Het dag

Idag har de vatt hett men de vet ni ju redan=) De flesta av er har nog haft kanonväder=)

Vi kom inte ut förrän lite efter sju för de va ju tarmspolning först och de tog sin lilla tid. Men det gick jättebra=)
Så himla duktig han va.
När vi gick ut så va de liiite svalare ute, fortfarande varmt men inte så man stektes. Gick en liten runda och Oliver fick glass. Sen närmre 8 gick vi tillbaka. Så har vi pysslat lite med de pyssel han fick av Johanna, Lars och Benji.
Nu håller han på att somna, har ju lite besvär med att de kliar en del nu när de läker stackaren. Men har fått Tavegyl (tror ja de stavas) så de börjar verka nu=)

Hinner inte ligga med datan nu för vi e inte ensamma på rummet och vill släcka eftersom dom andra ska upp tidigt och opereras.

Men sov gott alla ni underbara människor=)¨

Kramar

Mors dag

Grattis till alla mammor idag=)
Hoppas ni har en underbar dag med massa mys=)

Själv har ja huvudvärk och e varm för vi har thailand grader på rummet=/
Ja svettas away.. Oliver har bara velat spela och spela på Madagascar spelet och jae trött i huvudet.

Och min mors dag har då inte vatt så rolig. Pappan till mina barn bryr sig inte så mycke om sånt suck, han kunde ju till exempel kommit ner till sjukan med Josefine så kunde ja fått mysa med henne och Oliver kunde fått mysa med sin pappa, men han har som vanligt viktigare saker för sig. Så tröttsamt så.

Just nu äter Oliver sen ska tarmen spolas och sen ska vi ut en runda i värmen så vi får andas lite frisk luft.
Ja har tagit panodil men de hjälper inte=/

OCH NI DÅ, VAD HITTAR NI PÅ DENNA MORSDAG OCH ALLT? =)


Sunday Already

Det e inte klokt va tiden går fort asså. Men en sak e bra med deoch det e att det snabbare blir hemgångs dagen=)
Längtar hem till mitt hem och min prinsessa, till våra vanliga rutiner.
Det e skönt här att slippa diska, städa och laga mat hehe men ´det e alltid bäst hemma i sitt eget hem med sina egna rutiner och regler=)

Idag ska det väl inte hända så mycke, Oliver har sovit gott inatt och sover ännu. Han vaknade vid ett av att de kliade och ömmade i snoppen, de e ju läkningen som känns plus att han snurrat runt somen vilde i sängen haha men efter en timme sova han lugnt igen=)
Han liggger helt på sidan och har ihop benen utan att ha ont och de e skönt att se, finns ju inget värre än när ens älsklingar har ont.

Idag ska han ta ett oljelavemang, dom tänkte egentligen ta de på kvälllen så de får värka över natten men de ville inte ja för då får han ju ingen lugn kväll så vi har bestämt att ta de nu när han vaknar och sennär dagen gått ska dom spola med koksaltslösning (ja oljan och koksaltet får han upp i rumpan) så ska de smörja tarmen så får vi hoppas de gör susen=)

Ett tips, om era barn stora som små e hårda i magen och dom vägrar äta katrinplommon/pure så blanda ner ett par skedar i oboy för de syns inte och smakas inte=) De gjorde susen här och Oliver vet inte ens att han fått de=)

Har ni haft en bra helg?


Tid vs Ork

Tanken va ju att ja skulle ha massor av Tid att läsa alla era bloggar nu när ja ligger på ett sjukhus rum dagarna i ända i typ 10 dagar. Och jo rätt mycke tid har ja nog. Men Orken den har ja fanimej inte.
När ja inte spelar åt Oliver så matar ja han, kramar och tröstar, ute med han i vagnen och går, myser till film. Och när ja då sen emellanåt har en del tid till bloggen då orkar jag inte.=( Känner lite press för man vill ju hänga med va som händer hos er. Men ja e helt slut efter att inte göra nåt om dagarna haha nej men de har ju varit påfrestande nätter och dagar och de e inte över än=( Det tar mycke på krafterna att se Oliver lida så somn han gör emellanåt och att ge all sin styrka för att lugna han. Då e de inte så mycke kvar som ja velat nu på kvällen, ja eller natten om ni nu vill kalla de det=)

Men ja kommer ifatt så småningnom=) Får låta de ta den tid det tar=)

Nu ska ja sova då min lilla älskling sover=)

Saknar Josefine så hjärtat värker=(

Sommar väder

Idag har det varit underbart väder=) Nu på eftermiddagen gick jag och Oliver ut till parken som ligger bakom sjukhuset.
Vi gick runt den stora dammen och de va hundratals fåglar och änder och gäss. Gäss e ju livsfarliga haha, ja e minsann rädd för dom.
Vi köpte mjukglass och popcorn i en strut, i en liten kiosk där vid dammen. Supermysigt hade vi.
Sen ringde mobilen och de va Lars och Johanna och Benjamin som va här på sjukan för att hälsa på oss=) Så vi gick hem. Satt och snacka lite med dom sen gick vi en liten runda allihopa och barnen åt en glass igen=)
Klockan gick fort så ja och Oliver va tvungen att gå upp på avdelingen klockan sju för Olivers katetrar skulle spolas.

Nu ligger vi i sängen och kollar på Bröderna Lejonhjärta. Oliver fick lite presenter av Johanna och dom. Så vi har spelat Madagascar som dom hade med sej och så nu har han ätit lite av den godispåsen dom hade med till han.

Har ni andra haft en bra dag?


Operation igen?

Vi kämpar på ännu med bajjet. Gav han en halv burk katrinplommon pure ju i oboyen och nu har han druckit en till flarra med de och bajset har kommit, antagligen inte de hårda men massa löst och de e iaf bra.
Lyckas vi inte måste dom operera och de vill ja ju helst inte=(

Tips någon?

Annars ligger vi bara här och Oliver spelar Blixten Mcqueen på playstation. No more Nicke Nyfiken hehe jag har klarat igenom HELA spelet, med alla hmm nivåer så icke en chans att ja vill spela om de igen.

Annars har ja inte så mycke att berätta just nu, e trött. Och oroar mig för ekonomin nu när vi ligger här=(


Lördag

Godmorgon bloggen. Inatt har vi sovit super gott. Dock vaknade Oliver vid 5 och hade mycke kli i såren. Så lite medicin och så spolade dom katetern så va de lugnt igen. Han halvsov till Djungelboken hela morgonen och ja försökte sova.
Nu har vi ätit frulle och doktorn har varit på besök. Nu ligger vi här och ser film

Doktorn sa massa saker, men iaf så ska dom försöka med de sista försöken nu att få Oliver att trycka ut de hårda bajjet som gör så ont. Funkar de inte blir de sövning på måndag och tömma magen på operation=/
Så får hoppas at vi lyckas idag och imorrn.
Rörde ner en halv barnmatsburk med katrinplommon pure i oboyen och han märkte inget utan drack´massa=)
Sen har han ju fått sin vanliga medicin med.

Annars händer det inte så mycke idag, vet inte om de kommer nån på besök. Det får den som lever se.
Men ja e inte inställd på de.

Vad ska ni hitta på idag då?

Gosungen sover

Nu sover min gos unge. Vi har kollat på Djungelboken och sen har lilla gubben haft de lite jobbigt med bajjeriet idag med, får hoppas allt kan komma ut imorrn under dagen så han sen kan slappna av. Vi har verkligen provat alla medel idag så vi får se va dom säger imorrn.

Idag då,, spelade nicke nyfiken halva dagen (tror ni ja e trött på de spelet? haha) sen drog vi ut med vagnen och gick i det sköna vädret och vi hamna på Folkets park och kolla lite runt, och va inne hos djuren=)
SEn blev de lite lördags godis till lilla gubben.
Har tagit en del bilder men dom kommer imorrn=) Nu ska ja snacka klart med sis, sen soova=)

Ha en bra natt. Kramar

Filmmys

Nu har jag och Oliver film mys=) Har satt ihop en till sjukhussäng med hans så vi har dubbelsäng=)

Idag har vi annars varit ute på  äventyr jag och lill gubben=) Gick till Folkets park en liten runda=)

Men ja skriver mer sen och läser lite hos er (så gott ja hinner och orkar)

Kramar så länge

Solsken

Jag kommer med solsken till dej=) En rätt kass dansbands låt (tror ja de e iaf) Men idag e ja på gott humör och solen skiner=)
Oliver med mycke piggare och gladare, då blir han oxå mycke lättare att ha med att göra=)

Nu har vi nyss ätit middag och Oliver ser på Ronja Rövardotter. SNart ska vi dra ut en runda i de sköna (halvblåsiga) vädret, man behöver frisk luft juh=) Oliver ska få köpa lite lördags godis att mysa med nu i helgen.
Och jag ska få sova i en riktig säng, eller ja en sjukhussäng iaf och de e mycke skönare än dessa jädrans resesängarna eller va de kallas nu.

Ska bli skönt med helg så man slipper allt oljud där ute, dom bygger om och grejjar mitt emot runt kvinnoklinik/bb och allt va där nu ligger. Så jha kan inte öppna balkongdörren för då kan man inte höra va man tänker.

Jaja....ska gå från datan nu och förbereda oss till att gå ut=)

Kramisar på you all

God morgon

Inatt har Oliver sovit gott=) Så skönt, dock vakna han lite efter 5 men efter smärtstillande och när ja vänt han till sidan somna han om igen och han sover fortfarande. Men ska väcka han nu så han kan äta frukost och ja känner mig oxå hungrig.

Han e så  fridfull när han sover nu=) Och igår kväll vakna han upp och va lite bajjig och då blev han ju rädd, men de gick bra och sen fick han en piggelin (igen) sen somna han direkt. Hallå tandtrollen lixom haha men sköterskan säger att de inte gör nåt för de e viktigt att han får i sej mycke dricka.

Vad ska ni hitta på i helgen då?

Som Oliver Lidit idag=(

Börjar med det bra sakerna=) Tog upp Oliver i en vagn innan så han kunde halvligga och åka med mig till apoteket som ligger i en annan byggnad. Ochdet va super skönt med en tur ute i friska luften=)
De trista med apoteksbesöket är då min sjukdom. Jag va ner hos Öron-näsa-hals mottagningen innan ju och dom skulle ringa mig när dom kunde klämma in mig så kunde ja bara springa ner fort. Och dom ringde och ja sprang haha
En riktig bra läkare kollade mig i näsa, hals och öron, han såg egentligen inte så mycke mer än ett par väldigt svullna halsmandlar. Mina är ju gigantiska och ja har haft massa problem med dom när ja va lite yngre.Nu e då problemen tillbaka. Iaf så tog han ett halsprov just in case, men han trodde inte de skulle va halsfluss eftersom de inte va nån beläggning på mandlarna, efter bara nån minut sa sköterskan att de redan börja visa Positivt=(
Alltså har ja nu min andra halsfluss på en månad=/ SLutade ju med pencillin kuren för knappt en vecka sen och nu va de bara att knalla till apoteket och hämta ut kur nr 2. Spännande va? Det e det man kallar tur *ironi*

Sen kom iaf Hanna hit till oss en liten runda=) Vi satt och snackade och Oliver busade lite=)

Nu i eftermiddags bestämdes det att Oliver skulle få mer medel så han kunde bajsa, han har ju redan movicol 2 gånger om dagen, men nu fick han sånt upp i gumpen och de gick smidigt ända till han skulle sitta på toa, de va lite jobbigt för han halvsatt och spände sej och de va hårt så de gjorde ont på han. Men tillslut kom allt ut md hjälp av sköterskan och massa kramar av mamma=) Men fy va han skrek och tårarna sprutade.
Sen låg han i sängen och va öm i snoppen/såret. Vi kom in på rummet och ja fortsatte spela nicke nyfiken och han tittade, sen börja han vråla, och vrida sig i sängen av smärta. Han ville kissa och kisset kom utanför katetern och de sved lagom mycke. Jag har ALDRIG sett han ha så här ont och det hände inte bara en gång utan 5 gånger.
Sköterskan spolade katetern jätte ofta och de hjälpe efter ett tag, till slut fick hon ut den "Klumpen" som satt som stopp.
Så nu funkar de som det ska igen,dock finns de inga garantier på att de inte händer igen så Oliver ju skiträdd för att kissa och bajsa nu=/ Det va det  värsta ja vatt med om någonsin.
För ett litet tag sen somna han av ren utmattning mitt stora hjärta. HAn e så duktig och står ut med så mycke.
Till och med mina tårar sprutar när han lider så här.

SKulle vilja ge han hela världen och massa mer för han e så duktig.

Nej nu när han sover ska ja passa på att duscha sen ska ja försöka få i mig min kvällsmat som dragit ut lite på tiden.
Har ju ont i halsen, men de e inte lika illa som sist så denna gången sökte ja hjälp i bra tid=)

Återkommer senare
Tack för ert stöd. Det värmer.


Clown Bilder











Man ser tydligt hur glad Oliver är hehe

Clownronden

Nu har två  clowner varit här inne och busat, jag skrattade nästan mer än Oliver hehe
Först va han blyg, sen skratta han och busade jättemycke hehe

Jag känner mig inte så vuxen just nu, känner mig som en ensam liten flicka.
Dagarna e dryga här och lite besök av familj eller vänner hade varit fint, men alla har flugit sin kos=(
Kunde inte hålla tillbaka tårarna innan när ja pratade med min mamma om att ingen "har tid" eller så att komma hit.
NI mina bloggvänner är guld värda, ni gör mig glad med era kommerntarer.

Jag undrar var alla dom e som säger sej bry sig om både migo ch Oliver för ni visar mest frånvaro=(
(ni som vet att ni hört av er behöver inte ta åt er)

Nu ska ja nog klä mig och sen gå till apoteket tror ja, behöver panodil och bra halstabletter för halsen. Är liteorolig att de kanske är på väg att bli halsfluss igen=( Känns wierdo i halsen, men har ju ingen feber så får hoppas de går över snart
Eller när de bara e virus e det oftast längre sjukdomstid på mig=/ Palla ha ont i flera veckor lixom?

Nu kom clownerna igen haha dom e för roliga haha

ska ta en bid nu

What a night

Usch ja natten va inget bra=/ Oliver vakna och grät en gång i timmen för filten hade ramlat ner från ställningen  och lagt sej rakt på såret så de gjorde ont. Och min hals bråkar suck, ja jag behöver inte fortsätta. Det har varit en bad night helt enkelt.

´Men nu e vi uppe=) Oliver e tvättad och bäddat lite nytt i hans säng. Frukosten  e med intagen,Oliver ville ha ägg och de va ju klart han fick de=)

Vad hittar ni på idag?

Sov dax

Nu e det dax att sova för ja e svintrött och Oliver e med trött och gnäller super mycke hela tiden.
Kvittar vad ja gör eller säger så struntar han i de och bara gnäller. Det e superjobbigt för ja bvet inte vad ja mer ska göra=/

Hoppas natten blir lugn och att han mår bättre imorrn.

Sov gott

blogg.se = segt

Nu va sjukhusbilderna där, de kommer bilder från mammas fest sen oxå, vet bara inte när för blogg.se e väldigt segt så de tog typ halva dagen att bara få upp dessa bilderna.
Men hang in there=) de kommer=)

Nu kollas de på Madicken hehe
Men innan spela vi memory ja och oliver, och sen åt han middag, eller ja matar ju han eftersom han ligger ner.
Det va fisk och han älskar det=)

Nu kommer en sköterska så kommer senare



Bilder från UMAS


Oliver tittar på film i Danes & Annas bil på väg till Malmö

Dricker medicin innan badet

Badar i det stora karet

Och då e man så här glad

Kvälls bus på avd

Operations dagen, Kollar film litet tag innan de e dax

Oliver fotar mamma i de fina op kläderna hehe (som va super sköna)

Mamma älskar dig duktiga kille=)

Några timmar efter operationen (ställningen håller täcket från operationssåret

Liten bild på hans slangar, ni som e känsliga bör inte klicka upp den

Dagen efter op. Halv glad kille


Meeeeen Ååååh

Det va gott att vila lite hehe men still ont i halsen och skallebank, har tagit panodil och de känns lite bättre.
Jag sprang fort ner till Pressbyrån å köpte halstabletter och liite godis till Oliver för han e så himla duktig
Så nu mumsar han på några mellor till en film och ja satte mig här en sväng.
Nu SKA jag lägga in några bilder, tror ja börjar baklänges så ja börjar med idag och igår=)
Kan va en bild som e STARK så e du känslig kolla inte, lägger in den liten så kan man själv klicka upp den om man vill


Besök

Nu har Anna och Dane precis gått. Vi lunchade här på rummet ihop & Oliver och Dane spelade lite PS2
Oliver va så trött av att gå upp så tidigt så han sover nu, jag e svin trött och har ont i huvud och hals=/ Känns tjockt i halsen när ja ska svälja, hoppas inte ja blir sjuk nu bara för de har jag varit så de räcker.

Nu ska ja antingen hämta en fåtölj in på rummet så ja kan vila lite eller får ja ta en av dom hemska sängarna.

Enjoy the day

Kliar på magen

Nu e frukost äten, jag har tvättat av Oliver och han har fått en av sina egna tröjor på sej så slipper han sjukhus skjortan.
Jag e med påklädd och ren=) Oliver ser på dom 101 dalmatinerna nu men han e lite lessen för tejpen som magkatetern sitter fast med kliar massa=/ Han ser så lessen ut min lilla stackare. Och de värsta e att jag inbte kan göra nåt åt de, de känns i mamma hjärtat kan ja säga.
Hela morgonrn har han oxå gråtit för de gör ont i baken, han har ju legat på rygg i nästan ett dygn så baken värker. Försökte vända han åt sidan med en filt bakom som stöd men då fick han ont i snoppen så ja la min kudde mellan hans knä så kunde han ligga på sidan utan att klämma ihop benen.

Efter denna filmen ska vi nog spela playstation, tur vi har med ett eget så slipper man slåss om det man kan låna på avd, de ligger ju några stora pojkar med så=)

Nu tänkte ja lägga över bilderna från kameran till datan sen så fort ja har en minut över kommer dom in här.

Idag e det dagen D  Anna gumman=) Äntligen, Jag ska hålla tummarna för att de går bra idag. Så ses vi kanske efter ert besök här mitt emot. Annars får ja prata från balkongen haha

Godmorgon från UMAS

Det e inte ett kärt godmorgon hehe Ja kunde för tusan inte somna sen vakna ha helatiden och hade ont i ryggen och hela kroppen från tältsängen. Fick tag i en skitsäng så till och med höftbenen gjorde ont när dem trycktes mot sängen.
En kvinna i min storlek ska inte sova i sånna sänga haha Mén under dagen ska ja smita ut och snotta den Bästa sängen hehe så ja kan sova nästa natt.
DEt e ju ändå ca 1,5 vecka vi ska  bo här.
OLiver hade svårt att somna, men när han väl sov så har han sovit gott, vaknade runt 4 och hade ont så då fick han alvedon, men sen tog de nästan en timme innan han somna om, sen vakna hgan lite i 6 igen så då gav ja upp och starta en film åt han och packade sen ihop skitsängen. Så nu e hans katetrar spolade och den påsen e bytt.
Jag hamna här  klart då ja saknat er =)

Vet ni en annan skitsak? Ja vakna upp med ont i halsen=/ Det e crappi verkligen, får springa ner sen till pressbyrån eller be Anna gumman köpa med sej=)

Statistiken sjunker drastiskt bara man e borta en dag haha jaja nu e ja iaf tillbaka=)

See ya


Operationsdag

Vi kom till malmö igår och hade inskrivning. Sen gick vi en runda i stan och Oliver fick en ny ryggsäck för hans e sönder pga att ja haft för tung packning i den hehe Så gick vi förbi en väskaffär med 30-50% rea så de blev en lagom stor ryggsäck med en racerbil på=) Sen åt han glass och ja handlade lite varor och så.

Idag va de upp tidigt blä..Blev väckt vid halv tre för att se om Oliver ville ha vällingoch de ville han sen somna han igen och fick inte äta mer, skulle ju fasta, sen vid halv sju kom dom med saft fr han fick bara dricka fram till sju. Han drack typ 2 klunkar sen somna han igen så då passade ja på att äta lite frukost så han inte skulle se det (eftersom han fasta) och så såg ja avsnitt 24 (tror ja de va) av Desperate Housewifes. Runt 8 väckte ja hjärtat, och så busade vi i lekrummet, sen ville han se film på datan så då la vi båda två i hans säng och kollade på BOlt. Så a de dax att byta om, emla händerna och sen premedicineras. CA halv tio åkte vi upp till operation för sövning, han va superduper duktig och lugn=) Valde 2 klistermärke och en tatuering sen slockna han och ja blev "utkörd". Tog trapporna ner till vår våning och fick hålla emot tårarna flera gånger. Här nere passade ja på att packa upp våra saker och komma iordning och så ringde ja lite samtal och tog en dusch, sen gick ja ut en runda och kollade mitt konto, handlade ett par billiga fula sandaler att ha som inneskor (men fick slänga dom för dom va skit) Så köpte ja en kaka till Oliver.
När de närmade sig den tiden som va uträknat satte ja mig i allrummert och väntade, det gick mer än en timme innan de äntligen va mig som ringde efter hehe tror ni ja hann oroa mig mycke den extra timmen? JA haha
Men skyndade mig upp på uppvaket och satt hos han, han sov så fint, vakna till och va halv väck nån gång, men efter ca 1,5 timme fick vi komma ner på avdelningen igen för han va ok=)
Sen har han druckit bra och ätit bra och e världens goaste såklart.

Så om operationen då.
Dom har byggt och flyttat urinröret in på rätt plats i snoppen och dom lyckades bygga hela vägen=) DOck ska vi inte ropa HURRA ännu för det finns inga garantier för att de ska funka men vi håller våra tummar eller hur?=)
Han har en kateter genom snoppen (den kad:en e som en "mall" som de nya urinröret sluter om för att de ska "läka" , de e svårt att förklara) Sen har han en kateter på magen som går direkt in i blåsan, men den e bara som reserv om de skulle bli skit med den vanliga. Så de e mycke slangar och skit. Han har inte så ont tack och lov, emellanåt har han lite ont i magen där den katetern sitter, men annars inget.

NU ikväll har han sett typ 4 filmer hehe nu ska vi sova.
SKulle lagt in massa bilder men dagen har vbarit l¨ång som ni förstår.
MEN de kommer bilder från helgen=) Och från idag, dock kan ja varna känsliga läsare för att de kommer nån bild där man ser slangen på magen, JA inte själva där den går in, men de kan se lite läskigt ut om man e känslig, men ja varnar innan?=)

Tack igen för ert stöd. Hörs imorrn

Fresten, fick ju l¨åna brossans internet, men tror ni inte min skitdata inte kunde "Ta emot" det? Så les sja va innan, Sen såg ja i avd pärmen att de fanns patient internet så man betala med sitt visa,  7 dygn kosta bara 50 kr och de e trådlöst och snabbt=) Skitbra juh, sen har ja min mobil för de fick man så ja skippa patient telefon.

Sov gott

Kramar

Jo vi lever

Men brossans internet funka inte på min skit data suck. Men för typ en kvart sen såg ja i pärmen på rummet hur man kunde får internet så  nuhar jag de=) Köpte internet för en vecka för 50 kronor=)

Sköterskan e här nu och ska spola katetern och koppla bort droppet så ja måste gå men kommer sen igen och berättar om dessa  två dagar vi missat.

E iaf jävligt STOLT över min fina SON.

Tusen TACK för alla era kommentarer=) Det va en glädjande syn kan ja lova=)

Kramar på er sålänge

And off we go=)

Om lite mer än 30 minuter ska vi åka. Lite jobbigt eftersom ja e helt ensam imorrn, lämnar han på sövning och känner ja mig själv rätt kommer ja gråta som fan, sen sitta de timmarna som operationen tar helt ensam. Då funderar man mycke och gråter ännu  mer=/
Önska nån va med mig. Och så önskar ja att Jossan kunde vatt med. Det e tungt att va utan henne.
P skulle kommit inom nu för ett tag sen med Olivers snutte som han glömt ta med igår. Men han har inte dykt upp så ja skickade sms, då ligger han och sover och ska va hemma med Jossan idag för hon sovit dåligt inatt. Hon känner väl att de e nåt på G nu, lilla gumman. Men han kunde ju hört av sej tidigare, det e redan jobbigt att va utan henne hela veckan juh.....och ja e så rädd att han ska glömma nåt, eller ge fel medicin osv. Han hade ju gett fel andnings medicin hela helgen suck!!! Jaja ska inte gnälla, har ont i magen så behöver inte göra de värre hehe

Ha en underbar dag mina kära vänner=)

Mamma älskar er Oliver och Josefine

I´m Back

Så nu har ja några minuter över till att blogga=)
Har haft fullt upp all day long. Oc´h man mådde ju som man förtjänar idag hehe

Men min helg har varit Awesome verkligen
Mammas 45 års gille va greejt=) Massa god mat och dryck och underbara människor=)
Maggan va ju med och de va så kul =) Tack gumman=)
Vi va hemma runt 2 och ja la mig vid tre, va ju lagom rund under tofflorna hehe
Bönner e inte dom som spottar i glaset=) De va ju snaps typ var femte minut under middan så man va ju full innan man va mätt haha och till maten drack ja vitt vin med sprite=) Sen blev  de några cider och shots med grabbarna hehe

Och den hemliga personen ja snackat om va min goa Syster Cila och min Svåger Tomas. DOm va nere i hemlighet, eller ja visste ju de, men de va en surprise för mina andra syskon och pappa och så=) Vi hade de trevligt iaf och ja e så glad att ja fick träffa dom=) Ses om ca en månad igen gumman. ÄLskar er.

Idag då, vakna runt nio och gick upp, halsbränna och skallebank va de enda spåren efter gårdagens fylle. Tur man dricker typ aldrig hehe. Låg i soffan och glodde på 2 avsnitt av Desperata hemmafruar=)
Vid halv tolv blev ja hämtad av Sandra för ja skulle hjälpa henne och Göran på deras sons kalas på bowlinghallen=)
Det va trevligt men de brann så mycke i halsen så ja va rädd att spy haha men efter lite mat där och en redbull och en jäkla massa water så blev de bättre=)

Väl hemma igen plockade ja undan lite sen kom mina Älsklingar hem som ja saknat dom=)
Jossan stannade nån timme ochg vi mös massor och sjöng, sen kom P och hämta henne igen, hon ska ju va där i veckan när ja och Oliver e på UMAS.
Känns som ja saknar ihjäl mig. men men

Nu sover iaf Oliver för längesen, Brossan och tjejen har åkt hem och ja har börjat med packningen, städat och fyllt på mat tíll kaninen, hängt tvätt och lite smått och gott=)

NU hade ja tänkt ladda upp alla bilder, men inser att klockan e väldigt mycke och ja ska upp mycke tidigt då ANna och Dane kommer mellan halv och kvart i åtta i morgon bitti=) Ska åka med dom för dom ska ändå oxå till UMAS.

SOv gott och dröm sött kära läsare. Ska ta igen allt ja missat nu imorrn eller så=)

Min bror lät mig låna hans mobila nät så ja behöver inte va utan datan. OCh tur e det för NI är mitt stöd i veckan=)

Hoppas ni haft en underbar helg.

Nu e ja hemma

Eller har vatt hemma i typ 20 min kanske=)

Har haft en Wonderful kväll med massa gott sällskap och god mat osv=)

Nu har ja mest fyllehicka så ja ska bli klar för sängen så får ja berätta mer om kvällen imorrn och lägga upp bilder för de har ja tagit en hel del=) väljer klart bara ut några och visar här=)

Ha en bra morgon när ni vaknar=) Och sov gott

Vilat middag

Har nyss vaknat efter att ha vilat nästan 2 timmar, känner mig tung i huvudet nu men  så e det när  man inte kan sova länge hehe
Ska ta och duscha nu sen e det dax att göra vid sig, med kläder och smink som ja inte tycker e så roligt.
Jag älskar smink och sånt men de e så jobbigt förde ska av sen igen och bla bla hehe
Det e skit ofta ja köper massa nytt smink men använder det så sällan haha

Neej nu måste ja rycka upp mig här ifrån soffan innan ja slår rötter =)

Ska försöka blogga en gång till innan vi sticker. Om ja inte hinner så ha en underbar dag och kväll=)

Kramar

Snäll Bror

Just nu e Brossan på maxi och köper goda bullar till frukost=)
Tur man har en så schysst bror=)

Gårdagens Bilder

Här kommer lite bilder från frullemyset med Susan, Eliott och Stella
Barnen lekte massor och hade super kul=)



Jossan med snygga glasögon hihi

Två fina pojkar=)

Fina Stella ringer pappa =)

Efter lek så var det film mys för barnen


Här är min stora lillebror=) Vi låg i varsen soffa igår eftermiddag med varsen data haha

Barnledig

Ja de e jag ju nu, men tror ni ka kunde sova länge? Neej suck, jag vaknade runt 8 och kunde inte somna om igen, e trött  men kan bara inte somna hehe en sov ja i Olivers säng för ja ville va snäll och låta brossan och hans tjej sova i min säng, men de va sista natten kan ja lova, fy va ont ja har i ryggen idag. Vill ha min egen säng=)
Sen nästa vecka ska ja ligga i en tältsäng=/ Mindre nice, men va gör man inte för sitt hjärta=)

Nu e jag hungrig, har suttit i soffan sen lite efter 8 och nu ska ja ha frukost minsann.

Det e tomt här, saknar barnen. Tänk att ja ska va utan Jossan min lilla prinsessa i en hel vecka=/ Kommer ju sakna ihjäl mig.

Tänkte egentligen se Wallanders nya "Hämnden" innan men fastna givetvis på internet hehe
Har två avsnitt liggandes med Desperate Housewifes med som ja ska se=)
E snart ifatt dej Susan haha

Nej frulle nu sen blir det att lägga in gårdagens bilder=)

Regnigt värre

Ja då e de dax att sova=) E så trött ja

Kvällen har väl vatt ganska trist, min bror och hans tjej e här och dom e nyförälskade tonåringar så ni förstår nog hur spännande det varit höhö

Sen ringde barnens pappa för ja hade glömt packa ner blöjorna till Jossan som hon har om natten, suck lixom. Och lilla gumman sov ju så de va bara för mig att ta ett paraflax och prommenixa ut i regnet.
Myste lite med Oliver sen la han sej och ja såg klart filmen som va på sen gick ja hem och då regnade det ännu mer=/
Men nu e ja nerbäddad i sängen och ska sova=)

Har sovmorgon imorrn juh hehe Och ja ska sova nån timme extra för dej Susan ifall nu E vaknar tidigt hehe

Ha en bra natt alles

Natti natti och sov gott

ps. bilderna kommer imorrn istället=)

Nice dag=)

Idag har varit en underbar dag=) Först kom Susan med sina goa barn hit och hade med sig goa bullar till frulle=)
Barnen lekte massor och vi snackade massa=)

Sen kom min kära goa ....... (fortfarande lite hemligt då en person inte vet de än) hit så barnen fick varsen paket och ja fick några tunikor=) Tusen Tack lovely=)
Sen drog vi alla till Väla och kolla lite, ja köpte lite småsaker på Ikea och när vi va i kassan och ja stod och packa ner sakerna så stod Oliver vid Nödutgång dörrarna, så tryckte han ner dem långa handtagen och larmet börja tjuta värre än faan hehe Så alla såg att vi va på Ikea haha. En anställd hade en nyckel som stängde av de snabbt som tur e=)

Sen inne på Väla hittade ja present till mamma imorrn, Blev en låda från The Body Shop med coccos produkter, så e det från mig, Dennis, hans tjej och Lotta.
Så har vi givetvis ätit lunch på väla med, barnen ville ha hamburgare och ja tog grillbit med stekt potatis och grönsaker=)

Nu sitter jag här med brossan som oxå sitter med sin data hehe (datanördar i know)

Återkommer sen igen, med bilder=)

Vad har ni hittat på denna "klämdag"?

Pigg och Glá

Nja vaken iaf och de e precis haha

Vi sitter och ser på Tatsiki jag och Jossan och Oliver sover=) Han e som  jag som gärna sover länge ibland=)
Imorrn ska ja sooooova läänge=) De e välbehövligt att få sova "ostört" kan ja säga hehe

Igår då,  ja skrev inget på hela dan typ och emellanåt loggade ja in här för ja kunde inte hålla mig här ifrån men ja tvingade mig till att inte skriva så ja loggade ut igen hehe
Vaddå att bloggen tar över ens liv =)

Jag och Jossan busade och myste sen gick vi ut och lekte ett tag=) Sen gick vi upp till ena grannen och fikade, ja fikade på  only vatten=) Duktigt va. hihi
Vid 18 tiden kom min fina Prins hem så då blev de film i soffan innan dom la sej barnen. Ja kom som vanligt i säng lite to late, men de e ju inget nytt längre hehe
Pratade medmin ena syster i över en timme =)

Idag ska vi till Väla med hemlig person=) kan skriva om vem de e senare när de inte e hemligt mer=)
Ska iaf köpa mammas present idag, de e ju 45 års fest imorrn=)
Jag, Lotta, Dennis och hans tjej ska åka med finaste Maggan=) Så skoj vi ska ha Maggstar eller hur=)

Så väntar ja svar om Susan och barnen vill komma hit och äta frulle=)

Nu must i go=) ska klä på mig och Jossan och dra över med dammsugaren en vända=)

Vi ses senare bloggen=)

Ha en kanondag allihopa

Inte idag

Idag ska ja bara umgås med Jossan så ja skriver inget=) Men kanske kanske ikväll, för de kan ju va så att ja tycker det e e jobbigt att va utan bloggen haha

Ha en bra dag kära ni

Soooooova

Nu har Mimmi och Micke gått hem, så ja tänkte lägga mig och sova lite innan de e morgon och Jossan vaknar.
Hon somna runt halv åtta tiden på soffan lilla gullungen=)

Så trevligt ja haft de ikväll hehe, tack för ert sällskap gumman. Har saknat dej massa=)

Asså ja vet att jag tycker mina barn e finast i världen (för dom e ju de för mig hehe) Och ja tycker de e konstigt att ingen kommenterat mina videoklipp hehe Har ni missat dom? Höhö Dom e ju bara så söta och roiliga haha
Jaja...Om ni missat dom så kolla=) Annars e de lugnt=)
För givetvis tycker alla föräldrar att deras barn e finast i världen och de e ju så de ska va=)


Nu blir de sängen

Maggix gumman, du vet vart ja finns. Love you

Gonatt Bloggen sov gott

Kramar


Trådlöst

Nu e vi hemma=) Eller har ju vatt hemma ett tag, men efter dagis så va vi ute på lekplatsen och hade med oss kaninen ut=) Sen stack vi till Maxi. Nu e jag och Jossan hemma=) Oliver e med sin pappa lite.

Har ringt Tele2 och fått iordning på mitt trådlösa=) Så nu slipper ja kabel, måste maila och säga upp mitt stadsnät oxå bara.

I stan tog ja och Gun vars en glass inne på glasshuset och vi fick smaka flera olika sorter och han gjorde all glass där själv så de va mycke god färsk smak=)
Slutade med att ja valde 2 kulor, choklad och rosa grapefrukt med melon sorbet =) De va mumma=)

Har fått några kommentarer om jobb så tänkte reda ut de här så behöver ja inte gå in till var och en och skriva.
Eftersom ja e arbetslös just nu för Oliver ska ju opereras nästa vecka och har ca 4 veckors "tillfrisknande" så har ja inte hunnit börja jobba för de va ju inte lönt så förhoppningsvis kan ja börja jobba i juli när allt e som vanligt igen.
Så under tiden måste ja söka massor av jobb var månad för att få några pengar. Det e därför=)

Innan på maxi köpte ja massa kötter och kyckling som ja ska tilllaga och ha med till sjukan nästa vecka och när vi kommit till Malmö så går vi ut på stan och köper sallad och grönsaker och lite annat så ska ja ha lite "diet" den veckan=)
Lunch och middag ska bestå av kött/kyckling och sallader och frukost tänkte ja mig kaffe/the kokt ägg smoothie och kanske knäcke, och mellis blir frukt och knäcke. Så de blir liten diet vecka=)

Nu sitter jag och Jossan i soffan och kollar på "Beethoven", hon e svintrött lilla gumman.
Jag behöver egentligen hänga tvätt och diska men ska bara mysa med illan nu innan hon slocknar.
Sen kommer min fina vän Mimmi förbi=) Hon va med när Oliver föddes och klippte hans navelsträng=)
Men vi har inte setts på rätt länge.

Skriver sen.

Vad tyckte ni om videoklippen?

Har ni haft en bra och skön soldag?

På Arbetsförmedlingen

Här sitter jag på arbetsförmedlingen och har sökt en massa jobb=)
Känner mig duktig minsann=)

Gun kom inom med så hon håller mig sällskap=)

Vet ni, ja kom runt reglerna på datan och kom in här på blogg .se  hehe

Nä nu ska ja bli klar och stiocka och lämna papper=)

Ha en kanon dag i värmen.

Tidig morgon=)

Nu e vi klara och jag har till och med smörjt in mig med solskydd så idag har ja varit duktig=)
Känner inte för att bränna mig i stan idag, bäst att va på den säkra sidan=)

Inatt vakna Oliver runt 3 tiden och kom och sov hos mig, och då åska de som tusan och regnade, mysfaktor=)

Nä nu måste vi gå, eller ska möta Susan kl 8 och med dessa två barnen e det lika bra att gå i tid=)
Det e alltid nåt som kommer emellan så tiden springer iväg.

Ha en bra dag mina vänner=)

Massa nytt

Nu finns de massa nytt för er att titta på=) Dock tar uppladdningen på videoklippen ett tag suck, men så e de med blogg.se

Fick lägga alla i vars ett eget inlägg för ja visste inte om man kunde lägga alla tillsammans? Kan man det?

Nu kollar jag på Hell´s Kitchen och sen e de sängen direkt för ja e trött nu.
Har inte hunnit läsa så mycke bloggar, men allt ja missar denna veckan har ja massor av tid att ta igen nästa vecka på sjukhuset. Oliver får ju bara ligga i sängen så han kommer se film, spela playstation (man kan låna de där på avd) och så kommer vi pyssla, pussla och lite sånt=) Men de blir en del tid över till datan iaf=)

Ha en bra natt så syns vi imorrn. Ja kanske inte hinner logga in innan ja går, men annars kommer ja på eftermiddan=)

Gonatt och sov gott

Kramis

Videoklipp barnen badar


Videoklipp när Oliver hoppar i vattnet


videoklipp morgon sång


Bad bilder

Här kommer måndagens badbilder =)

Två busiga badbarn

Jossan (ser ni hur folktomt de va hehe )

Jossan

Oliver i "stora" bassängen

Jossan i "stora" bassängen

Glass e ju en självklarhet=)

Det tyckte klart Josefine med

Mamman fick oxå va med på ett hörn=)

En tuff femåring=)


Ska ladda upp några videoklipp med=)
Just de, ja kollade med personalen och simskolan börjar inte förrän i början av juli så då hinner nog
Oliver börja lära sig simma denna sommaren=) I hope so=)

Snart snart=)

Nu ska ja bara ta en dusch så man e klar till imorrn bitti=) Ska möta Susan utanför Vc imorrn bitti och passa hennes barn ett litet tag innan dagis. Och ja som e morgontrött orkar inte duscha på morgonen hehe.
Blir så stressad då, tycker de e skönast att va klar på kvällen istället, ja jag klär ju inte på mig klart de väntar ja med till morgonen hehe But you get what i meen=)

Sen när ja e tillbaka här efter duschningen kommer gårdagens badbilder med=)
Spännande va? Ja vet att ni längtar Mohahaha

See ya soon

10 000 steg

Har inte suttit vid datan förrän nu.  Efter dagislämning stod ja och pratade med två vänner, sen gick ja med den ena vännen en lång runda på nästan 10 000 steg=) Känns bra. Nu e de lunch som gäller innan de  e dax att hämta älsklingarna=)

Så ja har inte tid att sitta här. Blir mer uppdatering ikväll istället med alla bilder "aj pråmis jo dat" =) HIHI

Haen bra dag=)

Kramis

Nattar barn

Barnen håller på att somna, men Oiver krånglar och tjötar om en massa hit och dit. Han e nog övertrött tror ja för han blir lite sån då.

Nu är de helt mörkt på  himlen och de ser hemskt ut, man kan inte alls tro att de vatt sol och varmt innan idag.
Jag har brännt mig lite och barnen har blivit lite bruna=) Oliver blev pyttelite röd med =( Solen tog hårdare än ja trodde så nu blir de högra solskydd hädanefter. Tur han inte har ont alls iaf=)

Hemma åt vi middag och sen badade barnen, tänkte fota men batterierna hade dött=/ Skulle fota när vi va på lekplatsen litet tag på vägen hem från poolen, men som sagt BATTERIERNA  hehe
Medans barnen badade städade ja undan lite i badrumsskåpet, kastade lite och tvättade hyllorna,


Jävla skit, skrev ett långt inlägg och när ja skulle posta de så börja blogg.se kludda suck så detta här ovanför e allt som e kvar=/

Barnen sover nu iaf=) Jag kollar på Ballar av stål lite.
Tänkte ladda upp dagens bilder, men de e inte säkert att de funkar eftersom blogg.se e jobbiga ikväll. Men annars kommer dom under dagen imorrn i värsta fall=)

Vad har ni hittat på denna sköna dag?

Ut i solen

Nu sticker vi ut i de sköna vädret, eller ja hoppas dee  lika skönt som de ser ut iaf=)
Ska kolla om badet e öppet så  får barnen leka i lilla plaskpoolen=)
Så har ja med mig hamburgare som ja nyss gjort=)Så vi  ska äta ute=)

Nä nu e barnen otåliga, och bara bråkar så ja ska rusa.
Men ha en Helt Underbar Dag i solen=)

Tävling

Jag är med och tävlar inne hos Glamourmamman om ett presentkort på valfritt bröd ur Polarbröds sortiment.

                                                     
                                                                            Bröd Syster Lo Mjölkfritt

Tävlingen avslutas ikväll så skynda in och tävla=)

Bilder

Här kommer bilderna från vår underbara dag igår=)

Hanna startar tåget och Oliver blev fastklistrad hehe

Massa ankor

Josefine tar lite färdkost

Oliver klappar bambi

Mamma klappar bambi

Jossan matar bambi med ett grässtrå

Josefine tittar på ........

Olika höns

STrax innan vi hann fota va de en påfågel som hade fällt upp alla fjädrar=)

Två stora kaniner
¨
Mamma och Hanna klappar en häst

Oliver kör bil

Josefine på fyrhjulingen

Jossan åkte en stor kana

Så åt vi korv

Grillmästaren Johanna

Josefine hade Hannas flipflop hehe

Ny vecka

Ja då va de måndag igen då, ny vecka med andra ord. Sista vecka för Oliver på dagis innan han ska opereras och sen va hemma  i 4 veckor från dagiset. Är nervös inför tisdag=/ Tycker det e så jobbigt att lämna han på operation och sen bara sitta flera timmar ensam och vänta medans han e inne på operation. Jag gråter alltid så mycke =( De kvittar hur ofta ja lämnar han på operation så vänjer ja mig aldrig, känns faktiskt bara värre och värre för var gång=/

Jaja...vi har iaf nästan nyss vaknat och vi alla tre har sovit super gott inatt=)  Så man känner sig rätt utvilad, ändå sitter jag och gäspar haha
Jag la mig direkt  efter "Söndags Party med Filip och Fredrik", Fasen va bra de va hehe bara massa roliga gäster=)
Det va "Roy och Roger, från macken" Charlotte Perrelli, Kristin Davis från Sex and he city, Carson från Fab5, och vår svenske Johan Palm=) Skitroligt va de hehe

De kommer bilder från igår sen, ja hade inte med min kamera för minuterna innan vi skulle gå hade Josefine tagit den och gömt den nånstans och sen glömt var hehe, så ja sprang runt som engalning och letade, men hittade inte den och va stressad. Men Johanna fotade och har skickat bilderna till mig så ja ska lägga in dom sen=)

Nu är de snart frukost som gäller, ska ju gå en timme mellan medicinen och mat, och snart snart e pencillin kuren över, och halsen känns mycke bättre faktiskt, ibland ömmar de uppåt mot öronen till, jaja den som lever får veta vad de e=)

Asså ja har haft en skitknas dröm flera gånger, att ja ammat ett barn, vad de e för bebis vet ja inte, de framkommer lixom inte i drömmen, utan bara att ja ammar? Va fan ska de betyda lixom? hehe ¨
Ibland e drömmar så WEIRD!

De va nåt annat ja tänkte på men glömt va de va så de får ja skriva sen om ja kommer på de.

Men på torsdag ska ja nog på bio och se två filmer tänkte ja, nån som har lust att hänga på?
Ska de "Änglar och Demoner" & "En natt på museét 2"
Så tänkte ja om de går parera in så ja kanske kan se en tidig föreställning med den ena filmen och den sena med den andra. Aja vi får se, men har nån här i skåne lust att hänga på (i helsingborg) så hojta till=)

Nu rusar ja innan ja skriver en hel bok=)

Men ha en underbar måndag=)

Hemma igen

Nu e vi hemma efter en underbar dag i Ängelholm=)
Jag och barnen mötte upp Hanna och Johanna och gick till Hembygdsparken.
Vi gick och kollade  på djur och bara njöt av det fina vädret i skogen=) Barnen va totaly wild hehe
Sen lekte barnen på lekplatsen och så  grillade vi korv, eller Johanna fick va grillmästare hehe
Vi hade en mycket trevlig dag iaf=) Tack tjejer=)

Nu duschar barnen (tack och lov att vi har två duschar) Sen blir de snabb kvällsmat och sen sängen=)

Nu måste ja rusa, ville bara kika in fort=)

Vad har ni hittat på idag?

Godmorgon Söndag

Härliga soliga morgon som ja längtat efter dig=) hihi
Har sovit så gott, e dock lite små trött men va gör de=)

Josefine e pigg och vaken men Oliver sover som en stock fortfarande lilla gubben.
Ska snart fixa frukost och klä oss så vi kan gå  till Maxi och köpa lite småsaker. Ska ha lite matsäck med oss till
djurparken=)
Om någon missat så ska vi till hembyggdsparken idag=)

Har ni haft en bra helg?


ESC

Eftersom det går åt skogen för sverige ikväll så tänker ja gå och lägga mig.
Visst de e inte klart än, men ja tror inte direkt att Sverige går förbi alla bara sådär hehe
Dom skulle skickat Alcazar istället tycker jag=)
Om Norge vinner (vilket ja tror) får dom ännu en sak att fira imorrn på deras dag=)

Men ja får väl läsa hur de slutat imorrn. För nu kallar sängen.

Just de, måste berätta en sak. Nu ikväll när vi kom hem så började Prinsen skutta omkring och fara som en dåre i buren så ja bad Oliver öppna så han kunde komma ut och springa, han sprand direkt fram till "dörren" när Oliver öppna och skuttade ut och in i Olivers rum direkt. Sen där inne skutta han runt på mattan som en galning hehe, så rolig han ser ut då=) Gos=)

Gonatt och Sov Gott kära ni, Hoppas att er kväll vatt bra=)

Håret

Tog en snabb bild på håret nu efter att jag plattat det=)
Var vänlig ignorera allt runt håret hehe



Ingen tid över

Det blev inget mer bloggande för tiden räckte inte till. Vi grillade massa mat och hade god sallad  till=) (och potatis sallad för dom som inte banta hehe)
Sen skulle ja slinga håret och fy fan va de gjorde  ont när håret skulle ut ur dom små hålen i mössan, de jäkla håret som för övrigt blivit riktigt långt nu trilskades och ville inte alls som vi suck. Sen blev de typ ingen färg av den blonda färgen ja köpte så vi tog en som dom hade hemma och de  funkade=) Men nu e ja duktigt öm i hårbotten hehe
Men vill man vara fin får man lida pin ellerhur?=)

Vi åkte bil hem med och va hemma typ tio, Jossan somna i bilen så satte henne i vagnen och körde henne och hon vaknade som vanligt inte när hon blev inburen i sängen =) Oliver sitter här next to me och ser lite film, han ska snart sova. Och de ska ja med för den delen. Imorrn får vi fullt upp för vi ska till Ängelholm och gå i Hembyggds parken med Hanna gumman=)

Nu ska ja kolla ett par saker, återkommer nog sen igen=)

Pontiac

Nu e vi i Kattarp, slapp ta bussen hit för barnens pappa skulle ändå på detta hållet så vi fick åka bil istället=)
Dom stora barnen gick direkt´in och spela och Jossan och Agnes gick till studsmattan.
Min far och familj kom samtidigt så de blev många barn nu=) Roligt för Oliver och Josefine älskar sina
Mostrar och morbrödrar,

Jag och Sandra tog en tur till Maxi Hyllinge med Pontiacen med=) Den brummar så härligt så man blir helt till sig hihi
Och folk tittar en extra gång när dom ser två brudar i den=) Men ni karlar blir nog lite chockade nu så håll i er, Vi tjejer klarar ALLT=)

´Nu fixar vi med maten, massor av olika kött som ska grillas och sallader osv. Till efterrätt blir det Jordgubb/rabarber paj med vaniljsås/visp=)

Måste rusa nu, men har datan med mig så ja kikar kanske in sen igen=)

Blåsning

Det blåser som tusan ute och ingen sol e de=/ Så idag blir man både blåst på de sköna vädret och ivägblåst när man går ut höhö

Här i lgh 112 e vi iaf uppe men barnen e i vanlig ordning piggare än jag men de gör inget=) Jag sitter och väntar på att få äta frukost. Ska ju gå en timme efter att ja tagit medicinen.
Men vi har iaf sovit så gott=) När Jossan vakna vid 5 ville ja dra täcket över huvudet igen hehe men efter lite välling somna hon om till strax efter åtta. Så hämta ja lite böcker så satt hon och "läste" bredvid mig i sängen så kunde ja ligga och morna mig=)
Oliver sover gärna länge iaf och de e göttans=) Önska Josefine ville bli lite mer som han haha
Mina barn e raka motsatsen till varandra.
Oliver vill va uppe länge och sova länge, Josefine somnar tidigt och vaknar ännu tidigare hehe
Tänk ändå så olika syskon kan vara, utsidan e om rätt lika men insidan e två helt olika, med andra ord som det ska va hehe

Nu ska ja kika runt och sen fixa mig och packa lite saker i en väska, sen ska ja och barnen ta bussen till en vän till familjen och va där idag och ha de trevligt och grilla osv=)

Vad har ni för Lördags Planer då?¨

Ha en underbar Lördag kära ni.

GoKväll Fredag

Då närmar kvällen sig med stormsteg=) Skönt för ja e nannig ja=)

Jossan slockna på soffan för typ en timme sen medans hon kollade på Mamma Mia What else lixom hehe
Tänker ibland på att ja skulle vilja ta henne till nån talangjakt sen när hon blir stor nog=) Eller kanske till en barnmodel agentur, men e det rätt mot barnet att göra de? Även om dom säger att dom vill så e dom ju egentligen för små för att veta vad dom vill eller?

Oliver sitter här intill mig och vi tittar på Bernard och Bianca, de va längesen så skönt att se nåt nytt=)
Eller ja den e gammal, men de va ett tag sen så=)

Jag fattar inte en sak. Halsen gör ont hela tiden, inte som innan asså men den värker, när ja andas, gäspar sväljer you name it. Jag äter ju pencillin och har gjort i 5 dagar idag, hur kan ja plötsligt få ont då?

Nu ska ja hämta dricka till Gosungen=)(Oliver) Sen kommer ja tillbaka till bloggvärlden igen.
SKa läsa lite bloggar osv.

Undanstädat

Nu e de undanstädat här, skulle visserligen vilja storstäda, men de finns varken ork eller tid till det nu.
Halsen gör ont som tusan, så nu ska ja ta de lugnt. Ska fixa med middag och sen ringa hem Oliver som e hos en kompis och leker.

Jag lyssnar lite på Westlife nu Nostalgi i massor=)

Nu ska jag ta en dusch, men vart finns orken lixom? Valet e svårt, lukta skit några timmar till eller gå in i duschen och bli ren men oxå tappa den lilla kraft man har kvar? Hmm svårt val de... hehe

Men oavsätt hur ja luktar så får ni alla ha en fortsatt bra dag=)

Snart snart

Om "bara" 5dagar är ja friskförklarad, men ja känner mig mycket bra iaf=) Pencillin i kombination med era underbart stöttande kommentarer gör att man frisknar till mycke snabbare=)

Jag har varit så off att ja till och med missat att ja skrivit över 500 inlägg nu=) Ja de går fort minsann hihi

Nu när ja vet hur man laddar upp videoklipp med så e allt mycke roligare Höhö

Då var de fredag idag då, här  ser ut som fan här efter denna sjukperioden då ja inte orkat göra nåt  alls.
Så de blir till att diska  massa och de hatar jag, bläää gee mig en diskmaskin nåååån
Sen måste ja starta en maskin tvätt, och plocka undan en del här.
Det e en av alla nackdelarna med att va sjuk, man orkar inte så mycke eller orka va egentligen inte rätt ord, ja va sängliggandes, men iaf så hemmet får bli lidandes av det=/
Som att de inte e illa nog att va sjuk lixom hehe

nä nu kallar plikten

Ha en underbar dag kära söta ni.


Filmklipp



Litet klipp när Jossan sjunger hehe

Tidsbrist

Har haft lite dåligt med tid för att sitta vid datan idag och ändå har jag inte gjort nåt speciellt MOHAHAHA

Nej men ja va ju i stan och sen hämta ja Oliver och här hemma har ja ägnat barnen all tid=)
Nu sover dom sen ett tag tillbaka och ja passar på att blogga lite=)
Vet inte vad ja ska skriva, men snart kommer iaf de där videoklippet=)

Vad har ni gjort idag?

God fucking morgon

Ååhh varför måste alltid natt timmarna va så korta? Jag vill ju sova mer hehe
Men har iaf sovit rätt gott, och la mig i tid, sen låg ja och läste visserligen =)

Det va lite tomt här igår, men hade andra saker för mig helt enkelt.
Men ja mår iaf mycke bättre. Ja just på morgonen mår ja ju inte bäst, men de rättar till sig under dagen hehe

Idag ska ja på ett möte suck, men så e de om man vill ha pengar. Så nu ska ja få mig iordning och fixa Jossan, sen ska ja äta lite frulle. Måste vänta ca en timme efter ja tagit pencillinen. Jobbigt värre hehe
Det kräver verkligen jätte mycke planering in i minsta detalj hehe för man får ju inte ta tabletterna för tätt heller hehe

Tack för ALLA kommentarer under min/vår sjuka period=) Ni e bättre än pencillin mot humöret utn tvekan=)

Nu när ja vey hur man lägger upp ett videoklipp så kommer de ett på jossan sen. Blev inte så bra som ja ville hehe för när hon väl börjat sjunga så dog batterierna i kameran. Typiskt va?

Men nu ska ja gå ocxh bli klar. Sen i eftermiddag har ja en hel del bloggar att kolla nu som ja missat haha

Ha en underbar dag=)

Kram

Spännande?

Nej detta inlägget e nog inte mer spännande än dom andra.
KAn redan nu varna för liite bara pyttelite gnäll såhär direkt på morgonen.
Jag e trött och vill ligga kvar och sova ett tag till, och ja har ont i huvudet, halsen och öronen..
I need paracetamol. Mina panodil tog slut och P skulle köpa till mig igår men han glömde så igår va en mindre kul dag, eller kväll.
Nu väntar ja frukostbesök som har med sig ipren och färska frukostbullar Yeeey=)

Jossan e pigg och vaken sen sju typ hehe, hon har legat i sängen hos mig och sjungit några olika mamma mia låtar.
Ni måste höra, såja ska filma henne=) men hur lägger man sen upp den här? Kan ni berätta de?

Vad ska ni hitta på idag annars?

Jag ska handla idag för vissa saker e slut=/

Ha en bra dag i solen=)

Känslosam?

Här sitter ja med min te kopp i handen och kolla på sjukhuset. En bebis föddes och ja börja lipa hehe
E man känslig eller?

Grattis Sis

Idag är de ingen vanlig dag för det e Cilas födelsedag Hurra hurra hurra hurra=)


Grattis på din 23 årsdag älskade Sis=)
Du är min allra bästa vän, Älskar dig.

Massa Pussar och Kramar Till Dig Från Mig och Barnen=)


Godmorgon

Sovit gott? Jag har sovit lite bättre=)
Jossan e pigg och glad och de gör mig glad hehe

Ja va uppe vid 6 och tog medicinen sen la ja mig tills halv nio då Jossan ville upp.
Känner mig faktiskt lite bättre nu=) Halsen gör ont, men ja förberedde mig imorse så nu kunde ja äta lite frukost=)

Nu ska ja duscha och sen bädda rent, blivit en massa febersvettande de senaste nätterna vilket inneburit massa nya sängkläder hehe

Kommer tillbaka senare

Kram på er alla

Ingen mat + Pencillin = illamående

Har ju inte kunnat äta på typ 2 dagar pga smärtan i halsen. Hon på apoteket lurade på mig de dyraste halstabletterna dom hade för dom skulle lindra smärtan "Mucoangin". De va starka för min onda hals, men de enda som domna bort va min tunga haha halsen va lika ond=(
Men nu på kvällen när alla mediciner va tagna och ja tagit en vanlig hederlig vicks honey fresh så va halsen lite lindrad men ett ordentligt illamående gav sig till känna så ja tog två mjuka mackor och ett glas avslagen cola (socker ja vet) och de känns liite bättre, skakig i hela kroppen men illamåendet har lagt sig lite iaf.

Hela eftermiddan har jag och Jossan bara myyst=) min lilla gullunge. Vi ringde och pratade med Oliver med och han va glad att ha ensam tid med pappan sin=) Han hade spelat massa playstation 2 och visat sin farbror vad han kunde=)
Överlycklig kille hehe han har ju inte fått spela mellan måndan och fredan, sen ¨åkte han ju till sin pappa.
Men idag va dom och hämta de lilla spelet så han kunde spela lite hos pappsen=)

Kommer strax ska faktiskt fira mitt matintag med ett glas avslagen cola TILL=)

Så tillbaka nu=)

Känner mig så otroligt skakig och konstig, blir lite orolig faktiskt=/ Men de e väl febern, mediciner och ingen mat som gör de.

Nu ska ja bära in lillan i min säng så ja slipper gå upp inatt om hon vaknar. Sen ska ja sova=)

Sov gott så ses vi imorrn.

Susan ja har smsat dej nu ikväll, hör av dej när du sett de.

Kram

Halsfluss it is

Har nyss vatt hos läkaren och jag har oxå  halsfluss. Otur va, men de e skönt att veta, och så blir man ju frisk snabbare eftersom man får pencillin. Så både jag och Jossan  äter nu kåvepenin, hon flytande och ja tabletter.
Oliver verka ha klarat sej (peppar peppar) Han måste va frisk till den 25 då han ska bli inlagd.

Skriver sen.

Usch, stackars mig

Jag tycker inte om att tycka synd om mig själv, men nu när ja e så här dålig tycker ja verkligen synd om mig själv.

Har legat hela dagen typ, gått upp för att gå på toa och ta panodil och när min vän Malin Skralin och Carro kom förbi en snabb runda och lämnade en "Krya på dig" present=)
Det e va man kallar goa vänner=)

Ja har nästan ingen ork alls att sitta och skriva, fryser ena sekunden och svettas nästa sekund=/  Känner mig slö i hela kroppen.

Barnen har ringt från sin pappa och ville hem, men ja va tvungen att säga nej=( och de känns hemskt att säga nej till sina barn, men ja orkar ju nästan inte stå upp så då kan ja ju inte ta hand om barnen.

Nu sitter jag iaf i soffan med filtar om mig och dricker thé med honung och försökte tvinga i mig en barnyoggi med=)¨

Ska kanske kika runt lite grann nu.

Ha en skön kväll=)

Tusen tack för era värmande ord=)

Saknar mina älsklingar så mycke.

Min Tur

Eller snarare Otur. Jossan har gråtit flera gånger i timmen,min stackars lill gumma.
Och nu e de jag som e dålig, ni minns kanske hostan ja hade som höll på att bli bra, nu e den värre och ja har kraftigt ont
ihalsen och är svullen i halsen. Feber har ja med=/
Kan nästan inte alls svälja, inte ens flytande. Och andas tungt=(

P har kommit och hämtat Jossan nu, hon va lite piggare efter medicin... Dom skulle först g¨å till maxi och köpa halstabletter till mig.

Nu orkar ja inte sitta här mer,måste lägga mig ner.

Skriver mer senare.  ser  ni inte mig inne hos er så vet ni varför.

Ha en bra söndag.

Många timmar på akuten

Nu e vi hemma  igen efter många timmar i ett undersökningsrum på akuten.
De va  lång  "kö" så  ja och gumman  låg på varsen brits och vilade. Men hon vakna och grät och yrade och så typ var 5te minut.

De va  först när ja märkte att hon va konstig i  halsen och inte kunde svälja utan mest "dreglade" som dom prioriterade upp henne.
Magen va iaf bra nu, hon hade förhöjt CRP (snabbsänka)vilket innebär infektion i kroppen. Så ja kollade henne i halsen och de va vääldigt svullet och rött så ja bad sjuksköterskan kolla  och jodå, ja hade  rätt.
Pratade med läkaren som kände  och såg att tonsillerna (stavas?) va svullna i halsen. Hon klöktes när hon försökte svälja sitt saliv eller lite vatten.
Läkaren trodde inte att ett halsprov skulle visa nåt eftersom hon inte vatt dåligi halsen innan så han ville först att vi skulle åka hem och komma tillbaka p morgonen för ett nytt test, men hur pigg e man på att åka hem typ 4 timmar ochsen tillbaka igen? Så ja sa att ja ville ta ett halsprov så de va gjort,  och de blev de, dom blev förvånade när de visade positivt
Lillan har alltså halsfluss min lilla stackare=(
Men sköterskorna och läkaren va urgoa iaf=) Läkaren satt och klappa  Jossan hela  tiden och sa att hon va en  så söt tjej=)  Sånt värmer i mammahjärtat=)

Men nu sover hon i min säng och ja ska med lägga mig. Har bara vatt hemma i drygt 20 min. Lillan somna i vagnen på akuten medans vi väntade på  några doser medicin till imorrn, sen sov hon hela taxiresan hem, och fortsatte sova då  ja bar henne hito ch dit hehe

Sov gott om ni inte redan gör det. Kikar in imorrn, hmm senare idag nån gång. Så får ni ha en bra söndag=)

Massa TACK för  värmande kommentarer=)

Kram


Det e FAN inte sant

Josefine har jätte ont i magen och har haft lite små ont i några dagar från och till, men varit frisk och som vanligt.
Jag ringde sjukvårdsupplysningen och dom tyckte det va bäst att en läkare tittar på henne. Suck
Så nu måste ja gå ut i mörkret helt ensam och hämta min lilla stackars sessa för att åka till akuten med henne=/
Fans skit asså. Jag struntar i min lediga helg, de e inte alls de, men blir så lessen när barnen e sjuka=(

Skriver när vi e hemma igen när nu de blir.

Håll tummarna för att de inte  e nåt farligt.

Kram från en lessen och orolig mamma

Hahaha

Sitter och kollar på Rena Rama Rolf och fy faan va ja skrattar haha
Ni minns han va? Haha har för tusan ont i magen av skratt haha

"Nisse pisse päron pung" Hahahaha

Kollar lite på blocket och hittade en gul emmaljunga dockvagn från 60 talet för 500, blev rätt glad för´Jossan har en sån och den fick ja för knappt 200 kr hehe=)

Känner mig glad och ensamheten e inte så farlig hehe

Kramar på er alla=)

Saturday Night

Då va de lördag kväll och ja sitter ensam i min soffa=) hehe Eftersom ja har sån hosta vill ja stanna hemma och bli helt bra, eftersom Oliver snart ska opereras vill man hålla sig frisk, hoppas bara Oliver med håller sig frisk=)
Dock e lilla gumman sjuk=/ P ringde innan och frågade om ja ville komma bort med medicin till henne eftersom ja inte packat med de, trodde ju inte att hon skulle få feber=( Så ja klädde mig och stoppade hörlurarna i öronen och hade på bra musik så tog ja en powerwalk dit och sen en lite längre hem.
Börja nästan gråta när ja ser barnen så dåliga (i detta fallet Jossan). Myste med henne lite sen somna hon så gick ja hem igen. Oliver va så glad och lekte för fullt hihi min goa pojk=)

Här hemma har jag tvättat en maskin och så kollade jag på Big Momma 2, hehe den e för rolig=)

Nu har jag lagat middag, kyckling spett, klyftpotatis med sourcreme smak, vitlöksbröd, sallad och bea sås=)
Så nu sk

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Susan So here we go=)

10 Favoriter

Dialekt:
Norrländska (hmm heter de så i norrland?)
Mat: Kyckling
Låt: If i were a boy
Film: TWILIGHT
Tecknad Figur: Kalle Anka
Sport: Ridsport
Komiker: Johan Glans
Veckodag: Lördag
Glassmak: Hmm, många, men väljer Choklad
Soloartist: Just nu, Beyonce

9 För Tillfället

Humör:
Glad men ensam
Tanke: Tänker på barnen
Kläder: Pyjamas
Bakgrund: Filmen "På Smällen"
Känsla: Ensam
Tid: 14,42
Bästa Sak: Datan
Irritationsobjekt: Blåsten

8 Första

Bästa Vän:
Minns inte
Husdjur: En schäfer och en hamster
Utlandsemester: Montenegro (om man bortser från danmark haha)
Piercing: Öronen och näsan
CD Skiva: Minns inte
Bil: Har aldrig haft en bil
Ord: Antagligen Mamma eller Pappa hehe

7 Senaste

Telefonsamtal:
Med Sis Cila
Mat: Frukost Macka
Dryck: Apelsin juice
Bilstur: De va ett bra tag sen men tror de va med grannen Camilla
Tv Program: Hmm..Färjan 2
Spelad Låt: If i were a boy, Beyonce
Köpta klädesplagg: Byxor, tröja åt mig och byxor åt barnen

6 Har Du Någonsin

Dejtat Någon Av Dina Bästa Vänner:
Nej
Brutit Mot Lagen: Ja, vem har inte de hehe
Blivit Arresterad: Nej
Badat Naken: Hell yeah
Varit Med På Tv: Nej
Varit Med I Tidningen: Ja

5 Nej Tack

Skolämne:
Matematik
Mat: Lever (och andra inälvor)
Musik: Vet ej
Dryck: Jäger och Wiskey
Djur: Spindlar

4 Saker

Du Gör När Du Har Tråkigt:
Läser, tv, datan
Du Gjorde Igårkväll: Såg film, satt vid datan
Du Kan Höra Just Nu: Filmen, surret från datan
Du Inte Kan Leva Utan: Mina barn

3 Personer

Du Kan Berätta Allt För:
Lillsis Cila
Personer Du Tycker Om: Barnen, familjen och vännerna
Du Inte Gillar: Vill ja inte namnge här

2 Val

Coca Cola eller Fanta:
Beror på humöret
Hund eller Katt: Hund (chihuahua)

1 Önskan

Ett långt och lyckligt liv med dom ja älskar

Utmanar ingen, men ni som vill kan göra den=)

Godmorgon Sovmorgon

Vet ni hur länge  ja sov idag? Till halv tio hehe kunde fasen inte sova mer=) Men låg i sängen och läste lite och drog  mig=)
Nu e ja uppe och ska käka frulle och bara ligga i soffan och se film=) Hämtade två movies igår=)
Men nu blir de "Om en pojke" på vanlig dvd=)

Har ni sovit gott?

Jag saknar barnen, Lägenheten e för stor och tyst ensam=/

See ya later

Nu ska ja sova

Har sett Twilight, såg även "bakom kullisserna" hehe Och sen har jag sett de senaste avsnitten på Greys Anatomy (avs 22) Fy va spännande det är nu, och sorgligt=) Kan knappt inte hålla mig tills nästa torsdag då ja kan hämta fortsättningen (hoppas ja)
Men ska inte avslöja va som händer ifall någon inte vet=)

Men en sak ska ja avslöja nu, det är att jag ska gå ch sova, vill va uppe längre men e så trött=)

Känner mig lessen för att barnen inte e här=( Ni andra som e ensamstående, va de så här jobbigt för er med första gången barnen va hos den andre föräldern?

Sov gott allihopa=) Tar utmaningen imorrn Susan=)

Natti natti

Tävling




Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
2 paket nappar från Namnnappen.se
 Var med och tävla HÄR du med!"

Alldeles Ensam

Nu har barnen åkt och de e mycke tomt och tyst här hemma. En del av mig vill ha hem dom nu direkt igen och få kramas och prata och bara titta på dom=) Men den andra delen av mig tycker de e skönt att va ensam och få egen tid. Och barnen behöver och vill ha tid med sin pappa ju=)
Men de e så konstig känsla, både glad och ledsen hehe

Men nu ska ja iaf bara njuta  eller försöka iaf=) E svaaajn trött men vill ju inte somna bort min ledighet=) Vill ta vara på varje minut.

Har tagit en snabb runda med snabeldraken nu i eftermiddags med så de verkligen e rent här heela helgen hehe
Barnens rum e städade och de enda som behövs göra egentligen e tvätta (när min maskin e inkopplad helt) diska liite disk och visserligen kan ja komma på tusen saker man kan göra men dem två e iaf de enda som syns hehe

Ska nog  försöka få upppackat lite saker i helgen med så ja blir av med de sista lådorna =)

Nä nu ska ja sluta babbla en massa. Kanske kikar in till er en runda nu=) Ska lägga upp en utmaning med för ja har blivit utmanad=)

Blåsigt värre

Det nästan stormar ute idag, till och med ja som e rätt tung och bastant höll på att tappa balansen när ja gick i stormen till dagis innan. Inte klokt, men så e de att bo vid kusten, om ja själv fått välja önska ja att min mamma och pappa kom från ett varmare land så man inte bodde i detta kalla blåsiga=) hehe Thailand  hade ja gärna bott i=)

När ja lämnat barnen på dagis idag så gick ja raka vägen hem till min säng och sov lite, vaknade efter ca en timme och va orolig att ja inte hört klockan och försovit mig, sen vakna ja typ 3 minuter innan klockan skulle ringa och va orolig igen hehe Svårt att slappna av när man har tider att passa hehe

Efter dagis stannade vi på musiklekan och lekte lite, blev tyvärr inga bilder då kameran va hemma, sen gick vi til Maxi för att handla lite småsaker, Jossan somna då äntligen i vagnen, envisa goa unge=) Hon har ju vatt vaken sedan 4 imorse hehe Hon sover ännu här på soffan next to me Och Oliver leker på sitt rum lite.
Jag.........ja jag bara hamna här när ja skulle kolla hur vädret blir i helgen, håller nämligen på att packa lite kläder till barnen och ville se om de behövs kortbyxor i helgen, men de behövs inte enligt aftonbladets väder.
Så nu ska ja iaf packa klart, sen väcka lillan och fixa middag. Sen åker ju dom vid 5 tiden eller så.
Måste passa på att mysa ordentligt nu med dom, kommer toksakna dom i helgen ju

Tack för tvättråden=)

Ha en alldeles underbar fredag=)

Väldigt tidig morgon

Som ni ser e man uppe före tuppen idag. Inte frivilligt men Jossan vakna och ja försökte få henne att somna om men de gick inte, sen märkte ja att de skett en liten olycka i min säng där Oliver låg och sov så de va lika bra att gå upp och ta hand om de och fixa välling till lilla gumman. Oliver gick in och la sig i sin egen säng ett litet tag sen ville han med gå upp.

Så här sitter ja nu med huvudvärk utan dess like och e svintrött, men va gör man inte för sina gosungar=)

Hur tvättar man ett duntäcke?


Bedtime

Nu kallar sängen och man ska ju upp i tid imorrn igen=)
Men efter imorrn e de sovmorgon i TVÅ dagar, så wonderful=)

Gonatt och sov gott kära ni==)

Rent hus

Mitt hus då hehe eller min stora fina lägenhet menar jag. Den e ren nu=) men vill dammsuga hela tiden för ja känner alla småkorn när ja går barfota. Blir strumpor på hela tiden hehe

Jossan va så söt innan, vid halv sju va hon trött och gick och la sig själv och direkt efter vällingen somna hon=)
Oliver kom hem strax efter sju så då prata vi lite och han borsta tänderna och allt de där innan sängen kalla=)
Dock har han legat och lekt och grejjat i sängen men har sagt till han en del gånger nu så det e tyst nu, misstänker att han sover nu=)

Ja ska bara slappa i soffan, kollar lite på Stockholm Arlanda nu.

Har ni haft en bra dag idag? Hope so=)

Little Mermaid

Nu har jag och Jossan duschat eller hon har badat i badbaljan i duschen=)
Oliver e med sin pappa lite,han ville de så gärna så=)

Jossan fick ju Lilla Sjöjungfrun igår så nu ska vi se den=) Eller jag ska springa ut i köket och fixa kvällsmat så tror ja
vi äter den här framför filmen och bara myyser=)
Det e mys att ha lite ensamtid med var och en av barnen, de ska ja nog prata med deras pappa om så vi har två bestämda dagar i veckan (på vardagen då) som vi e med varsett barn =)

Måste berätta en sak om Oliver=) När ja hämta på dagis kom han springande och berättade att han va kär, ja ni läste rätt hehe Han hoppa och snurra och hade sej för han va KÄR i Tindra på dagis=) Han va så sööt när han sa de hihi
Och så berättade han vem hans kompis Rami va kär i osv=) Så min fina kille har hittat sin första kärlek då hehe

Kaninen har varit ute och skuttat lite i halva lghten nu under dagen=) Han har lärt sig att hoppa in och ut ur buren själv nu sen jag la en handuk på gallret så han inte skulle fastna med tassarna där, han va lite rädd innan, men nu e han inte rädd mer och han njöt verkligen av att skutta runt=) Han e så go=)
Har stängt buren nu och han stampar och kollar ut, vill säkert ut nu, men vågar inte ha han i hela lght ännu iaf och nu e vi i vardagsrummet så. Men ska skaffa sånt kompostgaller tänkte ja så ja kan stänga av halva lghten

Nej nu ska ja fixa kvällsmat och mysa  i soffan med min prinsessa=)

Hoppas ni haft en underbar dag =) Kikar runt hos er senare=)

Städa Städa

Hemma igen, eller det va ett tag sen visserligen men har plockat undan en massa och pratar med my Maggstar=)
Tvättar lite i snabbtvättstugan nu med så inte tvätthögen växer för  mycke.
Så håller ja på att städa oxå så imorrn när barnen åker till sin pappa behöver ja bara slappna av i ett rent hem =)
Och efter dagis kan ja och barnen bara myysa=)

Nu ska ja starta snabeldraken så ja blir klar=)


See you later

Godmorgon Torsdag

Godmorgon bloggen. Sovit gott allesammans?
Det har jag förutom dom 3 gånger Oliver vaknat till, orkade inte gå upp mer efter tredje gången så han fick komma in till min säng istället=)

Jossan vakna vid 6 men somna om till sju igen skönt för ja va inte riktigt redo vid 6 tiden hehe

Nu äts de frulle och tittas på barnkanalen=) Jag ringde sjukvårdsupplysningen om  nåt Oliver har på benet, ser ut som en stoor finne med rött runt om och gul bula (var) och nåtsvart i mitten, gjorde va dom sa och tvättade med klorhexidin (allt ja hade hemma) och tryckte lite och ut kom de lite gult var och de gjorde så ont på min stackars lilla kille=/
Ska ringa distrikten och fråga om ja ska komma dit med han så dom kan se va det e.

Har eller hade en vän som va en av mina allra närmsta vänner, men nu senaste tiden har ja ringt, smsat, skrivit i hennes blogg och msn men hon svarar inte och hör aldrig av sig tillbaka och de gör mig lessen. Villl man säga upp kontakten av nån anledning kan man väl säga de eller?
Och ja e ju så snäll så ja e dum och kan inte släppa de förräns ja får en förklaring eller anledning heller vilket "plågar" mig ännu mer då.
Jaja...du kan ju höra av dej om du läser detta=) Saknar dig.

Nu ska ja bli klar så vi kan ge oss ut i solskenet (Läs Regnet och blåsten)

Ha en kanon dag alla=)

onsdag

Vet inte om ja har nåt speciellt att skriva, barnen håller på att somna, om dom inte somnar redan, dom va svintrötta.
Lillasyster Lotta har vatt här halva dagen och åkte för lite mer än en halvtimme sen.
Vi va på Maxi innan och handlade. Ja kunde inte låta bli att köpa två gröna växter till köksfönstret, vill ju ha likadana med likadana krukor=) så de blev en hmm lemonfikus (eller va den hette) med svarta krukor=)
Sen blev det givetvis en film till mamma och varsen till barnen, Twilight blev min ofcourse=) och barnen fick Lilla sjöjungfrun och Air Buddies,.

Min hosta e hemsk, men märker att medicinen hjälper slemmet att lossna (intressant att veta va höhö)
Huvudet värker av hostan men de går.

P har vatt och hämtat sin tvättmaskin och ja har försökt koppla in min, men de e bara halvklart, väntar på en sån "Mätargrej" så ja vet att de kommer rätt.

Nä nu ska ja se Extreme home makeover (eller va de heter) och kika runt lite hos er=)

Vad har ni hittat på idag då? Haft bra väder eller regn som vi i skåne?


Lakrits, Menthol eller Körsbär

Efter ja lämnat barnen på dagis så gick ja i det underbara vädret (IRONI) till apoteket och skulle köpa hostmedicin.
Apotekaren frågade mig om ja ville ha Lakrits, Menthol eller Körsbärs smak, Vad väljer man lixom?
Tänkte att den goda (lakritsen) hjälper kanske inte lika bra, så tog iaf menthol för de e nog bättre för halsen med det hehe

Nu sitter jag och vilar typ ville bara titta in en snabb runda. Lämnar lite bilder med=)

Min söta Oliver "Björn Borg" =)

Söta bus tjejen

Finaste syskonen

Paket=)



Min fiina inbjudan till Mammablogg Galan=)


Innehållet i mitt inbjudan paket

*Papper och info om massa saker
*4 häftiga blöjor (som e försmå för Jossan) från Libero
*En tiger Tischa (som oxå e för liten) från Libero
*En cdskiva från Libero
*Och en inbjudan till Galan klart=)
*Ett fint "häfte" från Crocs där dom skrivit "Hej! Crocs önskar dig en underbar dag med extra mycket lyx och flärd
Vi vill tacka dig för det fantastiska jobb du gör som mamma och för ditt stora engagemang
Vi tycker om att du delar med dig av dina tankar och erfarenheter via bloggandet.
Från oss på Crocs Nordic"
Den texten blev man glad över =)

Thats all for now=)


Regn & åter regn

Tröttsamt att vakna upp till grått och blött och trist väder=/ När ja la  mig hade e torkat upp och ja va gla´ men nu när  ja tittade ut så öser regnet ner=/ Suck.

Jossan vakna redan klockan 6 så ville hon se film och äte välling så de fick hon så la jamig ettliitet tag till tills klockan ringde runt sju, fast ja la boken och skulle sova vid tio kännner ja mig trött nu,det e denna dumma halsen.
Men ska inte gnälla för de e värre när de sitter i "den halsen" som gör ont när man sväljer  och de problemet har ja ju inte tack och lov=)

Annars väntar dagis och sen hem och ta en varm dusch och sen kika in till er=)

Tack för era goa kommentarer kär fina ni=) Skriver tillbaka till er efter ja lämnat på dagis=)

(Oliver tittar på Tomas tåget och de är den SÄMSTA filmen ja vet höhö)

Ha de fint solong=)

Nej nu

´Nej nu skiter jag i det här och tar mina smittande stämband och jobbiga luftstrupe hosta (egna påhittade diagnoser höhö) och slänger mig på sängen med en bok och försöker somna i tid for once. =)

Det e still light outside så svårt att sova då, men har ingen lust att sitta uppe mer idag=/ Vill bädda ner mig med en bra bok=)
Ska dricka en kopp grönt te med=)

Sov gott och dröm sött så ses vi imorrn=)

Just de, pratade med min darl Hanna nyss, är så stolt över díg gumman=) Är de nåt så finns ja här.
Skönt att kunna ha mer kontakt nu igen=)

Natti natti

Så Stolt

Barnen hade varit så duktiga på dagis idag och allt hade gått bra=)
Är så stolt och glad *ler* och dom va så glada och hade mycke att berätta=)

Fick just reda på att en vän från datan just förlorat sin bebis, hon hade gått rätt långt i graviditeten.Lider med henne, dete så hemskt hur allt bara ändras från lycka till sorg över en natt=( Beklagar sorgen M.

Nu kom Mattis och leker med OLiver, dom e till och med så snälla och låter Jossan va med=)

Jahapp nu ska ja väl ta och starta en maskin tvätt och kanske vika lite rentvätt med, får se...Eller bara sitta och jäsa i soffan med en film och titta ut på skitvädret.

Dagis

Dagis lämningen gick över förväntan=) Barnen gick rakt in och börja leka hehe Är så stolt mamma *ler*

Denna jädra halsen blir ja knäpp på, ja mår bra men mina stämband verkar må dåligt Haha Slemmar och hostar (trevligt för er att veta va? höhö)

Kollar Rachel Ray just nu för ja vet inte va ja ska göra, ute regnar de=/ Mysigt sålänge man e inne men ja måste ju gå ut i de med, men de går. Ska gå till Ica sen och hämta min Inbjudan från Mammagalan=)
Har ring den där försäkringskassan med så nu e det ur världen. =)

Ska kika lite hos er som skrivit nåt nu på morgonen=)

See ya later

Tisdag

Godmorgon kära ni=)  Hoppas ni sovit gott, det har inte ja  gjort. Har vaknat och hostat och sån skit, har hosta, kli och slem i halsen=/ 
Jäkla skit, har verkligen inte tid för sjukdomar, hes e jag oxå så va de än är så har de drappat mina stämband tydligen.
Men ingen feber eller nå sånt, så de e bra.
Bara Oliver inte blir dålig för nära operationen nu bara, för de e inte bra då måste dom skjuta upp den vilket blir i höst isf.

Jossan e med vaken nu vi sitter i soffan och hon ser bompa. Ja ska gå och väcka Oliven nu tänkte jag..
Idag regnar det här=/ Jag tycker inte om kalla våta saker/dagar. Sånna här dagar önskar ja mig ett körkort och bil.

Hur e vädret hos er idag?

Ha en underbar dag alla=)

Gonatt

Nu ska ja sova kära läsare=)
Har läst alla bloggar så ja ligger inte efter på bloglovin iaf=)
Måste bara hänga upp lite tvätt innan ja kryper ner.

Här kommer två ensamma bilder från dagis, va allt  hann innan batterierna va slut hehe

Oliver cyklade och cyklade som en galning=)


Jossan klättrar, vad annars lixom, klätterapa som hon e=)


Gonatt och sov gott=)

(när ja lägger in bilden på Jossan blir de bara en liten ruta med ett rött kryss i, suck. Varför?)

Nu vet jag

Okej nu vet jag vad de är i Libero paketet=) Efter att ha läst i andras bloggar så behöver ja inte längre undra=)
Vad det är skriver ja imorrn när ja visar bild=) Ni som med fått de paketet vet ju redan=)

Ska fortsätta med bloggarna nu.....BRB

Slut

Nu e middagen avklarad, va bara jag och lilla sessan som åt för Oliver e med pappa.

Det gick kanon på dagis, efter ett litet tag gick jag in och satte  mig så barnen va ute utan mig (med dagis givetvis)
Så veckans tider e 9-12.30 utan mig där=) Dom har ju gått där innan så de e ju bara en "överflyttning"

Fresten hade fått en avi om ett för stort brev att hämta på ica från Libero, fattar inte va ja ska få av dom asså... När ja fått blöjprov förr så har de kommit i lådan,  undrava de e? Jaja de får den son lever se=)

Efter dagis gick vi och fixade lunch åt barnen sen mötte vi upp Emma som hämtade sina barn på dagis  och så gick vi hem till henne och barnen lekte och så  fika vi lite. Och givetvis mös ja inte bara med mina egna barn utan med hennes alla tre=) Bebis e ju den minsta *myys*
P kom och hämtade Oliver för han va uttråkad, han vaju ensam äldst=) Så ja och gumman prommade hem  sen och  så mötte ja på en "Gammal" kollega,  så stod vi och snackade i regnet i typ 30 min=)

Nu e vi hemma och har lagat och ätit middag, lillan hjälpte mig  lite klart och satt och prata och skratta massa=)
Bolibompa har börjat så nu sitter vi bänkade i soffan och Oliver kommer strax hem.

Sen måste ja ju kolla in hos er med=) Tar de lite då och då under kvällen.

Vad har ni hittat på?


middag

Jag  och  Jossan e hemma nu och ja ska laga middag, Kasslergryta med ris.

Skriver senare=)


Dagisdags

Monday morning=) Och dags för dagis.Eller ja frukost först och Oliver ska få på dej kläderna=)
Han ville inte vakna alls idag Haha, men de e ju klart att dom ska va sjusovare när man ska upp tidigt höhö
Ja vakna av klockan kl, sju och va relativt pigg, men lite ont i magen gjorde att ja ville ligga kvar och sova men de gick ju inte=) Nej upp och väcka barnen=)

Så duktig jag varit med bilder i helgen, men knappt inga kommentarer. Jag är mycke duktig med kommentarer hos andra med  och de ska tydligen löna sig men det gör det icke. Men whatever.  Nu måste ja bli klar här.
Igår leta ja som en tok efter barnens regnbyxor men hittade inte dom nånstans=/ Sen kom ja på att ja ju glömt dom  hos Emma när vi va där  för några veckor sedan hehe Det man inte har i huvvet får man ha nån annanstans, frågan e bara var?! Haha

Hoppas ni får en bra dag idag kära ni=)



Gonatt

Finns de nåt bättre sett att avsluta kvällen än ett par (tre i detta fallet) bilder på mina älsklingar?
Nej tror inte det. Här kommer tre fina bilder på mina gosungar och mina gossyskon.

Världens finaste prins på bussen igår=) Kolla in tröjan fråb Moffa

Världens finastse sessa sover gott ikväll

Mina fina syskon Albin och Amanda på bussen med mig & sina syskonbarn (OIiver & Jossan)


Och med dessa tre bilder avslutar jag helgen=)

Sov gottigt alla=)

Slut på helgen

Söndag kväll vilket innebär slut på helgen, men de gör inget för den har varit lång=)
Det innebär oxå att ja ser Wipe out på kanal 5=) det e så bra Haha, skadeglädjen e ju den enda sanna glädjen sägs de höhö

Jossan somna direkt hon la sig lilla gumman, hon va ju uppe tidigt idag och imorrn börjar allvaret, finally =)
Oliver e däremot lite mer svår somnad ikväll, kanske lite spänd inför dagis start imorrn, dock har han längtat som en tok men iaf=)

Åååhh,,, vet ni va ja såg innan på Maxi? Twilight har släppts på film *Yeeaayy* Den vill ja ha =)

Hmm va har ja mer att berätta nu då? Minns inte, vi har vatt och handlat ätit kvällmat, tvättat bla bla.

Jo barnens pappa har hjälptr mig med duschstången, den va lite för låg så va tvungen att såga av den, och ja trodde inte ens min såg funka att såga i aluminium (eller va de ju e) men de gjorde det så nu e det fixat så de hänger draperi runt badkaret nu. Ska bara såga min andra gamla så den passar i duschen på andra toan med, de e så smalt där.

Skriver kanske sen igen. Ska försöka lägga mig i tid idag=)

Vad har ni haft för er idag då?

Här har det regnat nu i eftermiddags

städ och bad

Jag bestämde mig för att städa, och nu e det klart=)
Barnen har badat med, skönt med två badrum. Jossan badade i badkaret i stora badrummet och
Oliver badade i badbaljan i duschen i lilla bad rummet.
Nu ska ja ta och duscha med bara, sen funderar jag på att ta med två stora mattor ut och banka eller vaheter det?
Dom e dammiga iaf och den ena e en stor rya matta så hjälper inte så mycke att dammsugaden=)

Nu kallar duschen så bäst att snabba sej, sen blir det middag. Ska laga kasslerlåda eller va de kallas, med ris iaf=)

Vad gör ni?

Trökig söndag

Vad gör man en dag som denna. Vill hitta på nåt, men samtidigt vill ja bara slappa.
Skulle va mysigt att gå och bada eller nåt. Men ja vill helst bara sitta i en bubbelpool hehe¨

Barnen e trötta och ja e seeg så vi kollar barnkanalen och leker lite emellanåt=)
Har bjussat barnen på lite cola zero som moffa lämna kvar efter att dom ätit middag här för några dagar sen, så i vilket fall som helst har vi de myys nu, dom fick lite left overs av lördagsgodiset med eftersom dom inte åt ngt igår.
Ibland e ja snäller ja med hehe

Bjuder på bilder från veckan som varit (som ja glömt lägga in)


Mina badbarn=)



Barnen tältade lite på lekan med Rasmus=)


Summertime=)

En bild från busfabriken som e nån månad gammal, men hon e såå glaad hehe


Nu pratar Oliver med sin kompis Josefine uppe i Storebro=) Dom saknar ju varandra hihi

Early morning

"early morning, she wake up.  knock  knock on the door" för tidigt på  morgonen (halv åtta) kom barnen hem.
Nu ha rvi legat på soffan och myst till barnkanalen (Läs barnen hars ett tv och ja halvsovit)
Fy va trött ja va eller  hehe, men lite bättre nu efter några timmar. Vi ska äta lite frukost nu, barnens andra frulle=)
Jag e så rosslig i halsen, sistjava de tog ja en klunk wisky så de prova ja igår, men de funka visst inte =/ så ja  plågade mig med en mun full äcklig dricka i onödan. höhö

Idag ser det inte ut till att bli lika fint väder=/ Barnen vill bada på  badet för dom såg att de va öppet igår.
Men de får bli en dag då  de e varmare=)

Jag kommer tillbaka senare i guess.

Vad ska ni göra denna söndagen?  Skönt att de e söndag nu hehe har kännts som de i två dagar nu=)

Slumdog Millionaire

Såg den nyss, den va Asbra, en film ja kan gråte till och skratta till=)

Lillasyrran och hennes friend va här innan en kortis och snackade lite och lånade toan.
Hon e 18 men för mig e hon alltid min lilla lillasyster, så att hon e ute och festar och dricker e jobbigt för mig haha
Hon bara " ja men de gjorde ju du när du va 18" Ja de gjorde ja ju, men du e ju min lillasyster haha, ja har svårt att inse att mina syskon blir äldre=)

Lite surfing nu, ja på nätet då för de e det enda ja vågar. Det verkar ju livsfarligt att surfa på riktigt. Höhö

Take Care och Sov gott kära ni=)

Kramis på er


Ps. Saknar mina barn såå mycke, de e så tomt i lght utan dom=/ Hur ska ja klara varannan helg.....


Ensam hemma

Hemma från äventyret=) Eller vi tog bussen till Åstorp för att Albin och Amanda och vi skulle överraska pappa och mamma. Och det gjorde vi verkligen, dom satt i bilen och va på väg hem till mig för att hämta barnen och lämna min lilla snäcka, men nu fick dom backa tillbaka och så gick vi in och fikade=)
Sen tog vi bussen hem och mina gosisar va hur duktiga som helst=)

Vi kom hem och barnens pappa kom för att hämta Oliver som verkligen ville sova över hos han, men när dom skulle gå så ville Jossan oxå med och börja gråta så ja kunde inte hindra henne från att åka med.
Det e ju lite nytt att pappa har en egen lght så dom tycker det e spännande. =)
Så nu sitter jag all alone och funderar vad ja ska göra. Vill helst sitta ensam och slappa och ta igen lite blogg tid, men ja vet inte.
Funderar på att tröst äta nåt från pizzerian, men får se, de e ju inte så nyttigt, men what tha hell it´s saturday=)

Vad hittar ni på ikväll då?

ha en bra kväll


Nu drar vi

Fan den jäkla söndags känslan vill inte försvinna haha
Det e ju oxå konstigt att man inte bara kan slappna av och njuta av att de e en dag till av helgen =) Jaja..

Jag e så booored så vi drar ut på äventyr, vart kan ja inte skriva eftersom dom inte får veta de e ju en överraskning=)
Men ja kommer nog inte till datan förrän tonight när vi e home och barnen sover,,,, Men vem vet.......

Läste nyss att min lilla kusin på 16½ år ska få bebis i Juli så Grattis=)

Ha en underbar dag

Lördag

Men de känns som söndag faktiskt, man blir totalt förvirrad när de e långhelg hehe

Här vaknade barnen redan strax efter sju *gaah* men ja låg kvar i sängen ett tag, sen blev det frulle och så va ja tvungen att ta gårdagens disk, lika tråkigt varje gång, men ett måste. Jag önskar mig en diskmaskin.

Vad sker idag då? Solen skiner så man får väl gå ut. Barnen fick varsen peng av Camilla igår så dom vill gå till affären sen iaf =)

Nu ska ja kika runt på nätet lite=) Sen se avsnitt 21 av Greys. Det tog mig bara knappt inte ens 5 min att hämta hem igår hehe

Ha en super bra dag och njut av den fina dagen tillsammans med era nära och kära=)

Fridays pictures

Lite av gårdagens bilder=)

Min sessa


Min Prins


The naked truth=)


Lillsis Agnes, Min gumma, Benjamin som sover i Jossans vagn


Lilla gumman med Morfar (gick i "circus" huset)


Lillebror Albin körde med pappa


Amanda och Oliver körde radiobilarna=)


Min lillsnäcka


Lillsis Lotta och Våran pappa

Jag lever

Har bara inte haft tid för datan. Nu har jag tid, men ingen ork,de tar massor av krafterna att va ute i solen på äventyr =)
Men mysigt och roligt har vi haft iaf.

Vi drog ner till  stan vid tre tiden ungefär, bussen va 20 min sen suck. Så gick vi längst hamnen bort till gröningen till Piratlekan och lekte och myste och åt picknicken ja hade med=)
Sen efter några timmar där gick vi till tivolit en runda, barnen fick varsen tröja av morfar(med familj) som de står "Tycker du att jag e tuff ska du träffa min morfar" =) Och så fick dom godis peng och åka lite karuseller=)
Det va glada barn idag, alla fem=) (mina tre syskon och mina egna barn)

Efter stan ville mina barn åka i bilen med moffa så Amanda och Agnes åkte med mig på bussen hem=) Så lagade jag kycklingfilé, pommes, beasås och wookade grönsaker=) Det va mumma verkligen, så hungriga som vi va=)
Barnen lekte och till sist somna Albin i soffan men han och Manda ville ändå sova över så de gjorde inget.
Och Jossan ville med Lotta hem och sova så de fick hon=) Men som ja saknar henne, e ju inte van att va ifrån barnen juh..men vet att hon har de myys med moster=)

Nu ska ja sova och samla krafter tills imorrn. Har tre 5-6 åringar här som ska underhållas juh hehe och ja e verkligen helt slut. Och imorrn kommer dagens bilder och så ska ja kika in till er med för de orkar ja inte ikväll.

Tusen TACK för alla fina kommentarer om bilderna=) Ni e underbara=)

Sov gott alles så syns vi imorrn=) Natti natti

Bilder från igår

Här kommer några bilder=) Har en Jä*la massa men väljer ut några bara, har ont om tid då ja ska koka ägg och förbereda matsäck och så=)





















Det var några från igår=)

Sov morgon

Ja jag har inte sovit tills nu visserligen, men vaknade av Jossan halv tio, och ja fick kolla klockan två gånger för att se om de verkligen va sant haha
Oliver och Manda sov till typ kvart i tio. Sen va de upp och göra frulle, men såg attde bara fanns liite bröd så vi klädde oss och stack till maxi och köpte lite bullar och så.
Bestämde oxå för att dra ner till Piratlekan på gröningen så inhandlade lite fika/matsäck till det med=)

Nu e iaf frullen klar och avdukad=) Barnen leker på rummen och ja hamna här med datan i knät lite=)

Ska ladda upp några bilder nu tänke jag, annars blir de för mycke om ja fotar idag med=)

Just det, måste berätta en sak från igår. När vi va inom McD för att barnen skulle käka så kom vakterna och tog en ungdom som va stökig, så stod givetvis alla barnen och kollade även Oliver, så kom min syrra Lotta som stod med han och sa att Oliver hade sagt nåt i stil med (ja minns inte exakt nu dagen efter hehe) "Sicka jävlar" åt ungdomarna som bråkade hehe ja tappade hakan när Lotta berättade det, ska man skratta eller gråta lixom haha

Och Jossan flirta in sig överallt och fick gratis dricka av en dam på bussen (juice med sugrör) och fick chips av Göran och fjäska in sig haha goa tös=)

Nä fixa bilderna nu innan ja glömmer=)

Vad hittar ni på denna soliga dag då?

Ha en bra dag och ni som e p tivolit i stan, glöm inte LANGOS =)

trevlig dag

Så roligt vi haft det idag=) Det va så varmt även nere i stan så barnen hade shorts, Oliver hade inga jeansshorts men ett par håliga jeans så ja tillverkade egna hehe=)
I stan så gick vi först längst småbåts hamnen, och sen bort till tropical beach (som ser ut som den sålt smöret och tappat pangarna) och bada fötterna i de super kalla vattnet och så plockade vi snäckor och sånna glasbitar som e lena=)
Sen blev det tivolit, barnen åkte en massa klart och fick ballong och munkar=)
Träffa lillsis Lotta och sen Göran, Sandra och Felix. Jossan flirta in sig överallt klart hehe
Sen kom mina syskon "de tre A:na" =) (Albin, Amanda, Agnes) och deras mamma Camilla. Så åkte barnen litemer karusell, sen fick till och med mamma (jag) åka radiobilarna med Albin hehe

Nu e vi hemma sen ettt tag tillbaka, och Amanda ville med hem så de fick hon klart=) Hon och Oliver sover skaföttes och lillan somna i vagnen på väg hem så hon sover gott i sin säng nu=)

Jag tog självklart en hel del bilder idag, men orkar inte lägga in dom nu mitt i natten, men ska försöka komma ihåg de imorrn.

Hoppas ni haft en bra valborg=)

SOv gott

Kramar

RSS 2.0