Kväll

Är de nu.. ja ska eller håller på att packa, vi ska åka hem imorrn *äntligen* som ja längtar efter min egen säng=)
Och så e ja ju bara såå nyfiken på kisebebisarna Aphis=) dom e ju bara såå söta på bilderna hehe

Idag har ja städat lite här till barnens pappa när han ändå inte va hemma, ja e ju frisak nu och hade massa energi hihi, sen i eftermiddas gick vi ut i höstmörkret och lekte med mattis och rasmus och mamma gun hihi=)
Sen har ja tvättat lite i snabbtvättstugan så ja har knappt ingen skittvätt med hem de e skönt, visserligen har Patrick en tvättmaskin men ja hade ju redan tvättat en maskin här uppe så de fanns ingen stans att hänga upp mer tvätt på.

Gick en runda till maxi med och för att köpa bullar så vi kan bre god matsäck med oss imorrn på resan, Oliver va med för patrick hade ju lovat dom varsen leksak TILL!! så de blidde de och en overall till oliver för han har bara ett par termobyxer med jacka hemma och de kan va bra att ha ombyte=) så köpte ja tjocka tumvantar till dom med, halva priset NICE=)
så blev de lite andra saker som inte va med på inköpslistan heller hehe
Den här...eller nä förra veckan eller sen vi kom till skåne då (låter bättre hehe) så har barnen fått så mycke av patrick, han totalt skämmer bort dom hehe=) kul och se dom glada över nya leksaker men vilket problem han får senare hihi=)

Nä nu sover barnen och min rygg värker så ja ska ta och packa klart så vi e klara att bara klä oss och sticka imorrn bitti. möter upp lillasyster lotta här utanför runt halv åtta så åker v ner till knutan. sen går tåget till hässleholm ca halv nio så ska vi möta mamma i hässleholm och få dom sakerna ja hade hos henne, som vagn och bilstol och sådär, sen går tåget till växjö ca tjugo i elva sen e de buss i två timmar från växjö hem, men bussen stannar nästan utanför oss så de e skönt=)

men sov gott, kanske skriver imorrn när ja e hemma om ja orkar.
och Tosse ja ska skicka bilderna så fort ja kommit iordning hemma =)

Ha de nice-igast alla=)


Kommentarer
Postat av: Tosse

Låter skit bra gumman :D

2008-11-05 @ 22:25:37
URL: http://therressse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0