Klar

Och då menar jag inte bara att flytten e klar utan även jag e klar, done, slut, finish. Har så ont i ryggen och vaderna hehe
men nu e vi klara, har nog aldrig nånsin burit så mycke saker i hela mitt liv hehe

Barnens rum e ju klara med gardiner och saker och allt, Barnen somna fint i sina egna sängar, dock alldeles för sent, men va gör de=)

Jag har skruvat ihop min säng och lagt i madrasserna och lite e upppackat men nu ligger ja på soffan och ska sova till lite sex and the city avsnitt=)

Sov gott

Dagens eller nej Månadens ROS går till världens bästa grannar Anders & Lena.
Och tusen Tack Anders för all hjälp med flytten=)


Love ya my friends=)

Trööttt

Nu sover lillan i min säng och jag och Oliver sitter, eller neej, ligger i soffan, kollar på Robotar

Jag och barnen har burit en jäkla massa idag ensamma fram tills lite efter två typ. Då kom Anders ner och hjäpte till, så vi fick dit alla barnens saker, alla lådor (har fler lådor som ska packas till imorrn dock)och säckar. Men imorrn tar vi de stora sakerna som min säng, soffa, en liten bokhylla, vitrinskåp, heela köket, (Nej klart inte själva köket haha), tvn med tillbehör, och en hel de, kartonger och säckar till hehe, massor att göra med andra ord, tvättmaskinen får vänta för ja ska fråga vaktis på måndag om dom har en säckkärra för de e enklast då. Idag har vi kört utan kärra så snacka att man e trött i benen och ryggen efter att ha sprungit ner för två trappor och sen upp för tre med tung last i famnen hehe. Jaja jag gnäller inte, jag e lika glad iaf=)

Men tack mina Kära grannar Anders och Lena för att ni finns=)
De kommer mer tack imorrn med visserligen men kände att ja bara va tvungen att säga de nu med.

Nä nu ska ja ringa mamma, och packa lite saker.

Ha de najs

Flyttdags

Ja idag börjar vi bära upp saker till min nya lägenhet här bredvid=)

Igår kom Lenis ner och vi skulle se Mamma Mia. Dock prata vi bara så vi kom helt av oss i filmen haha, men de kommer ju fler tillfällen=)
Så skrev Mats med och han kom oxå över så snacka vi och drack smirnoff ice som han hade med, sen blev de  liiite dooleys gottit=)
Sen leta jag och Lena igenom alla mina gamla skivor och lyssna på some really old music=)

Vid halv tre la jag mig och va svin trött men kunde inte riktigt komma till ro.
Kl 8 imorse ville Jossan upp de ville intejag haha så ja starta film och gav henne välling så la vi i min säng och kolla  film, eller Jossan kolla och ja "vila" ögonen haha

Nä nu e det dags att sätta fart så man får flyttat nåt i helgen haha Har inte så många som kunde hjälpa till =( men de får gå, det blir jag, starke adolf (Anders grannen) och kanske Diana.

Bye bye for now

Och Maggstar, de e lugnt ring sen istället när du har tid=)

Mamma Mia

Nu kommer grannen ner och vi ska se Mamma Mia=) den kosta ju bara 99 kr på maxi=)

Vsg Malin, de e hemskt när folk har så lite för sej att dom måste hoppa på folk så som dom gör i din blogg. Blä för sånna

Tack till alla ni mina  vänner, ni e underbara=)

Ha en skön kväll så skriver ja mer imorrn.
Fresten börjas flytten till min trea imorrn=) Så e ni sugna på att bära e det bara att komma hehe

Ja vet ni e nyfikna=) men ni får vänta liiite till=)

Äntligen

imorrn ska vi hem =) som ja längtar.

Ja som ni märkte va de en ganska lång läsning i förra inlägget, hade ju mycke att skriva om hehe

Idag va jag och barnen på deras gamla dagis och hälsa på, träffa alla utom Anki för hon va sjuk=(  Men de va iaf kul att träffa alla andra.
Och Olivers bästa kompsar Rami, Tindra och Josefine sprang och kramade han =) de va så gulligt att se.
Barnen lekte och pysslade. de va trevligt=)

Sen hemma igen åt vi sen kom mamma Gun, Pappa Klas och lilla Rasmus upp och lekte  och flabba skiit=)

Vet ni att snön som fanns här i hbg e borta suck, den varade inte lämge, men de hade ja förstås inte räknat medheller haha

Har en liten hemlis hehe som ingen vet, men ni får veta senare=)

nu sover alla så ja ska passa på att packa ner våra saker så vi e klara att åka imorrn bitti, tåget går 8,36

ha en bra kväll

Har inte orkat

Att uppdatera bloggen förrän nu. Har varit trött, måndagen som oxå va Olivers operations dag va såå lång.
Oliver vakna 4!! och när  hans pappa drog till  jobbet tjugo över  väckte gullungen mig,  Jag blev nervös att klockan ringt utan att ja märkt de, men de va så  mörkt ute så dehade den inte, jag och Oliver låg och snacka och mös lite sen efter en kvart typ gick jag upp och tog mobilen för att se va klockan va, då va den ca tjugo i fem, herregud, ja som ställt klockan på 6, men vi kunde inte somna om så vi gick upp och jag duschade av Oliver med den där speciella svampen och sen tog ja en dusch och vi intog lite frulle, han fick ju inte äta nåt efter 6. Runt sju vakna  lillan med så hon fick mat och kläder, sen lite i åtta kom pappa hem (barnens asså) och jag och Oliver gick till bussen, träffade Lotta en sväng på hennes skola sen gick vi till tåget. Vi va i Lund på sjukan runt 10 så vi hälsade på Johanna inne på barnakuten en sväng, sen emla ja Oliver sen gick vi ut i ljushallen och lekte=)
Va uppe på dag kirurgen lite innan halv tolv, men till slut blev de iaf vår tur, vi fick prata med en sköterska, sen fick vi en sängplats och Oliver fick byta om till dom fina sjukhus kläderna och så valde han en film och hoppa upp i sängen. Sen gick tiden....han valde en ny film och tiden gick ännu mer   Suck halv två typ kom  sköterskan in och gav han lugnande Och då äntligen efter timmars väntan va de dax, trodde ja ha... jag klädde iaf på  mig min fina gröna rock och mössa och bara vänta, kvart över tre kom sköterskan och ville sätta nål eftersom de drog ut på tiden, i 10 min försökte hon hitta ienahanden, men sen sa jag att ja har emlat i ena armvecket med för dom brukar ta där ibland och de e en bra ven så då stack hon där istället. Oliver hade vatt drogad i en timme och kissade på sej för sköterskan hade ju inte sagt till att han skulle kissa innan han fick den lugnande medicinen och han va ju så avslappnad  så han märkte inte nåt, sköterskan hade en sån pissig attityd och skrek till en annan sköterska efter hjälp för "han har pinkat ner sej" så  tycker ja inte man säger men men. Iaf när klockan va nästan tre kom narkosen äntligen och hämta oss. Så sövde dom han och nästan knuffa ut mig hehe. Jag gråter alltid en massa när ja lämnat han på operationsbordet och e nästan alltid ensam, men nu klarar jag inte va ensam om de mer. Johanna kom precis lagom som ja gick ut ur operations korridoren och ja börja böla när ja såg henne, men de va skönt att kunna bli tröstad av nån Tack gumman för du va där. Vi skulleju egentligen åka med henne hem till hbg för vid fyra halv fem skulle vi egentligen varit på hemgång, men de va massa förseningar så hon fick åka hem. Jag stod utanför operations dörren nästan och väntade, när de kom en narkosläkare meden väääldigt tjock "pärm"  visste ja de va Oliver, hans pärm i lund e verkligen maffig. Så när dörrarna öppnades och dom skulle köra in han till uppvaken stod jag utanför hehe. Dom brukar ju inte ringa föräldern (eller vem de nu e som e med) förrän barnet e inne på uppvaket och narkossjöterskorna klara med rapport och så vidare men när ja stod och väntade typ utanför dörren sa den ena sköterskan från uppvaket "de e väl lika bra du går med in nu direkt, du har ju varit med förr" och så  log hon, ja de e tur man varit med ett tag, inte för att de blir lättare, snarare tvärtom, men man vet lite mer. Hade önskat Oliver (och jag klart med) sluppit allt detta från början, men nu e de ju som det e.
På uppvaket fick ja sitta i två timmar, sen sa dom att vi skulle väcka han, sen åkte vi in på rummet ocvh han åt en glass och piggna till direkt=) så vi klädde oss och han gick på toa och allt, nålen tog bort och en ny sköterska (skiftbyte) ringde sjuktaxi åt oss, klockan va ju 18 tiden och vi va trötta. Men ja fick en smärre chock när han kom och sa att de inte fanns nån ledig förrän 20.10. Som att vi inte redan fått vänta hela dagen, men men de va ju bara att gilla läget. Vi va hungriga för ingen av oss hade ätit sen sex tiden på morgonen så vi gick ner till pressbyrån och köpte korv. Sen gick vi in i andaktsrummet (eller va de heter) och tände lite ljus, Ett till Hugo, Christer (barnens farfar), Ann-Charlotte (min moster) och ett för min farmor Greta=) Ni e alla evigt saknade och älskade.
Till slut kom vi iaf hem vid halv tio på kvällen.
Han va så duktig min lilla Prins,  jag e så stolt över han, hade han inte varit såmodig hade jag inte klarat detta.
E glad att va din mamma Oliver, du e den underbaraste sonen på jorden=)

E lika stolt över att va din mamma lilla Josefine, du e underbaraste dottern=)

Tisdagen bara slappa vi. Jag va totaly slut efter den jobbiga operations dagen. Maggan och Djimmy kom och vi gick till maxi och köpte god "brunch" sen hem och åt och snacka en mass=)
Sen soffmyys och ja gosa med lillkillen, så mys att ha en bebis i famnen=) och han e såå sööt.
Barnen tyckte de va så skoj med en bebis dom kunde inte låta bli att titta och ville  röra hela tiden=) goa ungar=)
Sen kom Ezza och dom åkte. Tack för en underbar dag gumman. saknat dej massa.
Sen va de middags dags och sen mys i soffan, sen la P barnen och ja gick en sväng till Angelica och snacka lite skit, sen till maxi innan dom stäängde sen hem och sooov.

Onsdag idag då ju, vi gick upp lite efter sju, tog en dusch, barnen drack välling, sen drog vi ner i stan och skulle till frissan med barnen. Det e min fina vän Lisa som klipper=) Hon finns på hårkompaniet i stan åk dit =)
Först köpte vi lite lussebullar och mötte Lotta sen gick vi till Lisa. Jossan va först ut ochva jätte duktig, hon vände på huvudet och tittade runt lite men annars vahon lugn och satt fint=) min duktiga tjej. Och fin blev hon i håret Lisa sprayade fina rosa slingor efteråt=)
Sen va de Olivers tur, ja bruka ju klippa han själv innan men nu va de ju kallt så ja sparade ut hans hår en bra bit så nu klippte Lisa de jätte fint=) och han fick grön färg i frillan=)
Sen va de mammas tur, men denna gången skulle ja bara gå  lös på dem jädrans ögonbrynen, så de blidde noppning och färgning=)
Du e så duktig Lisa gumman=) Loveya

Sen drog vi hem iaf och ja började på lasagnen, skulle göra lasagn fför 6 vuxna och 5 barn hehe, de gick iaf bra allt blev klart lagom till P sluta jobbet så han hämta upp oss och vi åkte hem till pappa med familj. Jag hade ju gjort lasagnerna med färska plattor så ja slängde in de i ugnen och dem blev ju klara superfort=) (tilllaga inte dom hemma innan asså)
Så vi åt lasagn och sallad, de va gottit, min lasagne e nåt ni bara mååste smaka asså haha sååå mumma.*ler stort*
De va kul att träffa småsyskonen Albin, Manda och Agnes, som man saknar dom, och Mina barn med, dom leker så bra alla 5=)

Fresten Lotta (lillsis) va på maxi innan och köpte en film till mig, Mamma Mia, dom sålde den för 99!!! kr, Billigt va?=)

Nu sover hela huset och ja har sett Greys anatomy får ju passa på  här då ja inte har femman hehe, nu e de visserligen navy cis och nattetid, ska nanna nu, ville bara ge er massa info hehe.

Imorrn blir de en tur till gamla dagiset och sen lek med mamma Gun och Rasmus och pappa Klas på lekan, barnen har saknat varandra ju hehe.

sov gott alla fina=)


Operations dag

Ja nu åker snart jag och Oliver med bussen till stan, ska ta tåget 9,10 så vi kommer va framme på Lunds sjukhus 1,5 timme innan vi har tid, bara för ja ska hinna Emla han med. Vill inte göra de på bussen och tåget, lättare när man e stilla lixom.
Så ska vi hinna inom barnakuten med och hälsa på Johanna gumman på sitt jobb med. Fast sen ska vi förvisso åka med henne hem hehe

Igår la ja mig lite över nio. så när klockan slog 22.00 sov ja gott hehe. Sen nu imorse vakna jag av att Oliver låg bredvid mig och prata med mig, de va fortfarande mörkt ute och klockan hade inte ringt än, efter vi hade legat och snackat lite gick jag upp och tog mobilen, klockan var då 04,35 !! HAHA ja kunde i vilken fall som helst inte somna om så typ klockan fem gick vi upp, så duschade ja av Oliver med den speciella svampen från sjukan sen fick han välling.
Medans han mös i soffan med välling duschade jag, sen åt vi varsen macka med.
Oliver får inte äta mer nu (efter 6) så fram till 10 får han dricka klara drycker. snaca om att han kommer va hungrig sen,, men men han e en duktig kille =) e så stolt över han, han klarar allt detta med operationer bättre än ja hehe.

Nä nu ska ja bli klar, snart kommer deras pappa hem och ska ha Jossan, hon skulle med men har lite feber och de blir lite svårt helt ensam, så P kommer hem från jobb och e med henne.

Ha en bra dag.

Och MASSA KRAMAR till er mina vänner =)

Orka rubrik

Palla komma på nya rubriker var dag haha vi kör utan denna gången.

Idag har varit en piss mög tråkig dag. Var en sväng på maxi och så bara.

Imorrn ska vi åka till lund då Oliver opereras imorrn. ska va där halv tolv, men ja ska åka så vi e där vid tio så ja kan emla han för de ska man göra e timme innan.

Har så mycke i mit huvud som ja behöver prata med nån om, nån som orkar lyssna och trösta typ.... eller så kan ja bara strunta i att prata och fortsätta ha de inom mej, de funkar ju de med men tyvärr inte i längden, har redan mått riktigt dåligt en gång, och vill inte dit igen. jaja. ja bara babblar urtan att ha en poäng, men behövde bara skriva de.

Tror nog ja lägger mig snart faktiskt.....

Tack Kerstin och Zezze för era kommentarer på senaste inlägget=) det värmde. Kramar tillbax till er.

Naajj.. bye bye

Framme

i Helsingborg e vi, eller var varit ett tag klart. Mötte upp Lotta på knutan och käkade, sen blidde det taxi till drottninghög. Jag frågade runt bland typ massa taxibilar (som står på rad utanför knutan) efter nån bil med bilkuddar. vissa har ju inbggda sådanna och tillslut fanns de en så den tog vi=)
Barnen blidde super glad att träffa sin pappa.
Direkt vi kom upp började barnen leka och sen mös vi i soffan. Josefine somna på två röda.

Här e inte alls mycke snö och inte lika kallt som hos oss, hemme kan ja inte ha av vantarna i en minut för då fryser ja om fingrarna så mycke att de gör ont men iccke här inte.

Fresten på tåget mellan Kalmar och Hässleholm kom de fram en kärring till mig och sa "hej, kan jag hjälpa dig med nåt?"  jag bara nee, de behövs inte "Jo men vi alla hör ju hur du bara tjatar hela tiden på barnen, vill du inte att dina barn ska va glada och växa upp och tycka om att åka tåg?!  jag blev helt mållös hur man som främmande människa kan gå fram och säga så till nån. Det va ju så att barnen va trötta och vi hade sett film, läst en tidning och pratat, men nu va barnen bara trotsiga och lyssnade inte alls för dem öre, och då menar jag verkligen inte alls, Oliver totalt ignorera mig så ja fick bli lite arg och ändå bara skrattade han, han har verkligen ingen respekt för mig märkte jag idag, men iaf så då blev de att jag fick säga till dom ofta, vi åkte ju några timmar. Så sa den där kärringen vad ja skulle göra med mina barn och massa skit. Högt och tydligt med. ja visste inte om ja skulle skratta eller gråta.
Hur fan kan folk bara göra så? när man inte vet nåt om en familjs livsituation, eller varför tex mamman får säga till sina barn ofta, går man då fram och kläcker ur sej en sån sak? nej fy fan säger jag bara. jag bda henne gå och ignorerade henne sen gick hon iaf. sen hör jag hon snacka om mig och barnen till en som sitter bredvid. sen gick hon iaf av. tror ni inte den andra tanten kommer fram då?? suck asså,. men hon va iaf trevligt och pratade med barnen, men de va med medlidande i ögonen och de vill ja verkligen inte ha, sånna blicxkar asså. men men, sen sa hon åt barnen va dom fick och ite fick, så dom börja ju springa omkring i vår tågvagn, och ibland sa hon till dom att dom skulle lugna sej och men inget om att dom skulle lyssna på mig eller gå till mig trots att ja kallade på dem. Till sist hade bägaren runnit över för mig och ja stod inte ut med de där gulleriet hon höll på med och gick och tog mina barn och satte dom på sina platser, dom lyssnade inte oc kom inte när ja kallade för hon sa att dom fick göra si och så.

Efter en sån smäll av  okända människor blir man ledsen, och lite nedtryckt, lixom mamma självförtroendet fick sej en törn och minska, fast jag vet att jag kan sköta MINA barn bäst eftersom ja känner dom blir man osäker när folk behanldar en så här och inför barnen dessutom.
USCH FY OCH BLÄÄ för sånna människor säger jag bara.
man kan klart erbjuda sej att hjälpa en ensamstående mamma/pappa som sitter med två "olydiga" barn men man kan ju välja sina ord om man säger så.. Nu e ja iaf ledsen så vet ni de. men men.

Nu ska ja sova, e trött och har ont i ryggen,

Natti

Helsingborg

Ja nu packar jag, vi åker snart mot helsingborg=)

nu snöar de så ni vet, men de har detju gjort hela natten nästan =)
barnen e uppe hos grannen och leker lite för nu ses dom ju inte på nästan en vecka.

ha en fin helg.

tjingeling

Snööö =)

Jippi weeiihooo det har snöat i natt och imorse sprang jag och Josefine till fönstret och titta ut så glada vi var=)
Väckte Oliver och han blev med överlycklig *ler*  Säger bara de, Helsingborg är ett minne blott hehe

Barnen e på dagis och jag och en annan skånsk mamma hade sällskap ifrån dagis, vi babbla på som tusan om allt ler=)

Ska inte skriva så mycke just nu men här kommer lite bilder=)

Josefine sitter och tittar ut på..


det här underbara vita på marken

Mina lyckliga glada barn i snön=)


Resten av bilderna kommer som bekant finnas på bilddagboken senare=)
Idag ska jag lägga in alla sen nånna dagar tillbaka.
E du inte medlem än så bli de nu=) Som ni vet måste man vara ha mig på vänner listan där för att kunna se mina bilder=)

Soo long=)

En rolig sak=)

Denna roliga "listan" läste jag i DAMRUMMET!  (den tjejiga dassboken)

Njut och Skratta

                                             Evas regler  - i sin helhet

Här är reglerna från den kvinnliga sidan. Notera att alla är numrerade i stigande ordning för att förenkla läsningen då vi vill att männen ska förstå.

1.
Toalettringen har ett syfte. Fundera över vilket och då speciellt anledningen till ringens placering på porslinet.
2. När vi säger att vi tycker om sport betyder det att vi utövar sport, inte att vi sitter vid teven med handen i grenen.
3. För övrigt har vi sällan handen i grenen för vi vet redan vad som finns där och har också andra intressen.
4. En gång i månaden har vi menstruation och förfogar över hela vårt känsloregister. Se det som en naturkraft från våra urmödrar och ducka så att inte något träffar dig i huvudet.
5. Om vi är otrogna är det alltid ditt fel.
6. När vi ber om hjälp med att bära tunga saker vill vi ha hjälp  med att bära tunga saker. När vi ber om hjälp med personliga problem vill vi att du lyssnar.
7. Det är vi som får företagarnas hjul att snurra genom att skapa en bred fördelning av resurserna via vårt shoppande. Ge oss mest lön och hela ekonomin kommer att blomstra.
8. Som sagt...sport är något man utövar , det är liksom det som är meningen. Om du vill PRATA om sport, gör det med dina killpolare. Detsamma gäller lumparminnen, Clas Ohlson-katalogen och fistävlingar.
9. Låtsas inte att du mår bra när du inte gör det. Vi vet före dig hur du mår.
10. Om du redan vet hur man kör bilen på bästa sätt, besvära inte oss med tjat. Håll tyst eller kör oss överallt. Egen chaffuör är aldrig fel
11. Det sexigaste vi vet är en man som delar ansvar i hemmet. Prova några veckor att diska, handla och hålla reda på barnens olika fritidsaktiviteter och vi lovar att gnistra dig till himmelen i sängen.
12. Om du tycker att vi uttrycker oss diffust är det du som inte lyssnar eller ställt tillräckligt bra frågor.
13. Ge oss aldrig svärmors recept på dina favoritbullar. Vi vill inte ta över några av hennes plikter, vi vill bara vara din kvinna.
14. Du behöver inte säga vem mördaren är när vi tittar på en deckare tillsammans. Vi har redan räknat ut de för länge sedan men inte sagt något av artighet.
15. Det går att fråga om vägen om man kört fel. Det är ganska vanligt förekommande och brukar fungera.
16. Vi tycker om skägg, det är morgonens frukost vi inte tycker om att se där.
17. Långt hår på män kan vara vackert och häftigt om det finns lika långt uppe på huvudet också.
18. Sist men inte minst, om du vill ha sex någonsin mer, kalla oss aldrig mamma.

Tack för att du läst detta: Ja, vi vet att du just nu är mållös över alla insikter du fått. Tänk vad du gått miste om tidigare. Nu kan du äntligen förstå oss och vi kan leva i evig harmoni

                                                                                                                            Med vänlig hälsning från kvinnorna

Lite nattlig läsning för er som e vakna =) och en massa skratt  LOL

Gonatt

Så kallt

Ja de e precis vad de e nu, brr men samtidigt e de myys för de e ju inte den här kustblåsten som i Hbg, så de e hur mysigt som helst. Och innan näär vi va ute efter dagis så kom de pytte små vita prickar som föll ner framför näsan på mig då jag satt och läste posten och så, hehe så de finns nog goda förutsättningar för att snön kommer strax=) ska kolla ut sen när ja e klar bloggad och se om de finns nåt på marken.
Imorse va de verkligen halt, till och med där dom grusat va de halt, va helt livs farligt att gå upp för backen till dagis, och de finns ju inga andra sätt att komma dit så man får gå försiktigt hehe

Idag va jag ju som sagt i "stan" på möte med arbetsförmedlingen, de gick bra, tog taxi dit på morgonen för på tisdagar och torsdagar har Vimmerby Taxi så att man får åka mellan Storebro och Vimmerby för busspeng=) Kanon då bussarna går såå dåligt.
Men när jag satt på bussen hem iaf så funderade jag lite och har kommit fram till att man blir lite folkskygg när man bor här i skogen hehe så när man kommer in till tex Vimmerby e de helt jobbigt med alla människorna, Och för att inte tala om alla billjud osv. Jaja nu e de ju inte så illa att man inte klarar de, men de känns konstigt haha. Så nu vet ni att alla vi skogs bor e lite skygga *skrattar*

Idag somna Jossan i vagnen på väg hem från dagis vid ett tiden så vi stannade ute på lekan och lekte jag och Oliver så sov gumman i vagnen. Sen när hon vaknat så blev de mellis ute, Oliver valde idag så de blev banan, morots stavar fullkorns (bokstavs) kex och oboy (och en flarra vatten till mig, som va lagom kall när jag gick ut men ISKALL efter ett litet tag ute=) Sen lirade vi lite fotboll=) Oliver älskar verkligen fotboll, så där rök ridningen som ja hade planer på haha
Får hoppas på Jossan blir häst tjej som mamma då=)

Nu kommer lite svar på några kommentarer.

Zezze: Jag ska bara jobba på minörgården över jul och nyår då barnen e med sin pappa och Lotta ska passa dom lite med. =)

MaggStar: Du undra vem ja mena som P umgicks med, vill inte skriva ut hans namn här, men de va han ja hade ihop de med i början på förra året uppifrån. skriv till mig på msn eller så om du vill ha namn=) Och btw TACK för länken till hon den tjejen som hjälper en med blogg designen.

Johanna-Skugg: Ja de e verkligen pissmög tråkigt men som du sa, ett måste om man vill ha pengar haha

Johanna gumman: Ja jag SKA hinna träffa dej på ditt jobb när vi ändå e på sjukhuset, ja vill ju se hur du har de på barnakuten=)

Till alla ni som gjorde vuxenpoäng testen: Så kul att ni provade, var riktigt kul och se alla resultat HAHA Gamla Kärringar e ni (och jag) allt hehe

Nej nu ska ja se Hell´s Kitchen och sen hmm, sova kanske, har gjort en massa här idag och imorrn när barnen e på dagis ska jag packa lite eftersom vi åker ner til Skåne på lördag sen kommer vi hem lagom till vi ska flytta=)

Naj dax att sluta, det blev ett meeega långt inlägg

Enjoy


Möte på Af

Idag va de verkligen trögt att komma av sängen, vi låg alla tre (jag och barnen) i min säng och de va myys. Men råka ligga en timme för läänge iaf, tur  ja ställde klockan så pass tidigt hehe. Missar man bvussen här e de kööört för de går ju som sagt bara 9 bussar om dagen på vardagar haha¨

Nu ska ja bli klar för om ca 15 minuter ska vi gå till dagis, sen ska ja in till Vimmerby på möte med arbetsförmedlingen.
Bläää men ett måste.

Skriver sen


Snart så

e de kväll, skönt för vi e trötta alla tre=)

Regnet har stått som spö i backen hela dagen riktigt trist.... Gick iaf en liten runda till ica innan så lite frisk luft har man fått=)

Just nu sitter Jossan och leker med sina barbie här bredvid mig, jag får inte va med för ja inte gör som on vill haha, ja har helt enkelt en annan smak när de gäller vilka kläder som ska sitta på vilken barbie hehe jaja de e ju hennes dockor nu, jag har ju haft mina tider med dom haha

Oliver sitter här hos mig i soffan och myser. Vi väntar på att lillasyster Lotta ska ringa tibax.

Jag vill så gärna ha en liten vovve, en chiuhaua (stavas?) eller en blandning mellan nån sån minihund=) men men dem e ju inte biliga direkt

Kom på nu att ja skulle ringa minörgården med för Veronica ringde innan när jag va i affären men kunde ju inte skriva ner tiderna ja ska jobba så ja skulle ringa när ja kom hem, men ni vet hur de e när man har barn=)

Skriver väl sen antar jag.


På mindre bra humör...

Är jag idag och de e inge kul. Ja skulle ju lägga mig i tid igår, men tror ni att ja gjorde det, neej inte alls, stängde datan och så men sen ringde jag Danne och tjöta lite=) Sen kollade ja lite tv, sen läste jag. Och när ja somnat vid halv ett typ tog de inte lång tid innan OLiver vaknade och ja minns inte ens vad de va, men han gick på toa sen fick han ligga hos mig, sen några timmar senare hosta Jossan så mycke och grät så då häämtade ja henne med, men hon somna inte om klart för hostan inte slutade. så fick lite att dricka och ville se en film, så vid 4-5 imorse la hon i soffan och kolla film hehe sen tog den ´slut så då starta vi pippi, sen somna hon, och båda två vakna typ 8, så ja behöver nog inte ens säga att ja e trött idag hehe vilket oxå resulterar i dåligt humör, men men ja får vila bort de sen vid vilan hehe

När ja tittade ut imorse vid 8 va de helt vitt av frost=) nu e de dock nästan helt borta, men de ser ju iaf positivt ut för snön=) och den längtar ja efter, men med min vanliga otur kommer väl den nästa vecka när ja e  i skåne =(

Nu ska ja göra nåt vettigt fast ja egentligen inte vill hehe

ha en bra dag

Gonatt

Nu ska ja sova e trött som faan, P har vatt igång lite med och tjaffsat och jag har den där jävla huvudvärken än, suck

men skriver imorrn

gonatt och sov gott=)

Dark outside

Haha jag får mig ett gott skratt när ni skriverhur gamla ni e i det där vuxenpoääng testet haha
Du e ju gammal Jessica haha

Johanna vi ska bara ligga på dagkirurgen, de e en mindre operation nu så vi åker hem efter den.
Men vi hinner nog ses iaf=)

Nu har vi ätit middag och satte oss för att se bompa, men barnen gick och lekte istället nu så här sitter jag och glor och funderar över livet=)

Ja ochJossan vilade lite midda efter dagis idag,de va skönt men ja vakna ju klart med huvudvärk suck börjar bli tröttsamt nu,måste verkligen ringa vårdcentralen asså och optikern. jaja de lär ja nog tjata om här ett tag till innan ja verkligen gör de hehe.

Ne nu ska jag plocka undan lite och göra barnen iordning till sängen.

bye bye

Kallt

Idag e de ganska kallt, eller nu e de ju sol men när vi gick till dagis va de fröset överallt, och alla vattenpölar va is=)
Ja tog ingen mössa eller vantar men ja borde haft de för fy vad kallt de va om öronen och händerna.

Fresten de testen ja skrev om i natt hehe verkar som alla som egentligen e yngre än mig blir äldre i testet hehe eller hur systor Cila och MaggStar=) hihi

Fresten en sak som e ganska konstig, barnens pappa umgås med ett annat av mina ex, de e strange, menar när ja va ihop med den där andre killen L så va Patrick skitsur och slängde luren i örat på L och så. Och nu umgås dom och e ute och raggar på krogen ihop, de e fan knäppt haha, men mycke ska man uppleva här i livet=)

Nu ska jag göra nåt vettigt, e trött eftersom jag återigen somna totaly för sent inatt. Men ska diska och starta en maskin tvätt, sen e de ju dax att hämta barnen om en timme typ.

Ha en bra dag i kylan

Btw

Glömde skriva att jag gjorde ett test innan om vuxen poäng och enligt de testet borde jag egentligen vara 30,6 år haha skulle bara skriva de för de va ganska roligt, lillsyrran som e 22 år gjorde med de,men hon blev betydligt äldre än moi 37 nåt blev hon hihi så olika syskon kan vara=)

Testa ni med vettjá =) www.vuxenpoäng.com

goodnight

Natt

Ja nu borde jag ligga och sova men ja som vanligt finns de en miljon saker man gör och tiden bara rusar fram=)

Innan när Lena kom ner för att lämna nåt så snacka vi en massa hehe de va skönt att se och prata med en vuxen människa hehe kommer man från storstaden e man inte riktigt van vid ensamheten här, men ja njuter av den samtidigt klart. men iaf så hade ja värsta mundiareen haha Men de finns givetvis en poäng i detta ja babblar om nu, det va att ja skulle rota fram lite kläser och så till lilla Linnea om de nu passar klart så nu ikväll när barnen somnat så blev de att röja i lilla förrådet så nu e en del lådor staplade i hallen och lite säckar e ompackade, lika bra att sätte igång, för i slutet på veckan åker vi till skåne för nästa måndag den 24 ska Oliver opereras i Lund så stannar vi i skåne några dagarn så man inte sitter  här i skogen med en nyopererad Oliver om de skulle va nåt. Och sen på fredagen den 28 ska ja antagligen få nyckel till lägenheten så kan man flytta i lugn takt i helgen=) Skönt att ha lite fler dagar på sej=)
Så ja har ju bara denna veckan att få nästan allt nerpackat=) men e ändå hemma, förutom torsdag då ja e på af på möte.
Måste oxå ta mej i kragen och ringa vissa ställen i veckan och kolla efter jobb=)
Och så måste ja med ringa tele2 och göra flyttanmälan på hemtelen och bredbandet. Sen adressändring med eftersändning, och lite sånt.

Vad har ja annars att berätta ikväll....natt, hmmm...... ne de va nog de mesta tror jag. Om dagarna tänker jag på massa bra´a saker att skriva men sen när ja sitter här minns ja inte allt haha.

Nu ska ja stänga datan och starta ett avsnitt av Greys Anatomy och lägga mig.
Natti natti

Booooing

Ute regnar de hela tiden suck, jag och barnen planerade imorse att vi skulle gå till skogen  och ha med mellis ut. men efter vår sena frukost vräkte regnet ner sen efter ett litet tag vart de sol=) weeii tänkte vi då kan vi gå iaf, men visst..... strax efter de vräktede ner igen. just nu e de uppehåll med sol, men himlen ser osäker ut  på en del ställe så skogen blirde inte, blir nog bara nån lekplats. Men gungorna e "uppbundna" så man kan inte gunga, de e strange. men men

Just nu grejjar Jossan med sin sminkdocka=)  Oliver leker på  rummet och har stängt dörren hehe ska bli skönt nu när vi flyttar så han får eget rum

Har glömt allt ja skulle skriva nu hehemen skriver kanske sen igen.  Jo fresten igår vila jag och lillan väldigt sen midda så vi kunde va uppe  lite längre, och Oliver slockna här på soffan vid tio och Josefine gick in och la sej litet tag efter, tror ni då Jossan sov längre imorse?  Hell noo, hon vakna vid sju och skulle upp och ha välling och se film suck, så hon e defenitivt en morgon människa hehe and i´m not =)


Bye bye

Friday night

Ska snart ta och sova, e trött, men måste vika berget med tvätt på sängen hehe

Idag (fredag) firade dom Emil dagen på dagis, så de va lite maskerad och ostkaka för barnen=) Fick idag veta att mina barn tycker om ostkaka hehe

Efter dagis gick vi hem i regn-blåsten och städade, sen åt vi mellis och mös i soffan till beethoven på film (igen haha) Efter mys, städ och lek laga vi middag, blev gotte mat idag=) kryddiga spiral pommes (typ), ugnsstekt skinksnitzel och beasås, till de hade vi sallad, så gott och barnen åt som hästar för en gång skull=)
Sen diska ja undan och hängde tvätt medans barnen kollade Bompa och rätt som de va hade Jossan slocknat i soffan haha så ja bar in henne, sen fika mös ja och Oliver till en film=) sen efter nio somna han med här på soffan *myys* men nu har haft han på toa och lagt han.

Har suttit och kollat julklappar och beställt några så nu e man en bit på vägen. Har även beställt en ny mobil då denna ja köpte av sis e för avancerad för mig haha så den ska säljas=) Nån som e intresserad av en Sony Ericsson K850i en cybershot telefon men 5 megapixels kamera och toutch (stavas?) "knappar" på skärmen. En mycke bra kamera mobil=)

Fresten så ringde Karin från mitt gamla jobb minörgården i helsingborg och fråga om ja kunde jobba över jul och nyår och lite i december=) Klart ja kan=) de e ju Patricks jul med barnen iaf så, fast ja kommer va med att fira beroende på vilken tur ja får att jobba=) Men ja e iaf glaaad=) så när ni andra e ute och super och firar de nya året sitter ja kanske på jobbet=) men e lika gla iaf, man spar ju money istället hehe

Nee nu tror ja jag måste sluta
skrivs imorrn, då jag oxå måste ta mig i kragen och lägga över bilderna från kameran till datan så ja kan ladda upp på bilddagboken.
Vill ni hänga med i våra bilder med  så registrera er på bilddagboken (ni som inte redan e det då) och bli vän med mig och barnen=) trollbarnen heter vi=)

Gonatt och sov gott

Puss hej

Tröttare än tröttast

Lite svar  till er som kommenterat,  Om man jobbar får man ha så länge man behöver från 6 till 18 om man jobbar så mycke. mina tider e ju för arbetslösa, som arbetslös har man ju 15 timmar i veckan och olika dagis lägger upp tiderna olika. Vårt gamla dagis kunde man välja mellan tre olika tider, men här fanns de bara mellan halv nio och halv tolv måndag till fredag, men nu kan man få välja tre dagar i veckan med 5 timmar åt gången.

Blää fick nyss ett meddelande på msn av den där ja dejtade ni vet. han e fan inte klokt asså, nej usch säger ja bara. Så du detta handlar om, sluta läsa om du inte klarar vad ja skriver detta e MIN blogg och ja skriver vad ja vill!!!

Nu ska ja plocka undan och sen sova, ja ni läste rätt hehe ska sova i tid idag=)

Natti


Trööttt

Och första dagen som ja e officiellt arbetslös, vilket innebär knäpptider på dagis 8,30 - 11,30. så dumma tider, en halvtimme på morgonen gör så mycke och sen hämta när dom precis ska sätta sig och äte, då blir barnen ledsna och sura för dom inte får stanna och sen plus att dom e super hungriga  Bläää för den dumma tiden.
Men igår när de va stängda dagen, även kallad planeringsdag så har vimmerby komun nu bestämmt att vissa med bra anledning får 9-14 tre dagar i veckan istället. Så här ska de skrivas ett brev till chefen för dem timmarna ska vi ha.

Nu borde ja dammsuga och diska fast den där snabeldraken rastar jahg ju var dag så behöver nog inte stressa med de nu hihi ska njuta och slappa lite först=)

Bye bye so long=)

Kvällning

Nu e de äntligen kväll och mina gosongar sover. Dom va så gnälliga och trotsiga så dom la sej runt sju och somnade direkt=)

Vi har bakat och barnen har lekt, å klart hjälpte alla tre barnen till att baka, Grannens Josefine va med här och sen lekte dom.

Sen kom mamma Lena och "bebis" Linnéa med ner så åt vi middag ihop, ja lagade min egen lasagne och sallad till de, gott gott va de=) Tack för trevligt matsällskap vännen

Nu ska ja kolla lite tv sen blir de nog sängen e lite trötttig idag hehe  Och imorrn e de ju dagis halv 9 så man måste ju upp *bläää*  de e så jobbigt att gå upp tidigt..

Tittade fresten på Grannens kisebebisar med såå grymt söta va dom=) dom e typ 2 veckor gamla och urgulliga, Hur ska man kunna stå emot lixom???

Nej slutar ja inte nu kommer ja bara babbla på för länge så skriver senare eller imorrn

bye bye


Regn idag igen

Ja som rubriken lyder hehe jag har nyss snackat med Maggan=) så kul de va att prata vännen, känns skönt att vi har kontakt igen. Har verkligen saknat dej.

Barnen leker och tossar sej haha snart kommer grannens Josefine ner och leker och jag ska rymma undan här och
baka lite=)

Skriver mer sen

Over and out


Gonatt

Nu ska ja verkligen lägga mig, har inte kunnat slita mig hehe först filmen som btw va rolig och bra=)  sen medans ja höll på att lägga in bilder på bilddagboken såg ja navy cis, shark och förhäxad så nu stänger ja tv´n innnan ja blir fast för ett program till hehe klockan e soo too mutch!!

Men natti natti

Kvällen

Nu sover trollbarnen och jag har surfat lite.
Hyrde en film innan när jag och barnen va på ica. Asså snacka om liten håla när man själv får skriva i "lånepappert" på filmen, kan oxå tillägga att de e på ica man hyr dem för en väldigt billig peng=) De enda man fyller i e typ namn och nummer och filmens nummer hehe inte visa id eller nåt, här vet alla vem man e, och dom vet mer än man själv vet hihi

Beställde lite julklappar igår, kan ju förstås inte nämna vad eftersom de va lite till syrran och hennes sambo, sen har ja hittat bra julklapp till faren min med=) Och jag vet på ett ungefär vad halva min syskonskara ska få.
De e dyrt med julen, har man som ja 10 syskon och sen föräldrar och egna barn och barns pappa och så vidare att köpa till e de ingen billig match hehe men de fixar nog sej, Ja springer nog runt på väla (köpcentret i Helsingborg/Ödåkra för er som inte vet) nån dag innan jul.

Tack ni mina vänner för att ni e så underbara=) Va skulle man va utan sina vänner egentligen?
Nä, familj och vänner ska man va rädd om för utan nära och kära e man inget här i livet. Visst ensam e stark! men ensam behöver oxå nån att stötta sej mot för att klara av allt ensam=)

Har massa i hövvet som ja skulle kunna skriva men nu börjar filmen ja hyrde "Brudens bäste man"

Skriver ja inte mer idag blir de imorrn.


Oliver & Josefine The Love Of My Life

Regn, regn och regn

Hela tiden regna de känns de som e trött på de nu. Ja hade tänkt gå till skogen med barnen idag för dom e hemma  från dagis, vi försov oss och eftersom dom bara e på dagis mellan halv nio och halv tolv så kändes det inte så lönt att gå dit.
Och imorrn e de stängda dagen på dagis även kallad planeringsdag. Så om vädret e ok går vi till skogen med fika=) Om de e skit väder kanske ja bjuder grannen på fika som ja och barnen ska baka idag=) Om hon känner sej tillräckligt frisk att hon orkar klart!

Har tänkt väldigt mycke på senaste tiden.. Detta året har jag varit en dålig vän till flera av mina vänner. E super dålig på att ringa, dem enda ja ringer e syrran cila och mamma typ sen skriver jag till vännerna här på nätet och sms men de känns som de inte räcker=(
Många av mina vänner försvann när ja fick barn men flera stannade och fanns där. Även om vi inte hörs eller ses så ofta så tänker ja på er super mycke. Ni finns i mitt hjärta!
MaggStar, jag vet att ja vatt så dålig på att ringa Verkligen förlåt, ja har själv mått dåligt men de e ju då ja borde hålla kontakten bättre. Du betyder massa för mig och e en bra vän, Jag ska bättra mig. Och ringer ja sällan så skickar ja iaf till dej..

Och allla mni mina andra vänner betyder med massa fför mig, sorry verkligen för att ja e dålig  på att ringa, känner att de e lite jobbigt att snacka i telefon ibland, har lite ork hehe, men ni finns i mina tankar och hjärta=)

Ja de va nog allt för nu, ska gå till köket nu=)

Puss och kram

Söndag

Jag och barnen har precis ätit frulle i soffan och så kollar vi på Madagascar=)
Sen ska barnen bada och ja får dra en sväng med snabeldraken. De dras in så mycke grus när vi vatt på lekplatsen=)

Idag e de fars dag, har skickat ett sms till min far, sen har jag och syskonen lagt ihop så Dennis köper nåt till han efter han jobbat idag. De e ju några mil om man sär så så inte så lätt för mig och barnen att åka dit.

Det där med Otto e över nu........han va här eller skulle va här hela helgen, men igår mådde ja inte så bra, va astrött och har nackspärr så ja va på väldigt dämpat humör, och de tålde inte han tydligen, sen struntade han i att Oliver ville leka med han och sa helatiden "snart" och då sa ja till han hur de funkar med barn, så han vart visst sur då.
Så han planerade sin hemresa igår "bakom min rygg" tycker man kan berätta för den man e hos om man tänkt åka hem, men han bara gick in och hämtade sin väska när vi va ute , så sa han att han skulle gå in och hämta jossans vantar, men så va de ju inte, han vågade inte säga som de va, så ja sa att ja tyckte man kan säga till innna, mena där va vi ute och skulle snart gå in och laga middag så bara går han. och barnen undra ju var han skulle, han sa inte ens hejdå till dom *suck* Så vuxen och mogen var haninte. Han va inte alls den han visat innna. men ja bryr mig inte, ebara besviken som fan, och att han bara struntade i mina barn GRRR vi som vatt vänner i över ett år lixom,men men! Så bye bye svin....

Har nog inte så mycke mer att skriva just nu. Skriver kanske sen.

Ha en bra dag!

Såå trött

Bläää va trött ja e, har varit en lång dag, klockan ringde halv sex imorse, och ja har sovit såå dåligt inatt asså, eller har sovit kasst i flera nätter för ja har varit sjuk, men nu e ja frisk tack och lov.

orkar inte skriva mer ikväll, ska snart sova.... skriver nog imorrn.

Natti

Kväll

Är de nu.. ja ska eller håller på att packa, vi ska åka hem imorrn *äntligen* som ja längtar efter min egen säng=)
Och så e ja ju bara såå nyfiken på kisebebisarna Aphis=) dom e ju bara såå söta på bilderna hehe

Idag har ja städat lite här till barnens pappa när han ändå inte va hemma, ja e ju frisak nu och hade massa energi hihi, sen i eftermiddas gick vi ut i höstmörkret och lekte med mattis och rasmus och mamma gun hihi=)
Sen har ja tvättat lite i snabbtvättstugan så ja har knappt ingen skittvätt med hem de e skönt, visserligen har Patrick en tvättmaskin men ja hade ju redan tvättat en maskin här uppe så de fanns ingen stans att hänga upp mer tvätt på.

Gick en runda till maxi med och för att köpa bullar så vi kan bre god matsäck med oss imorrn på resan, Oliver va med för patrick hade ju lovat dom varsen leksak TILL!! så de blidde de och en overall till oliver för han har bara ett par termobyxer med jacka hemma och de kan va bra att ha ombyte=) så köpte ja tjocka tumvantar till dom med, halva priset NICE=)
så blev de lite andra saker som inte va med på inköpslistan heller hehe
Den här...eller nä förra veckan eller sen vi kom till skåne då (låter bättre hehe) så har barnen fått så mycke av patrick, han totalt skämmer bort dom hehe=) kul och se dom glada över nya leksaker men vilket problem han får senare hihi=)

Nä nu sover barnen och min rygg värker så ja ska ta och packa klart så vi e klara att bara klä oss och sticka imorrn bitti. möter upp lillasyster lotta här utanför runt halv åtta så åker v ner till knutan. sen går tåget till hässleholm ca halv nio så ska vi möta mamma i hässleholm och få dom sakerna ja hade hos henne, som vagn och bilstol och sådär, sen går tåget till växjö ca tjugo i elva sen e de buss i två timmar från växjö hem, men bussen stannar nästan utanför oss så de e skönt=)

men sov gott, kanske skriver imorrn när ja e hemma om ja orkar.
och Tosse ja ska skicka bilderna så fort ja kommit iordning hemma =)

Ha de nice-igast alla=)


Vilken helg...

Pheew  vilken helg de varit, eller de började ju i veckan men helgen va ju inte mycke bättre.
nu kan man iaf äntligen andas ut och säga att man nästan e frisk.
Har varit hungrig idag för första gången på dagar, så jag och barnen köpte frallor och de va gott, och töstig e ja som tusan hela tiden, men kan inte dricka för mycke för ja blir mätt så jäkla snabbt.

Nu städar barnen rummet lite, eller dom sa att dom skulle de iaf, jag passar på att skriva ett litet inlägg här så ni har nåt att läsa.

Ska boka en hemresa nu med, blir imorrn eller onsdag, längtar hem nu till MITT eget hem och kunna använda  min egen data och allt som e mitt haha

Till helgen som kommer ska vi nog träffa Otto, han ska komma ner till oss och de ska blir så nice, saknar han=)

Nä nu ska ja hänga upp tvätten sen lägga mig ett pytte litet tag på soffan för ja e yr i skallen.

Vad hittar ni på idag då??



RSS 2.0