men jag har som sagt inget internet ännu suck. undrar när de kommer.

ja och barnen e hemma hos en kompis, våra barn leker och vi dricker kaffe och snackar, och ja passa på att låna datan lite snabbt.

Har massa att skriva men har ju inte tid just nu så de får väntas.

Vi har iaf en kanin nu=) hehe

Ha de najs

kram

Sista inlägget på ett tag

Ja de e nog de, för  efter ja skrivit detta e de sängen som gäller, ska ju upp tidigt imorrn.
E typ klar med all packning nu, och ja undrar hur ja ska få med allt haha, men men de ska nog gå.

Tack Kerstin, du säger/skriver så fina och snälla saker, de gör mig glad och stark=) Kramar till dej.

Och massa kramar till alla er andra med tills vi hörs igen=)

Kramis fia

Taackar

För att ni äntligen svarat om Greys haha.  Ja jag vet ja e jätte otålig, och blogg.se e totaly f*cked up ibland så de inlägg ja postat syns inte förrän långt senare. Men men

Idag e ja  så trött på allt. Barnen trilskas och vägrar lyssna, Jossan bara skriker när ja säger till henne. och Oliver struntari att alls lyssna BAAHH och somna skulle dom inte, den ena gnällde för en sak och den andra gnällde för en sak. men men nu sover dom iaf efter nästan två timmars nattande. Och pappan deras ska ja inte ens börja prata om för han hjälpte inte till, eller jo nu efter nästan två timmar när ja gav upp och va nära att bara sätte mig ner och böla.
Ska bli skönt att få komma hem imorrn så man kan komma in i sina rutiner igen=) borta bra men hemma bäst.

Usch förstår att ni har de jobbigt nu med Dans mamma Sara. Jag och barnen sänder en stoor hög med kramar till er.

Den där skitsjukdomen igen asså GRRR  den tog ju min moster som bara va strax över 40 år förra året. HATA HATAR den jäkla sjukdomen.

Jeje...annars idag har jag vatt hos Angelica halva dagen, kom vid tio nåt och åt frukost ihop, sen satt vi och snacka massor om allt=) De va trevligt och välbehövligt.

Sen har ja lekt lite med barnen, städat deras rum och plockat lite. Va en sväng på maxi med barnen och hämtade pengar och köpte lite gosaker till matsäcken imorrn. =)

Nu ska ja packa så allt e klart imorrn då vi åker tidigt ( vid halv åtta ca)

Eftersom mitt internet inte kommit igång hemma än (tror inte de iaf) Dom sa att de skulle ta ca 4-5 veckor efter att telen kom igång. Jävla skiiit e de, så arg ja va när ja ringde tele2 och dom sa de........... men men de e en annan historia. Men nu vet ni varför  ja inte e inne så mycke och inte uppdaterar eller kollar hos er.

Skriver nog en snabb runda sen innan ja ska nanna. just nu snackar ja med syrran Cila i tele

Kramis på alla

Usch..så hemskt

Logga in på min bilddagbok innan för att i vanlig ordning se va ni haft för er där ute=) Ser att min internet vän (vill inte nämna namn) lagt in en bild, nice tyckte ja som trodde de va på nya tillskottet eller storasystern. Men de ja mötte va hemskt. Dottern som e 1,5 år har fått magcancer. Det e så hemskt, varför lixom. Varför kommer den jävla cancern och förstör folks liv, tar små oskyldiga barn som knappt inte hunnit börja livet.

JAG HATAR CANCERN och önskar att den kunde dö ut med dinosaurierna. bläää säger ja bara.

Bara tanken på att själv hamna i den "sitsen" med ett cancersjukt barn får mig att vilja hänga mig själv. OKEJ, nu överdriver janog en aning, men ni fattar, kan inte tänka att/om nåt skulle hända mina barn utan att börja böla.

Usch.....Alla tankar i detta inlägget går till er iaf. Hoppas lill gumman besegrar cancer(jävlen)  Massa kramar

Passar även på att sända kramar och tankar till alla där ute i världen som oxå lider // går igenom detta.

Snälla folk hjälp forskningen att lyckas hitta botemedel för skitsjukdomen genom att skänka en liten (eller stor) slant till cancerfonden, så kanske en dag finns de mer hopp.

Natti natti på er

Oh my good

Ja kan knappt inte tro de men de snöar här i helsingborg. Jag fick verkligen titta mer än en gång hehe.
Här har de ju vatt fruset med massa minus ett tag nu och äntligen (fleeera dagar too late) kommer snö he*vetet
Jaja... de ligger ju aldrig länge här nere i skåne land.

Ni e för tradiga asså, har lite svårt att tro att de verkligen inte e en enda av alla mina 59 !! (haha) läsare som ser greys?!!
Men men.....ffår väl ge de ett par dagar till då *ler* Otåliga Fija e igång haha Vill ja nåt så vill ja e direkt hehe

Jaha....idag har ja ju som sagt passat min lillebror Albin, så dom tre barnen har lekt, bråkat och lekt igen=) sen kom min gumma Maggan och ursöta Djimmy hit och vi va ute ett tag i kylan och lekte. Sen gick vi in och mös och snacka och barnen såg film medans ja fixa med middan som blev fyllt fransbröd, hade så mycke köttfärssås kvar sen igår=)
Sen myyyste ja med lillplutten Djimmy, så mys de va att gå runt med en bebbe i famnen och skratta gjorde han med hehe.

Sen kom Dennis ( min andra bror) och hämta Albin. Hans ansikts uttryck när ja kom och öppna dörren med bebis i famnen e bara bääst haha. när skulle ja hunnit skaffa en bebis lixom och var skulle ja gömt den i 4 månader ( Djimmy e 4 månader imorrn GRATTIS gullunge) hehe de va kul iaf=)

Sen kom Ezza med hit och vi drack kaffe innan Maggan, Ezza och Djimmy åktre hem.

Nu i eftermidda har jag och barnen lekt, myst och ja har tvättat, plockat undan och grejjat lite=), barnen sover gott nu ochg ja har då hamnat här=)

Sitter och stör mig massa på P som ligger och smsar all day and night long, han kan inte lägga ifrån sej sin mobil ett litet tag för att va med barnen och de stör mig lixom.. Men men hjälper inte att klaga, tycker bara synd om barnen.
Och mig själv som får ståu ut, men vi åker ju snart hem till vår trygga lilla skog=)

Blir att vi åker på torsadg som de ser ut, för Diana en kompis som med bor i Storebro (men kommer från malmö) e nere nu och ska åka hem torsdag förmidda så då åker vi samtidigt, kan vi hjälpas åt med våra barn, två av hennes e ju lite större vilket med e till stor hjälp=)

ne nu ska ja kolla runt lite till sen ta en macka sen slänga mig i soffan eller sängen och läsa. Påbörja Sjöjungfrun som Camilla Läckberg skrivit innaqn idag. Har alla hennes tidigare böcker med, hon skriver verkligen bra=)

Ha en trevlig natt vänner=)

kramis


Nehe

De e verkligen ingen alls som snubblar in i min blogg som ser greys anatomy, då e väl ja den enda då=)

Berättar om dagen i nästa inlägg, nu ska ja mysa mer  med mina gosbarn och sen efter som lagt sej kommer ja hit igen=)

Bye bye

Greys Anatomy

Ja e totaly beroende av den serien hehe men ja har ju inte femman hemma så sen ja flytta har ja ju missat hela säsåg fem. Men kollar småsnuttar om va som händer på deras hemsida. Men en sak ja inte fattar e att Denny e tillbaka iaf i Izzies fantasi. Min största önskning vore att han va tillbaka på riktigt men han dog ju så de e inte possible.
Men e de nån som vet som kan förklara för mig? =)  Längtar efter att denna säsongen ska komma ut=)

Jaja.. nu sover alla barnen utom min kära son. han e envisare än en mula idag suck.
men men,.........nu ska ja se filmen på trean, 13 snart 30, lite gammal men rätt bra tycker jag=)

kramis

Kaaalllt brr

För att va Helsingborg e de väldigt kallt, men ingen snö såklart...
Vi va ute och lekte på lekplatsen innan och så gick vi till apoteket, bageriet och ica. Sen hem och laga lite sen lunch.

Nu har barnen lekt och gör de än. Ja passa på att kolla lite olika tågtider och nu ska ja gå och laga middag. Blir spaggetti och köttfärssås idag.

Sen kommer min lillebror (en av dom hehe) Albin och ska sova över här, ska passa han då de e en röd dag imorrn och faren min ska jobba.

E det bara ja eller e de inte lite småjobbigt med dessa rö´a dagarna mitt i veckan, man kommer lixom av sej i dagarna och glömmer att de e en röd dag hehe.. Jobbigt jobbigt.

Fattar inte var mina barn får all energi från, vi va utre och lekte och sprang och så länge, men direkt vi kommer in blir dom hoppiga, stålliga och lika vilda igen. Dem verkar dock va lite "uttråkade" så de blir kanske lugnare när vi kommer hem igen, och de e snart som tur e. Längtar till MITT EGET hem nu. Står inte ut. men ska inte gå  in på de i detta inlägget iaf.

Naaj....nu e de spisen som gäller så vi får mat i kistan=)

baaj baaj

Litet inlägg bara

Gomorron    kära ni=)
Idag e ja ledig, jobba sista dagen igår. E trött och har ont i ryggen så med andra ord e allt som de brukar haha

Har inte haft orken eller lusten att sitte vid datan och blogga och så men nu tänkte ja ta mig i kragen och posta ett litet inlägg.

Idag e de min mammas mans födelsedag, så GRATTIS NICLAS.  =)

Maggix, ja saknar dej med, nuhar de vatt så mycke jobb så ja e helt slut haha. men ringer dej innan vi åker hem iaf så vi hinner ses igen=) Tänker på dej. Ska snart in och e om du skrivit nåt i bloggen=)

Vet inte riktigt när vi ska hem, lite problem med de just nu. men de fixar nog sej, ska nog hälsa på mamma med, barnen tjatar ju om sin mormor hehe

Ne nu ska vi äta lite tidig mellis, vi e hungriga=)

Later gott folk

Of to work

Nu ska ja snart till jobb. Hade tur att de va 2 sjuka i helgen och dom inte fick in nån ordinarie så ja fick jobba ikväll och imorrn dag.

Sov till halv tio idag och sen va de frukost och sen gjorde ja pasta kyckling sallad.

Oliver åkte hem till morfar och dom för att leka med Albin och Amanda. Så nu i eftermidda e de bara Jossan ´hemma med sin pappa.

Har mycke ja vill skriva om men har inte tid eller ork just nu.
Blir nog inget skrivande ikväll för ja pallar inte starta upp datan, möjligtvis om P har sin data på så loggar ja in och skriver
men annars blir de imorrn.

Ha en bra dag i regnrusket.

Kramar

Natti natti

Nu e jag duschad  och ska snart sova=)

Lottis kom innan och så åt vi, ja gick till maxi innan för att hämta pengar och köpa en glödlampa, men ja kom 8 minuter försent suck, men tog ut pengar på macken istället, de gick lika bra.

Jossan sover och Oliver håller på att somna, han va sååå över trött ikväll haha min goa onge=)

Natti nattis söta människor sov gott.Seeg i höövet dag

Ja idag e de en sån seeg i huvudet/kroppen dag. Somna alldeles för sent inatt och skulle upp halv sex, så sov väl ca 3-4 timmar, sen off to work och jobba till två. Dagen har gått bra och alla vårdtagare har vatt så lugna och slöa, men de va ju klart låångtrist samtidigt. Vid två nästan sprang ja "hem" och la mig närmare tre. sen sov jag till hal sex ungefär. Det va skönt att sova, men hade kunnat sova hela natten faktiskt för e ännu segare och tröttare nu.
Vi ska snart äta, blir pizza idag för ka orkar verkligen inte laga nmåt. sen e de sängen i tid idag har ja bestämt=)

Lotta (lillsis)  kommer strax hit, hon ska passa barnen imorrn när vi jobbar.

Fresten e det sista dagen på jobb för mig imorrn. sen i helgen kanske vi åker mot min mamma då barnen tjatat om sin mormor länge nu. sen får vi ta och åka hem snart med.

Tjaaa...va ska ja mer skriva i dagens blogg... kan inte komma på mer. men skrover kanske ikväll eller så blir de efter jobba eller så imorrn.

Ha de fint alla. Hoppas er första dag i 2009 har vatt bra.

Hejsvejs

Först Ut 2009

Passar på att skriva ett liitet inläägg nu på de nya året. Nu i skrivande stund har år 2009 hunnit bli hela 20 minuter,

Jag och barnen stod påpälsade på balkongen och kramades och kolla  alla fina raketer. Vi skålade till  och me med vår egen "champagne" (läs Pommac)  =)

Nu e de läggdax för barnen och när dom somnat ska ja med sova.

HA en fortsatt trevlig natt=) Och sov gott sen.

Kramar


RSS 2.0