GAAHH

Faaan vad arg och besviken jag är.. Trodde att familjen skulle stötta varandra. så hr gör man inte asså  fyy faan

Lilla gumman ja finns här för dej,  älskar dej massa

har massa i huvudet men de bästa e att jag hller de för mig själv, men faaan asså

over and out


Fredag

Och idag kommer Otto =) eller vi ska möte upp han inne i vimmerby och käka lunch där inne sen hem till oss.
Igår va ja och storhandlade och gisses va mycke de blev, men ja behövde massasaker man inte köper var mnad, sen fick jag vänta en evighet på taxin suck, men hem kom jag och fick packat upp alla varor så nu e kylen frysen och skafferi. Köpte ny hårfärg med för blev inte nöjd med denna röda ja färgade för två veckor sen..
Sen om vi hinner i dag ska ja och barnen baka monster kakor LER muffins och sockerkaka med karamell färg och smarties=) när dom e bakade kommer de upp foto i min bilddagbok, men som ni vet e den låst till mina vänner så e du ny här och e nyfiken  på min bilddagbok e de bara att säga till så lägger ja till dej=)

Nu ska barnen och jag duscha sen blir klara=) ska åka med bussen tio över elva.

Puss och hej

Skolan

Ska ja till idag, började med religion igår men kunde ju inte gå för Jossan va inte riktigt bra, men nu har hon  vatt utan feber en hel dag så idag blir de dagis. Jag e förkyld ja med men de e ju va man får räkna med på höstens tider.
Nu e ja inte så orolig när de gälller den fiina underbaringen ja tycker om, han va helt underbar i telen igår så då slappna ja av lite.... Dock kan ja inte va helt lugn förrän efter helgen hihi

Har väl inte så mycke att skriva just nu, ska blir klar sen ska vi käka frulle, sen går vi typ kvart tjugo över 10.  ja ska ta bussen till skolan tio över elva och så börjar ja inte förän ett suck men då kan ja skriva lite på en recention i caeterian medans ja ändå väntar.

Over and Out

Kärleken

Ja de e verkligen en lek, dock inte så kär alltid.
Jag kan möjligen vara lite kär nu, men grejen e att jag inte förstår mig på killen direkt, innan va de massa fina ord och super goa och fina sms, sen träffades vi och han va lika gullig=) men nu e de inte samma fina sms utan bara helt vanliga sms med puss puss på slutet, det gör mig nervös, han säger att de inte e nåt och att han säger till om de skulle va nåt, han e bara trött säger han.  ja tror han att han e trött men e ia rädd. Han vill fortfarande komma hit i helgen så de e väl positivt antar jag, men vart tog de fina och "romantiska" vägen? Kommer han till mig i helgen bara för han ha lovat? e han som alla andra eller speciell, de e det ja frågar mig hela tiden. han har sagt att han tycker väldigt mycke om mig och att ja e jätte fin och bla bla, men nu finns de inte ett enda sötnos eller goding kvar ja e orolig oxh lite nere
kanske bara överreagerar...........återstår att se efter helgen.

nu ska ja hänga klart tvätten sen ska vi städa barnens rum som man får göra var dag hehe sen gå ut
over and out

Utmaning

Blev utmanad av min vän Kerstin (lappmorsa.blogg.se)

Frys

Köttbullar
Kottletter
Korv
Köttfärs
Potatisbullar
Roste bröd
Korvbröd

Garderob

Har 6 stycken så skriver från min bara=)

Byxor
Linnen
Tröjor
Strumpor
Trosor
Bh:ar
Strumpbyxor
Kjolar
SlappTtröjor
Sängkläder

Väska

I min handväska finns
Lypsyl
Tamponger
Penna
Plånbok
Nycklar
Massa busskvitton

Badrums skåp

Tandkräm
Tandborstar
Listerin munskölj
Deodorant
Parfymer
Smink
Hårsnoddar
Klämmor
Nagelsaxar
Pincett
Sminkbortagnings medel
Uppe på skåpet står:
Badsalt
Hårspray
Hårskum
Gele
Hårborstar
Ansikts rengörings kräm/vatten
Tror det va allt hehe

Jag utmanar: Johanna ((Skugg), Susan (eliottsmamma), Linda (Lindy C), Lena (aphrael) och my sis Cila

Så kom igen nu och svara=)


Helgen

I fredags fick jag ett ryck och bestämde att jag och barnen skulle åka till Linköping och hälsa på en underbar person=) på lördan, så  lördag morgon gick vi upp tidigt och begav oss in till Vimmerby bussarna går ju inte så ofta här så vi hade två timmar  att vänta på kustpilen till Linköping..... Så vi gick och köpte några tröjor till Jossan för de hade hon väldigt ont om, hade tur och hittade en ny jacka åt henne med på cubus=)
Sen beställde ja tid till synundersökning hos en optiker så ja kan få nya glasögon snart.
Sen va vi inom leksaksaffären en snabbis med för dom hade 50% rea på allt för dom ska stänga,
Sen stack vi ner till resecentrum och köpte biljett och sen kom tåget.....
Efter en timme va vi framme och Otto mötte oss utanför hissen *ler*
Vi hade en trevlig lördag och ganska trevlig söndag, Oliver va trött och mycke trotsig typ hela söndan men annars va de trevligt.... va och kolla på fotboll för Otto dömde, sen åkte vi hem..... Hatar att säga hejdå speciellt under stress, men hem kom vi iaf=) Barnen la sej nästan direkt så trötta dom va.. Ja la mig strax efter med för ja va med trött och mådde inte så bra, sen va natten inge bra, jossan och oliver grät och ja mådde sämre för var gång ja fick gå upp.
Vakna vid sju av att lillan inte ville sova med, så hon fick välling, bompa och ja la kvar i sängen (den e ju i vardagsrummet)
Idag e barnen hemma från dagis eftersom Josefine haft feber till och från några dagar och idag e ja med febrig och förkyld och har ont i nacke och huvud.

nä har inte så mycke mer att tillägga just nu, ska göra ett inlägg till direkt efter detta med en utmaning=)

peace out

^^ Tycker Om Dej. Och Är Orolig ^^


Fotografering

Har dom haft på dagis idag=) men dem gjorde inga syskon foto och de e rätt tråkigt, blidde lite lessen men ska fixa egna som Lena hjälper mig med för hon har en riktig fotograf kamera=) min e med bra men inte lätt att få barnen att sitta så som man vill och samtidigt fota.

Nu e vi iaf uppe hos grannen och barnen leker och vi sitter vid vars en data hehe ja jag vet VARNING men sån e jag hehe

Skriver kanske senare.

Peace Out

Kväll

Igen och redan onsdag, tiden bara flyger iväg när man har roligt.

Helgen va lugn, va på kalas hemma hos en vän Gun och senare va ja hemma hos Johanna och Lars och färgade håret och spelade Buzz, de va kul haha

Söndagen kom Angelica och Mattis och hälsade på och Johanna och benji med.. Sen åkte vi tåget mot Hässleholm halv två och sen vidare till Linköping och sen till Vimmerby. Därifrån hem tog vi taxi. Hemma möter vi Anders grannen så han e snäll och hjäler oss upp med alla saker, för ja va massa trööttt=)

Måndagen lämna ja på dagis och sen köpte ja bullar så käkade jag och Lena frulle tillsammans och snacka.. sen va de att hämta barnen och hem och laga lunch, sen gick vi upp till grannen igen så barnen kunde leka med deras Josefine, och vi snackade över lite kaffe, Jodå ja dricker mer och mer kaffe nu haha

Tisdagen va de plugg sen hämta på dagis, hem och mysa, äta och städa

Onsdagen va städa lite, lämna på dagis sen plugget.... Efter dagis gick barnen upp och knackade på josefine så hon kom ner och dom lekte här=)

Nu sitter jag här med ont i ryggen och e trött så ja dska krypa ner nu. Imorrn ska barnen fotas på dagis=) och jag skain till skolan och träffa en klasskamrat som ja gör ett arbete med.
Sen får ja se va som händer

Ha de najs

Peace out

Helsingborg

Idag e de fredag och vi har åkt till Helsingborg för att barnen ska hälsa på sin pappa.
Klockan ringde halv sex imorse, snacka att man va trööött då =/ ville så gärna ligga kvar i sängen och sova hehe, men de va bara att stiga upp och hoppa in i en varm dusch, fyyy vad ja frööös Brr.. sen när ja va klar ixa ja lite gottig matsänck till oss, och sen vakna Josefine lite innan sju, och så fick ja väcka Oliver lite efter, han va lika trööttt som mamman sin=)
Lite innan halv åtta gick vi mot bussen fick gå lite tidigare för hade mycke att bära (en ryggsäck, en bag, en bilstol en liten kylväska och barnen hade varsen ryggsäck) och så skulle ja slänga lite sopor med.
När vi kommit till Vimmerby fick vi vänta i över en timme på bussen till Mariannelund. Sen i Mariannelund kom tåget ganska direkt, ett litet skittåg  haha sen i Nässjö behövde vi inte vänta länge heller på tåget till Hässleholm, men de va kallt satan hehe Sen åkte vi och barnen charmade alla på tåget hehe
I Hässleholm fick vi springa till nästa tåg som tog oss till Helsingborg. Det var ett tåg manvar van vid haha ett pågatåg=)
I Helsingborg sprang vi på min barndomskompis Madde från Höganäs och hennes två döttrar Sofia som e lika gammal som Oliver och Josefin som e lika gammal som min Josefine=)) så vi gick och käkade och fikade ihop, hade massa att snacka om=)
Sen kom lillasyster Lotta från skolan och joinade oss innan hon skulle ta tåget till mamma. Barnen blev superglada när deras lotta kom=)
Sen blidde de taxi från knutan hit, och jag e helt slut nu efter att ha burit alla saker och hoppat från tåg till tåg..

Barnen e jätte glada att va med sin pappa, dom har fått ny säng och oliver fick cars påslakan och lillan hello kitty,.
Nu spelar Oliver ps2 som han har längtat efter hehe

Ja re tröött, och har ont i magen och e snurrig så ska vila lite nu, kanske uppdaterar bilderna´ sen i bilddagboken, beror på om ja orkar

ha de fint..,

Peace Out

Glaaad

Idag när ja öppna dörren och skulle gå till dagis stod mitt efterlängtade paket från CDON utanför=) WEEEII
Det e lite dumt att postis ställer paketen utanför för andra kan ju ta de om man nu inte skulle varahemam och kunna ta de snabbt, men men idag ick jag ju iaf de jag väntat på sen i söndags då ja beställde de=)
En mini skolåda med alla säsonger av Sex And The City :D snacka om att jag e GLAAAD hihi

Annars har jag inte så mycke att berätta, det har regnat en hel del här vilket e mycke tråkigt suck.
Allt funkar bra på dagis för barnen, idag sov Jossan där för första gången och de gick superbra.
Oliver trivs jätte bra på stora avd Skogslyckan, han leker nästan jämt med Josefine hehe (kompisen då)

Igår åkte vi en sväng till Hultsfred och kollade lite, ganska "dött" där, men de e väl bara ös sommartid hehe

Imorrn ska ja till skolan och snacka och förhoppningsvis få lite uppgifter att göra..
Och i helgen ska ja till hbg, barnen ska till sin pappa och ja får se vad ja hittar på=)

Nu ska ja se om tvätten e klar och göra lite mat


Peace out


Söndag morgon

Och idag kom Jossan vid sju redan blää hehe men de va bara att gå upp och hämta välling och starta tvn sen va hon nöjd i typ 20 minuter hihi min goa tös=)
Oliver vakna vid åtta och nu e vi uppe, barnen leker och jag har startat en maskin tvätt, trist men lika bra att tvätta lite var dag sålänge manvhar tvätt så man blir av med de.

Annars idag vet jag inte vad som händer, vet inte hur vädret är idag......ska rulla upp parsiennerna och kolla.....usch det var dimmigt och ruggigt ute så de va trist, tänkte ju att vi skulle ut och fota i helgen men de blidde inte, men men de kommer fler helgen hihi

Nu ska jag fixa frukost för vi börjar bli hungriga här =)
Josefine e sååå sur hehe har fotat henne så de kommer på min bilddagbok senare

Kram S

Filmkväll

Nu ser ja film nummer två, kollade först på en med Rowan Atkinson som heter keeping mum, heel sjuk va den hehe
Nu ser jag rumor has it, med Jennifer Aniston.
Anders (grannen Lenas sambo) plingade på dörren innan med en kasse filmer så min lördags kvääll va räddad hihi
Så Tack Lena och Anders=) Bättre grannar får man leta efter.
Josefine somnade på golvet i köket vid sju när ja stod och diskade hihi, det var en mycke trött tjej.. Oliver la sej vid åtta och slocknade innan han lagt sej nästan hehe

Har lagt upp sista bilderna för idag på bilddagboken föör en stund sen, bara sen i onsdags har ja fåått fler so, bevakar mina bilder=) de e kul. och jag har tagit över 100 bilder på 4 dagar hehe.

Min bilddagbok och mina bilder kan man bara se om man blir medlem på bilddagboken.. jag heter trollbarnen där så bli medlem så ses vi där inne=)

nu ska ja se klart sen sova min skönhets sömn=)

Har ja nämnt att jag e glad och lycklig fresten haha  ja jag vet de har jag med skriver de igen ifall ni glömt
 sov gott och ha en trevlig lördag kväll för de ska ja fortsätta ha här i Storebro CENTRUM   haha

Kram S


Lördag

Är det idag så ikväll vid 20. tiden är de exakt en vecka sen vi kom hit med alla våra saker, och vi trivs redan som iskar i vatten. Har kommit iordning med typ allt här, till och med gardiner e uppe=)
Jag har så mycke inspiration till att göra iordning och hålla rent och fint.

Barnen trivs super på dagis och i fredags invigdes Olivers "avd" som heter Skogslyckan, där ska alla 4-5 åringarna vara=)
Annars har de inte vatt så mycke, barnen har lekt ute, vid vattnet, på gården med grannkomisen Josefine.
Dom har unnit varandra snabbt och leker ffint ihop, så de e skönt att ha nån en trappa upp barnen kan leka med=)
Skönt för mig med att ha nån snäll och trevlig vuxen att kunna samtala med ibland hehe

Igår kom Lena ner (Josefines mamma) på kvällen och vi snackade, skrattade och hade supere skoj, drack litta vin och dooleys. Sen blev de lite sjungande och studsande innan hin gick upp till sej och ja la mig..
Så eftersom de blev sent igår och lite föör mycke vitt vin för mig så e jag trött, slö och har en enorm skallebank haha och jag som aldrig e bakis, och då va ja ändå inte FULL igår utan roligt berusad bara *ler*
Men ja gick iaf upp tidigt då barnen vakna, sen har vi myyst inne för de har regnat nästan hela dagen, när de va uppehåll innan så passade vi på att gå bort till Ica en sväng. Jag har till och med lagat midda idag trots man egentligen bara ville köpa nåt hehe men de stod jag emot haha

Nu leker barnen på rummet och ja kikar här lite, snart e de bompa sen eter de e de sängdax för mina sötnosar, sen ska ja lägga in några bilder till på bilddagbokn om ja orkar, sen e de sofffan eller sängen till tv tittande tills ja slocknar, vilket skert kommer hända fort så trött som jag e haha
Ska bara kolla med grannen om dom har nån bra film ja kan låna=) bara skit på tv ikväll

men ha en bra och trevlig lördags kväll alla sötnosar=)

Tingeling


Digitalkamera

Idag e de onsdag och vi har vatt på dagis, efter dagis gick vi ner till vattnet och barnen lekte och ja satt och njöt av utsikten=) sen efter en timme gick vi hem och gjorde lunch spagetti o köttfärssås och sen slappa vi en timme, sen bar de av till ica för att köpa mjöl och så till pannkakorna som vi skulle göra till kvällsmat. Så hämtade jag ut ett paket som kommit, de va födelsedags present från syrran cila och svåger tomas=))
Ja slet upp paketet direkt utanför ica för ja va sååå nyfiken=))
I paketen var de en rosa liten digitalkamera, kameraväska och minneskort=) Behöver ja säga att ja blev överlycklig?? Det har ja velat ha läääääääänge=) stack hem och lämna in varorna och hämtade soporna medans barnen va där nere på lill lekplatsen.
va ute ett litet tag sen gick vi in så ja kunde öppna och komma igång med min nya fina kamera *ler*
Det blidde inte många bilder idag men de som ja hann ta ligger inne på bilddagboken, där heter jag trollbarnen om ni vill se=))

Idag va de två trötta barn som somna vid kvart i 8, och ja diskade undan disken innan och duschade och har nu suttit här i soffan och halvtittar på filmen på trean och surfar lite.
de e snart sovdags, upp vid sju imorrn ju och till dagis, hoppas de e fint väder så ska vi gå ner en sväng till vattnet imorrn igen och sen gå en runda och fota=)

Ha de bra kära läsare=) sov gott

Tjongeling MammaFia

Min Födelsedag

är de idag Hipp hipp hurra=) då e man 24 år idag då, känns inget speciellt förutom att man e långt från alla.
igår kväll kom kalle hit och hjälte mig lite, så fick lite iordning, nu e de bara alla lådor och säckar kvare typ, håller på med kläderna men ville bara vila lite, e svin trröttt...
vi var på dagis innan och hälsade på och barnen lekte=) ska vara en timme imorrn och onsdag sen en och en halv torsda fredag=)

till er som kommenterat förra inlägget, tack så mycke=)  de e super mysigt och trevligt här, känns dock lite tomt men ja älskar de=)

nu ska ja fortsätta i denna röran *ler*
kram på er

RSS 2.0