The Last One This Year

Nu skriver jag mitt sisrta inlägg för detta året=)

Har som sagt jobbat i eftermiddas/kväll, och de började ju smälla redan vid sju åtta.
Annars har jobbet vatt lugnt idag och de bjöds på  smörgåstårta och cider (alkohol fri klart) det va gott som tusan=)

Nu myser jag och barnen här i soffan och inväntar tolvslaget så vi kan se alla fyrverkerier och sen e de sängen för oss för ja ska ju upp tidigt imorrn och jobba.  Blää för alldeles för lite sömn hehe Men ja älskar detta jobbet, bara synd att de inte går att få fast jobb där och plus att chefen från och med januari har sagt NEJ till att ha timmisar, 
Hur hon nu tror att de ska funka 

Men men... vill iaf avsluta detta året med att säga  GOTT NYTT ÅR ALLA =)

Kramar fia

Time to go

Nu ska ja springa bort och hämta Oliver, sen drar ja till jobbet.
Skriver  ikväll om  de  nu går att logga in då=)

Ha en bra dag

Stor kille

Jag e så STOLT över min lilla// stora kille, som sov hela natten utan nappen=)
Imorse kom han tillmig och sa "Mamma, där ser du ja kunde sova utan nappen" =) 
Kan man bli gladare lixom=)

dumma blogg

Skulle logga in inatt innan ja skulle lägga mig men blogg.se krångla suck
Inatt la ja in lite bilder imin bilddagbok, blev bara för tre dagar för sen orka ja inte mer hehe
Och trots att barnen somna sent vakna  Jossan givetvis tidigt och  då va ja inte alls pigg men de va baraatt gå upp iaf hehe

Medans Oliver va hos Mattis igår satte ja Jossan i badet och sen tog ja tummen ur de berömda och färgade håret som ja har skullat göra ett bra tag nu haha Nu e de iaf gjort och ja e brunett igen=) Trivs bäst i den färgen.

Idag e de sista dagen på detta året. Känns skumt när man tänker på de, man har lixom inte hunnit med året, de har gått så fort. Men inatt invigs de nya året med fyrverkerieroch skumpa=) Eller inte för mig då, e ja vaken ska ja se raketerna, annars ska ja dricka pommac, köpte sån  stor fin  flaska som ser ut som champange=) Biir ingen alcohol här inte, man får ju tänka på morgondagen som ja ska spendera på jobb.

Nu har jag och barnen nyss käkat frukost, och Emil går för andra gången i dvd spelaren. Ska ta och göra nåt vettigt tror ja=)

See you later dear reader

Duktig pojk

Jag är nog världens stoltaste mamma just nu=) Oliver somna utan sin napp. Bara för vi va av med den klart. Men vi har ju pratat och bestämmt lite löst om att han faktiskt e en stor kille nu "snart femåring som han brukar säga"=) och att han skulle sluta med napp innan nästa år. Nu får vi ju klart se om de funkar men ja hoppas de verkligen. Funkar de ska han få välja vad han vill i leksaksaffären i januari=) han vill ju ha sån tågbana i trä (brio typ) med musse pigg=) så de blir väl de han väljer OM de nu funkar=) men håll tummarna =)

Barnen sover nu och ja ska gå in och gotta mig framför tvn och nån bra film. Barnen åt som hästar till middagen idag och Oliver sa " mamma detta va jätte gott" Då blir man glad=) hehe


Hej svejs=)


Länkar till er

Just nu sitter jag och skriverin länkar här i sidan. Tänkte lägga upp alla vännerna till att börja med sen kanske andra favvo bloggar, men det tar ett tag eftersom ja gör annat med hehe Oliver badar och jag sitter här utanför badet med min laptop=)
Men bli inte lessen om ni inte finns med bland länkar ännu, de kommer=)

Snart tillbaka

Goda pancakes=)

Jag gjorde gottiga pannkakor innan med choklad smak, till de hade vi glass och de gilla barnen skarpt.
Snart ska ja börja med den riktiga middan som består av kycklingfile panerade med sesamfrön och citronpeppar kryddade, rödvinsås och pommes får de bli för ja orkar inte gå till Maxi idag igen och handla potäter.

Tänkte massa på åren som gått innan när ja stod och diska, ja har fan ångest för nya året asså. Var år de senaste  5 åren har börjat med att nån nära har dött, så det enda i mitt huvud nu när de närmar sej nyår e "undra vem som ska inviga nästa år med att dö från mig" det e så hemskt att gå och tänka så men ja kan inte få bort de. Alla e ute och firar in de nya året, jag kan inte göra de.
Nu slipper ja tack och lov fira nyår eftersom ja jobbar till halv tio och sen ska upp tidigt. men men får se va som händer imorrn.

tror ni att ja har vikt tvätten än?n HEHE nee.....men ska göra de snart=) Sitter och lyssnar på Takida just nu, Love them=)

Bye bye so long

snart nytt årigen

Ja idag är det näst sista dagen på detta skitåret. Dagen började med massa ont i ryggen och de har jag fortfarande, de e nere i ryggslutet och de har ja haft sen ja flytta för ca en månad sen, det känns som ja ska dö.

Tänkte sumera ihop år 2008 dock inte i bilder för jag orkar inte de just nu, kommer nogen sumering i bilder på min bilddagbok, men inte idag.

Januari: Började på sammarbetssamtal på familjerätten med P som inte hjälpte alls
Februari: Va så dum och gick tillbax till P en tredje gång
Mars: P:s Mormor dog men hon va super gammal. Oliver opererades i Malmö och vi "fira" påsk på UMAS
April: Får reda på att min moster på strax över 40 år e jättesjuk av cancer, 3 veckor senare dog hon på Olivers födelsedag=(
Maj: Tog mitt förnuft till fånga och gjorde slut med P
Juni: Jobba jobba
Juli: Jobba jobba
Augusti: Jobba, sen flyttade jag och barnen till Storebro i Småland
September: Inskolning på nya dagiset, ja fyllde 24 år
Oktober: Pluggade
November: Blev arbetslös och fick en större lägenhet i trappan bredvid, Flytta dit
December: Jobba i Hbg och spendera över 2 jobbiga veckor i sdamma hem som P, Men va gör man inte för sina barn=)

Detta va lite kort om mitt år.

Imorrn e de nyår och ja jobbar mellan halv två och halv tio, sen e de hem och se film och slappa ensam. sen e de jobb tiidigt på morgonen dagen efter igen. och sen samma  på fredag, sen eja klar och ska ta våra saker och åka hem=) längtar efter mitt EGET hem så mycke..

Har så mycke i mitt huvud just nu och vet inte riktigt va ja vill med livet typ.
Har iaf bestämmt att spara ihop pengar till en vovve, ska va en liiiten typ chihuahua (stavas?) gärna en blandning med en annan pytteliten ras. Men vet inte om de e bäst att ha en tik eller hane?  Tips någon?

Vet ju att det e en hel del som läser min blogg, vcet bara inte vilka ni alla e (förutom ni godingar som brukar lämna spår)
Ni kan väl bara typ säga hej eller  så så jagvet vilka ni e=)

Tack för era kommentarer ni som kommenterar=) Och Gun ja ska verkligen försöka att inte ha ihjäl han HAHA Skämt åsido. Krama Rasmus från oss.

Synd ja inte skulle åka hem nu då, annars hade vi kunnat ha sällskap Skugg=) Men de kommer fler gånger=)

Nu ska ja vika tvätt och fortsätta kolla på sötnosarna när  dom leker, Mattis e med här och leker=)

Ha de fint Tjingeling

Gaaaaah

Fan va ja e irriterad på barnens pappa. Han snackar så mycke skit om mig, och om min syster och massa andra klart, men varför ljuga och snacka skit lixom, ja blir så stöörd p¨å han asså, och ja som e så snäll, ja måste sluta med de asså!!!!!

Nog om gnäll nu eller iaf nog om han. Idag mår ja lite si så där, inte sovit inatt och har dessutom massa värk i ryggen suck. 

Ja har jobbat massa nu och inte orkart logga in på bloggen alls, kom hem halv tio en dag och då satt P i soffan med sin jävla mobil och barnen e uppe, han bara skriker och ryter åt barnen så ja fick bara slänga av mig kläderna och sen natta josefine sen fick ja gå in och natta Oliver och Mattis som sov över. så klockan elva sov alla barnen så då va debara sängen för mig eftersom ja skulle upp och jobba på morgonen. Suck kan man bli irriterad då?!

Nu e lillasyster Lotta här och Oliver e hemma och leker med Mattis  och Josefine kolla på pippi. Vi ska titta lite på Tiffany Persson på youtube.com Hon / Han e såå rolig HAHA
Och min lillasyster Lotta kan imitera henne såå bra som ja skrattar asså.

Igår va ja ute en runda och åkte bil och va på Donken med Maggan och Tess, de va lika nice som vanligt=)

Skriver nog sen igen


God Jul

God  Jul önskar jag er alla där ute. Här i Helsingborg är julen INTE vit suck bara regnig, men hemma i Storebro e det vitt, men jag ska ju iaf ändå jobba idag, börjar halv två,.

Slog in julklappar till tolv inatt, sen la ja fram  alla och dukade ett mysigt jul frukostbord (ja toginte fram mat klart, men grejja med servetter, ljus och så) Deras julstrumpor e klara och väntar på att dom ska öppna desom ligger i=)

Igår åkte jag och barnen och min syster Lotta bussen till Höganäs för att fira lillejulen hos min ena faster, de va fullt hus haha
På bussen träffa ja en gammal kompis, så nu har vi varandras nummer igen=) hon bor bara en timme från mig så de e kul=)

Nä nu ska ja gå och starta kaffet och fixa frullen, sen e det massa matlagning som ska börjas med=)

Ha en bra dag och hoppas ni vatt snälla iår så tomten kommer till er=)

Massa julkramar från mig

WooW

kollade statistiken här på  min blogg och den visade att jag har haft 59 läsare idag=)  (eller igår måndag blir de ju hehe)  Mee soo Happy=)
Fast jag vet inte vilka dem e haha men ja e glad att folk vill läsa, de sporrar mig bara att skriva mer=)

Idag har varit första dagen på jobb, jobba mellan 13,30 -21,30. Detva en lugn och rolig dag hehe, mina arbetskollegor ( Ja känns skumt att kalla dom de men ja har ju verkligen kollegor nu haha) e bara för roliga=)
Ja Skugg, ja jobbar här i Hbg nu under jul och nyår för dom behövde folk och ja behövde pengar hehe och barnen e ju med sin pappa på julafton.

Vi satt iaf och diskuterade om bloggar, dom undra hur man hinner och va man skriver och så, ja e ju ensamstående två barns mamma och ja hinner, dock e man trött ibland och hoppar över men man gör ju som man vill i sin egen blogg.

Sen diskuterade vi om unga mammor och pappor. Eller asså hur man som förälder reagerar om ens barn kommer hem och e gravid eller om sonen gjort en tjej på tjocken i tidig ålder. Själv tycker ja att man får stötta barnen i deras val, iaf om dom e 15 och över, men att ja gör klart för barnet att dem får ta hand om barnet själv. Vistt klart man ställer upp och finns til hand, men skaffar man barn ska man ju ta hand om de. De e ju viktigt att ens ungdom vet va den ger sej in i om den väljer att få barn tidigt. Ja själv va 19 när ja blev gravid med Oliver och fick hoppa av gymnasiet för ja valde att behålla och det ångrar ja verkligen inte, men ja råder andra till att ta skolan först för de blir tuffare sen när man har barn, sen får man ju inte mycke i mamma penning om man ej jobbat. Sen råder ja inte nån att vänta FÖÖR länge iheller för ju äldre man e ju svårare e de att bli gravid och om man skulle "komma på" att man behöver hjälp av läkare osv för att kunna få barn, och man då kanske redan e över 35 typ så har man ju mindre tid på sej. Men alla gör ju som dom vill klart, de e både för och nackdelar med att va ung mamma vs äldre mamma. Det finns en väldigt ung mamma som skriver blogg, henne beundrar jag=) har ni missat hennes blogg så kolla in där. (den e stoor hennes blogg) www.mammabeckas.blogg.se
Fast alla mammor där ute, ja beundrar er med, De delas ut så många priser om allt till höger och vänster, men de som borde tilldelas pris e föräldrar, som tar hand om en eller flera andra liv och uppfostrar, e vakna i dygn pga sjukdomar, vi jobbar helt enkelt dygnet runt men e lika glada för våra barn iaf=) Vi borde ha priser=)

Vad har ni för tankar kring detta? Hur tror ni att ni skulle reagera om era barn blir gravida/gör nån gravid i tiidig ålder?

Nä nu ska ja starta Rena Rama Rolf och äta en grov macka=) bara njuta av lugnet, barnen sover och deras pappa åkte för nån timme sen till jobb=)

Ha de fint och sov gott


jobb

Ja idag ska ja jobba, börjar halv två till halv tio. imorrn e jal edig, för de fanns ingen barnvakt till barnen.

Imonrrn blir de handling av julmat, sen ska ja och barnen till Höganäs till min ena faster och hälsa på=) ska bli trevligt, man träffar ju inte släkten så ofta tyvärr.

Nä nu ska ja klä Oliver sen hänga upp tvätten sen ska Oliver leka med Mattis=)

Måste skriva om en sak som irriterar mig massa. Min nära vän Maggan har bestämt sej, eller hon och sambon har bestämt att dem ska flytta hem  till hennes föräldrar då dom bor i ett stooort hus, så får derasson Djimmy va nära mormor och morfar och så vidare, huvudsaken e att de e Maggans och Ezzas val och ja stöttardom i alla deras val. men de e ju nån anonym i hennes blogg som inte gör de. man kan bara bli så jäkla irriterad på människor som ska lägga sej i istället  för att fixa till sitt eget liv.Vi vet ganska säkert vem den där anonyma e så därför kan ja säga att hon borde se över sitt eget liv innan hon hoppar på andra. Och den där svenska avundsjukan e hemsk, ja önska ja hade sån bra föräldrakontakt som maggan har, tror den här anonyma e avundsjuk för hon har nån bra kontakt med sin mamma tex. Men men ska inte tjata om de nu, e batra irriterad, ni kan ju gå in och kolla på maggans sida:  maggstar.blogg.se

Kramar till er alla som förtjänar de


Helsingborg

Nu har jag inte skrivit på en vecka, min mobil gick sönder, eller ja tappade den i trappen så den la av suck, men senare den dagen fick ja ett sms från cdon.com at mitt paket fanns att hämta på ica (ja beställde en ny mobil, en mindre avancerad hehe för ca en månad sen och så kom den så lägligt)

Vi åkte iaf ner till Hbg i fredas, här möts man av storm suck.
Nu e de flesta julklapparna klara och mamma har varit och hämtat deras och vi har fått våra. Ska handla till mion ena bror, far och ena syster med sen e ja klar, men vi ska inte byta förän nån dag efter jul.

Imorrn börjar ja jobba, jobbar kvällen, sen skulle ja jobbat morgon på tisdag för de finns ingen barnvakt och pappan till barnen kunde ju absolut inte ta ledigt så de fick ja göra suck

Idag va vi hremma hos pappa och dom så barnen lekte, sen hem och åt och sen gick jag och barnen till Angelica så våra barn kunde leka, hennes son Mattis och Oliver e född samma dag=)

Nu kör Oliver med sin bilbana, för när vi kom hit så hade ju hans pappa köpt en julklapp och satt upp den redan så oliver va ju eld och lågor haha

Skriver mer en annan gång, har inte så mycke i huvudet just nu.

Men tuusen tack för kommentarerna=)

Kram


Lördag

Idag e de den efterlängtade lördagen:) har inte bloggat på ett tag, har haft fullt upp å sen e de ju gratis att surfa på lördag å söndag i mobilen så man kan spara lite pengar:) i veckan har vi bakat lussebullar, rocky road å dumle kakor. De va gott:) idag har vi lekt ute i snön å lekt inne å myst till film:) hmm har inte så mycke att skriva ikväll Hehe. Men skriver när jag kommer på nå nytt:) ha en bra kväll sötnosar;) kram på er

Glömde ju...

Bort att berätta att tele2 hörde av sig innan å min telefon kopplas in den 16 så de e inte många dagar kvar,:) de ska komma en tekniker å fixa. Så nästa vecka funkar jag igen Hehe:) hejdå igen:)

Brr kallt

Jag sitter här i soffan å fryser. Slökollar på bonde söker fru. Eller nu sluta de, Jossan har inte somnat än, riktigt seg idag. Nu ska jag hänga upp tvätten ja tvätta innan å vika lite tvätt sen e de sängen i tid för jag e super trött ikväll. Vatt inne i vimmerby länge sen hem å tvätta i källaren å barnen lekte med josefine. Så de har vatt fullt hus idag:) bra med motion har jag fått iaf efter allt springande i trappan Hehe. Nä nu ska jag fixa de ja ska. Sov gott skrivs imorrn. Puss hej

Ja ser de snöar..

Ja de bara vräker ner å jag sitter på busshållplatsen å väntar på bussen, ska in till vimmerby å fixa lite papper å så. Svar till dig skuggan: Ja dom sa att de kunde ta fyra veckor innan internet va inkopplat :( nä får sluta nu för snön ändra riktning å attackerar min mobil Hehe. See ya later dear people

Pepparkaksbak

Idag har jag å barnen gjort fina peppakakor:) å jag brände inte en enda Hehe. Jossan somna vid 6 i min famn när vi skulle se bompa å nu har oliver med lagt sig, han va trött sa han:) nu har jag bäddat ner mig i soffan e trött men vill gärna se filmen på trean med meryl streep, men vi får se hur länge jag e vaken Hehe:) Baah vad jag längtar efter mitt internet, tiden går ju så sakta:( har ju så mycke jag vill skriva om, suck. Ja jag vet jag tjatar men de e de enda jag tänker hela tiden Hehe. Bye Bye

Mycket att ta igen.

Nu när jag e utan internet missar jag alla era bloggar så jag har en hel del att ta igen sen. Så nu vet ni varför jag inte har kommenterat nåt på sistone. Nu e barnen lämnade å jag har saker jag borde göra men e så trött :( så nyfiken ja e me, de står två stora ambulanser utanför ett hus här borta, jag e så jäkla nyfiken asså:) men men nu ska jag göra nåt vettigt. Kram på er å ha en bra dag.

Natta barn

Försöker få barnen att sova, eller josefine har blivit ganska lugn på sista tiden å ligger i sängen å säger Gonatt mamma, enkar "älskar " dig fov gott, typ tusen gånger, medan oliver ligger å gnäller å har sig för han inte får som han vill. Så ska dom upp å kissa tusen gånger Hehe. Annars har allt varit lugnt, om jag inte sa de i förra inlägget blev städningen i andra lght godkänd:) tur de så som jag slitit:) nu kollar jag på design simon & thomas, de e bra:) hörs sen:) Tjingeling

Ny vecka

Vilket innebär nya tag. Jag verkar bli sämre igen, suck, jag som vill bli frisk å pigg. Men detta trista vädret gör ju inte saken bättre. Sen har jag svårt att somna på kvällarna, ja kan sitta i soffan å va svintrött, men efter jag borstat tänderna å lagt mig verkar de som jag bli pigg igen å ligger i minst en timme å vrider å vänder mig, tänker på allt möjligt å har mig Hehe sen somnar jag å när klockan ringer känns de som jag inte sovit på en vecka typ men men nu ska jag iaf vila med lillan. Skriver sen

Gonatt

Hoppas ni får sova gott. Nu ska jag snart lägga mig:) har tvättat två maskiner i källaren, å kollar på american pie the naked mile. Den e för rolig Hehe men skriver imorrn:) ha en är natt. Kram

Klar:)

Nu e all städning klar i den gamla lägenheten:) så skönt. Nu e de dock dax för städning här Hehe. Men tar inte de idag. Nu slappar jag med barnen å ser robotar. Zezze jag har inget internet just nu, så de e inget problem med nätet, väntar på att den ska kopplas in bara:) nä de va allt för denna gången. Återkommer ikväll:) kram på er.

Rubrik?

Nu sover barnen finally. Dom va envisa å gnälliga ikväll men efter en timme typ somna dom. Dom va så över trötta. Dagen har ju gått så fort. Nu ska jag slänga i en film tror ja. Borde sortera tvätt för jag behöver verkligen tvätta imorrn. Nästa vecka kommer en elektriker å fixar uttaget till maskinen, de e super kasst så varken jag eller Vaktis kunde skruva i maskin sladden, jobbigt att va utan maskin men de får gå. Kommentarer får jag svara på när ja sitter vid en data för de får inte plats här. Kram

Desperat.....

Vill ha mitt internet nuu, står inte ut Hehe skrev en fortsättning inatt på förra inlägget går ju inte att skriva så mycke som sagt men så råka ja trycka fel på dessa små knapparna så de försvann:( men men. Idag har jag varit flitig:) bara lite kvar i köket å golv i kök,hall, badrum:) nu ska vi äta midda men skriver mer sen. Bye Bye

Sova?

Ja de borde jag nog men känner mig glad å pigg. Har nyss sett en film "ps i love you" den var as bra men sorglig. Å han ena mannen i filmen samma kille som spelar Denny i greys för er som ser de. Eller ja han dog ju i andra säsongen men iaf han e HET:) sen har jag fixat min säng:) så nu låter den inte, innan va de dekorationen i gavlrna som va lösa men för nån dag sen hitta jag mitt karlssons klister å kom på den briljanta idén att använda de:) så nu e den tyst skönt. Vill skriva mer men nu e platsen slut:

Mobilblogg

De e minsann tur dagens mobiler funkar till så mycke. Minns min allra första mobil en lika nokia som va nästan lika stor som en tegelsten Hehe nu har man mer moderna saker. Idag har varit en super regnig dag:( vi har Slappat inne halva dagen å varit nere å städat lite i gamla lght:en har tvättat alla uttag, karmar, skåp å luckor i hela lghten å dörrar å så. Imorrn e de putsa fönster dammsuga å tvätta golv å lister. Å slänga skit borta på sorteringen. Skriver sen kanske. Tjingeling

Inget internet

Som rubriken lyder så har jag inget internet nu. Ingen hemtele heller för den delen men de värsta e ändå att vara utan internet. Man e lixom beroende. Men nu bloggar jag via mobilen. Lite krångligare men de funkar:) har flyttat till vår trea klart nu men de går jag ju sagt Hehe. Vi e upppackade å klara med. Bara den jä*vla flyttstädningen i andra lägenheten kvar. Nä ska se klart hells kitchen nu sen läsa lite. Ha de fint people. Kram

Tisdag

HAr inte orkat skriva har varit helt slut, eller e helt slut haha
va uppe till tre inatt och packa upp saker=) Vi har med blivit förkylda nu *HATA* så
lillan e med hemma från dagis idag vilket betyder att de tar längre tid att få gjort allt hehe
Idag e det bara städ, städ och städ så den andre lght blir klar... Sen ska de slängas papper, kartonger och så.

Snart kommer en ny vän hit=) så får ja lite hjälp med=)

Nee ska tvätta mig och klä oss så vi kan gå snart.

Ha en bra dag alla, Och kommentera lite=) de e ju roligare att fortsätta skriva då =)

RSS 2.0